Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie cały weekend,bo wyjechałam z Wrocławia i nici ze sprawdzenia na koty. W każdym razie będzie trzeba Antka sprawdzić .
Jest chętny domek dla Antka :) Będę w sb lub nd w schronisku i wtedy sprawdzę go na koty. Chyba, że komuś uda się wcześniej, to też byłoby super :)

Posted

yuki napisał(a):
Przystojniaka trzeba sprawdzić na koty i na dzieci i wtedy go spakujemy i hej do domku :)

pies z definicji na koty nie jest, albo własnie jest ;)
czasem trzeba trochę popracować, żeby je ze sobą oswoić...
a z dziećmi to na początek i tak nie wolno nigdy samego małego dziecka zostawiać z psem (moja po roku u nas dziabnęła syna, bo walczyła o swoje terytorium)

• 2 weeks later...
Posted

myślę że do poniedziałku można sie wstrzymać, bo to dla mnie Yuki ma go w sobotę sprawdzić na koty jak będzie ok to ja go biorę-łóżeczko już czeka od tygodnia, jeśli nie, a mam nadzieję że Spuki okaże łaskę kotom, to biorę i tak jakiegoś biedaka.Spuki-Antek trzymaj się bo ja się już ciebie doczekać nie mogę :loveu:

Posted

dokładnie tak jak mówisz,jestem na to przygotowana,tylko takiego zajadłego łowieckiego charakterku się boję na mojego kocura napuszczać bo on do psów ma złote serce:razz:

Posted

Syriusz napisał(a):
dokładnie tak jak mówisz,jestem na to przygotowana,tylko takiego zajadłego łowieckiego charakterku się boję na mojego kocura napuszczać bo on do psów ma złote serce:razz:

też prawda, moja poluje na wszystko, nie wiem czy dało by się ją oswoić z kotami... ale większość psów się udaje :)

Posted

Syriusz napisał(a):
myślę że do poniedziałku można sie wstrzymać, bo to dla mnie Yuki ma go w sobotę sprawdzić na koty jak będzie ok to ja go biorę-łóżeczko już czeka od tygodnia, jeśli nie, a mam nadzieję że Spuki okaże łaskę kotom, to biorę i tak jakiegoś biedaka.Spuki-Antek trzymaj się bo ja się już ciebie doczekać nie mogę :loveu:

Jeżeli Yuki nie będzie mogła pojawić się w schronie, to pomożemy z testem na koty :)

Posted

W ten weekend w końcu nigdzie nie wyjeżdżam i na bank będę w sobotę, choćby śnieg i wichury to przyjadę:) Ale dzięki Ruttka za trzymanie ręki na pulsie ;). Mam nadzieję, że pojedziemy razem. Antek czekaj nam na nas :)

Posted

No hej, po dłuugim spacerze, Antek miał przyjemność spotkania z kotem Maćkiem - tu dziękuję Demi, za "wystawienie" kocura do testu :diabloti:. Żadnych zębów nie pokazał, nie dostał szału, nie ciągnął do niego, nie chciał mordować, po prostu stał przy nim, bez żadnych ekscesów co wróży dobrze ;) Wcześniej przez kratkę został ofukany przez innego kota co wyraźne go speszyło. Spotkanie twarzą w twarz potwierdziło jednak, że nie ma żadnych złych zapędów w stosunku do kota. Jutro jestem umówiona z Syriuszem na spotkanie i wspólny spacer. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało ! Umówię Antka też na kastrację, bo dziś wyleciało mi to z głowy.

Posted

No ja już jestem spakowana na jutro i w blokach startowych;).Yuki ja go będę u siebie w lecznicy jeśli tak można chciała wykastrować a czy inaczej mi psa jutro nie wydadzą:(?