fizia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Paulina na FB zadała jeszcze takie pytanie: Paulina Lang Michałkiewicz i jeszcze jedno pytanie, czy psinka odnalazłaby się w mieszkaniu w wieżowcu? Quote
dusje Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='fizia']Paulina na FB zadała jeszcze takie pytanie: Paulina Lang Michałkiewicz i jeszcze jedno pytanie, czy psinka odnalazłaby się w mieszkaniu w wieżowcu? Fiziu, na pewno tak. Ona doskonale wie do czego sluzy lozeczko ;) Musialaby pewnie przyzwyczaic sie do wychodzenia na spacerki z klatki schodowej a nie prosto z chalupki :lol: Ladnie chodzi na smyczy,lubi sobie powachac trawke,krzaczek. Tu fotki z hoteliku i relacja Owieczki : Cioteczki kochane ja dzisiaj jak po ogień bo zaraz się szykuje do wyjazdu i mnie nie będzie... do odwołania. Telefony kontaktowe w podpisie !!! A teraz troszkę info o Jadziuni Jadziunia to nie dosć że pieszczocha i ogromny przyjaciel w maleńkim pieseczku to jeszcze niesamowity obrońca i stróż !! Jadzia z Nuką biagały sobie po podwórku ze szczeniakami jak zwykle a tu do płotu podszedł znajomy Izy Chciał sie z Jadzią przywitać a ta jak nie skoczy do niego z zębami !! I gdyby szybko nie zabrał ręki to by go dziabnęła Nasza kochana obrończyni A co lepsze, to Nuka, ta bidulka zastraszona idzie w ślady Jadzi i uczy się od niej wszystkiego szczególnie obrony i wcale nie jest od Jadzi gorsza I w związku z tym , że dziewczynki zjadły ( tzn głównie Jadzia ) całe legowisko po mojej balutce, to Iza żeby dać królewnom cos wygodnego do leżenia oddała im łóżko Wcale nie trzeba było zapraszać ani prosić dziewczynek żeby tam weszły, dokonale wiedziały po co to jest i do czego służy Jadzia jak zwykle wybrała najlepsza miejscówkę ale i Nuce się trochę głasków dostało Jadzia była zazdrosna kiedy Iza poświęcała czas tylko Nuce... Jak zawsze chetna do zabawy Jak mała pchła W nagrodę pieczka Quote
dusje Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A to foteczki kochanej pieszczoszki - tak kochac potrafi tylko Jadzienka Buziaczki Jak tu jej nie kochać Quote
dusje Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Na str 10 foteczki spacerowe.Wrzuce tu kilka z nich A tutaj link do całego albumu Jadziuni : http://imageshack.us/g/801/17072011741.jpg/ Sesyja Jadzieńki ;D Quote
fizia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 :) no cudeńko nie pies :) Już wszystko przekazuję dalej. Quote
dusje Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 fizia napisał(a)::) no cudeńko nie pies :) Już wszystko przekazuję dalej. Cudownie, moze to ten domeczek jedyny i najukochanszy :lol: Owieczka wspominala,ze Jadzienka nie umie szczekac i w efekcie wychodzi to jak popiskiwanie :evil_lol: Quote
handzia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To tym bardziej nadaje się do bloku, dla sąsiadów nie byłaby uciążliwa. To wymarzony pies do bloku i w ogóle :) Takie psy schroniskowe (którym nikt nigdy nie dał szansy) kochają tak mocno, że nie da się tego opisać...:loveu::loveu::loveu: Ja mam taki przykład w domu, nie muszę się nawet mocno starać, a te oczyska tak wpatrzone, że słów brak... Quote
fizia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ja tez mam taki przykład w domu, nawet 2 przykłady :) Wystarczy powiedzieć słówko, popatrzec na Nie - i ogony się urywają :) Quote
handzia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No właśnie, dlatego Jadzia też znajdzie swój kąt :) Ludziska, takie kundelki to najwspanialsi przyjaciele :loveu::loveu::loveu: Quote
funia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 JAdzka ,aleś ty się udała....Jak babce placek ....:evil_lol: Dusje zabijesz mnie za to zabieranie się za bazarek ....:oops: Quote
fizia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Na razie cisza, jak tylko Pani coś napisze, to skopiuję. A na milsze czekanie Quote
dusje Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Fiziu :lol: Przeurocze kompozycje :loveu: Quote
