yuki Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Super, to mogłabyś w sobotę go wziąć i sprawdzić na koty, jeśli się nie uda, to ja to zrobię w niedzielę :) Quote
Basia1244 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 pospamuję i podrzucę http://www.dogomania.pl/threads/2108...1#post17221388 Quote
yuki Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Nie było mnie cały weekend,bo wyjechałam z Wrocławia i nici ze sprawdzenia na koty. W każdym razie będzie trzeba Antka sprawdzić . Jest chętny domek dla Antka :) Będę w sb lub nd w schronisku i wtedy sprawdzę go na koty. Chyba, że komuś uda się wcześniej, to też byłoby super :) Quote
misiadg Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 yuki napisał(a): Jest chętny domek dla Antka :) Hura, jak miło to słyszeć, trzymam więc kciuki za powodzenie! Quote
misiadg Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czy przystojniak się pakuje do nowego domku :P? Quote
yuki Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Przystojniaka trzeba sprawdzić na koty i na dzieci i wtedy go spakujemy i hej do domku :) Quote
NikaEla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 yuki napisał(a):Przystojniaka trzeba sprawdzić na koty i na dzieci i wtedy go spakujemy i hej do domku :) pies z definicji na koty nie jest, albo własnie jest ;) czasem trzeba trochę popracować, żeby je ze sobą oswoić... a z dziećmi to na początek i tak nie wolno nigdy samego małego dziecka zostawiać z psem (moja po roku u nas dziabnęła syna, bo walczyła o swoje terytorium) Quote
xmartix Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 może ktoś chce mu stworzyć jakiś tekst z nowymi informacjami, to się troszkę go poogłasza czy on jest jeszcze w schronie? Quote
Syriusz Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 myślę że do poniedziałku można sie wstrzymać, bo to dla mnie Yuki ma go w sobotę sprawdzić na koty jak będzie ok to ja go biorę-łóżeczko już czeka od tygodnia, jeśli nie, a mam nadzieję że Spuki okaże łaskę kotom, to biorę i tak jakiegoś biedaka.Spuki-Antek trzymaj się bo ja się już ciebie doczekać nie mogę :loveu: Quote
NikaEla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 mozna tez psa oswajać z kotem w domu... czasem do własnego się przyzwyczai a cudze goni.... Quote
Syriusz Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 dokładnie tak jak mówisz,jestem na to przygotowana,tylko takiego zajadłego łowieckiego charakterku się boję na mojego kocura napuszczać bo on do psów ma złote serce:razz: Quote
NikaEla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Syriusz napisał(a):dokładnie tak jak mówisz,jestem na to przygotowana,tylko takiego zajadłego łowieckiego charakterku się boję na mojego kocura napuszczać bo on do psów ma złote serce:razz: też prawda, moja poluje na wszystko, nie wiem czy dało by się ją oswoić z kotami... ale większość psów się udaje :) Quote
misiadg Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wiedziałam, że przystojniak szybko znajdzie domek :D Antek toleruj chociaż koty ;-) Quote
rutta Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Syriusz napisał(a):myślę że do poniedziałku można sie wstrzymać, bo to dla mnie Yuki ma go w sobotę sprawdzić na koty jak będzie ok to ja go biorę-łóżeczko już czeka od tygodnia, jeśli nie, a mam nadzieję że Spuki okaże łaskę kotom, to biorę i tak jakiegoś biedaka.Spuki-Antek trzymaj się bo ja się już ciebie doczekać nie mogę :loveu: Jeżeli Yuki nie będzie mogła pojawić się w schronie, to pomożemy z testem na koty :) Quote
Syriusz Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja już się z yuki kontaktowałam i mówiła że będzie ale jakby co to dzięki za pomoc Quote
yuki Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 W ten weekend w końcu nigdzie nie wyjeżdżam i na bank będę w sobotę, choćby śnieg i wichury to przyjadę:) Ale dzięki Ruttka za trzymanie ręki na pulsie ;). Mam nadzieję, że pojedziemy razem. Antek czekaj nam na nas :) Quote
rutta Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Antek będzie miał jutro gości w schronisku :)) Szczegóły później od Yuki, nie odbiorę jej tej przyjemności :) Quote
yuki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 No hej, po dłuugim spacerze, Antek miał przyjemność spotkania z kotem Maćkiem - tu dziękuję Demi, za "wystawienie" kocura do testu :diabloti:. Żadnych zębów nie pokazał, nie dostał szału, nie ciągnął do niego, nie chciał mordować, po prostu stał przy nim, bez żadnych ekscesów co wróży dobrze ;) Wcześniej przez kratkę został ofukany przez innego kota co wyraźne go speszyło. Spotkanie twarzą w twarz potwierdziło jednak, że nie ma żadnych złych zapędów w stosunku do kota. Jutro jestem umówiona z Syriuszem na spotkanie i wspólny spacer. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało ! Umówię Antka też na kastrację, bo dziś wyleciało mi to z głowy. Quote
Syriusz Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No ja już jestem spakowana na jutro i w blokach startowych;).Yuki ja go będę u siebie w lecznicy jeśli tak można chciała wykastrować a czy inaczej mi psa jutro nie wydadzą:(? Quote
Recommended Posts