dusje Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 funia napisał(a):JAdzka ,aleś ty się udała....Jak babce placek ....:evil_lol: Dusje zabijesz mnie za to zabieranie się za bazarek ....:oops: Funia, trzeba robic jak najszybciej, bo siostrzyczki juz bez kasy :-( One prawie nie maja deklaracji stalych :shake: Quote
Owieczka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jadziunia i Nuka a także Figa i Fanta pojadły sobie w weekend bo ciocia owieczka ugotowała suniom makaronik błyskawiczny z mięskiem mielonym, łososiem i pastą z tuńczyka :D Normalnie miszki dzwoniły ;P Posłałam dziewczynkom siana pod sam sufit a Jadźka nie mogąc się doczekać na wejście do budki skakała po belce siana i moich plecach... co za diabeł wcielony z niej :) Potem wparowały obie do budki i się zakopały w sianku że nie było ich widać :) Quote
fizia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Troszkę spóżnione...ale najserdeczniejsze życzenia dla Jadzi z okazji wczorajszego Dnia Kundelka wiersze pochodzą z tego cudnego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/216659-KABARET-STARSZYCH-KUNDELKÓW Quote
dusje Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jestem pod wrazeniem a lzy leca ciurkiem :-( Piekne wiersze,takie najprawdziwsze i oddajace los kochanych kundlisiow. Wciaz zyje nadzieja,ze Pani Paulina nie zapomniala o Jadzi....ze Jadzienka zamieszkala tez w wielu innych ludziowych sercach i juz ktos o niej mysli bardzo powaznie :lol: Moja Ty Kochana Przylepeczko :loveu: Wierze w cud zwany miloscia od pierwszego wejrzenia i ze na pewno zamieszkasz w swoim wymarzonym domku jeszcze przed Gwiazdka :multi: Spij malenka i snij o domeczku :loveu: Quote
dusje Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Owieczko :lol: Miod na serce :multi: A jak z karma? Moze zamowimy wspolnie dla Jadzienki i dla Barta? Bosch my friend nadal w promocji 2 x 22 kg. Za Jadzienke oczywiscie place polowe i dokladam 10 zl do karmy Barta :lol: Zaraz napisze na jego watku i zapytam, czy sa chetni do dolozenia sie dla Bartusia. Jesli uznasz,ze dasz rade w weekend pokucharzyc - zakup prosze 20 kg tej mielonej kostki ok 30 zl za calosc, tak? ugotuj pliss i z wywarkiem dodaj do suchej karmy Jadzience, siostrom i Bartusiowi :lol: Tak chyba bedzie najprosciej, a psiaki nieco sobie podjedza cieplutkiej strawy. Daj mi tylko znac ze kupilas i przesle pieniazki. Quote
handzia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Fizia, pięknie to wszystko zrobiłaś. Popłakałyśmy się razem z moją córką dosłownie...Dzięki :) Quote
fizia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Handziu - te wiersze i cały bazarek zrobiła Jola_li Ja też jestem pod ogromnym wrażeniem Quote
fizia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapytałam p. Pauliny czy myśli o adopcji Jadzi i napisała tak: :) Paulina Lang Michałkiewicz myślę i to bardzo, trwają pertraktacje z pozostałymi domownikami. Mam nadzieję, że uda mi się ich przekonać. Quote
Owieczka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 dusje napisał(a):Owieczko :lol: Miod na serce :multi: A jak z karma? Moze zamowimy wspolnie dla Jadzienki i dla Barta? Bosch my friend nadal w promocji 2 x 22 kg. Za Jadzienke oczywiscie place polowe i dokladam 10 zl do karmy Barta :lol: Zaraz napisze na jego watku i zapytam, czy sa chetni do dolozenia sie dla Bartusia. Jesli uznasz,ze dasz rade w weekend pokucharzyc - zakup prosze 20 kg tej mielonej kostki ok 30 zl za calosc, tak? ugotuj pliss i z wywarkiem dodaj do suchej karmy Jadzience, siostrom i Bartusiowi :lol: Tak chyba bedzie najprosciej, a psiaki nieco sobie podjedza cieplutkiej strawy. Daj mi tylko znac ze kupilas i przesle pieniazki. Dobrze cioteczko coś im wymyśle ale nie wiem na ile mi się uda kupić tego mięsa bo jestem bez samochodu :( Nie wiem nawet czy uda mi się dostac na wieś :( Dam znac. Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To niech się uda przekonać pozostałych domowników, zresztą co tu przekonywać, taka sunia, takie pycho, to sam skarbek i radośc w domu!! Jadziu trzymam kciuki, wierzę, że domek tuż tuż :) Quote
Recommended Posts