Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kava napisał(a):
bedziecie pewnie przejazdem.... ale dobre i to....psiaki i Zbyszek sie uciesza.... zrobcie pare fotek....

Przejazdem, przejazdem, ale budy przywieziemy ;) Jedną na pewno, a jak nam się zmieszczą, to i dwie ;)

Posted

Kava napisał(a):
budy !!!,
to swietnie, bo cos mi sie zdaje, ze tam niestety nie kazdy psiak ma wlasna bude....
a to nowa czy uzywana?

Używane niestety. Ale w ostatnio przywiezionej z tego co Zbyszek mówił psy chętnie śpią, to myślę, że i w tych powinny ;)

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
W tej ostatnio przywiezionej to siedzą bez przerwy... już chyba zapisy obowiązują do niej :)

Te będą podobne (w jednym czasie były robione), więc może się jakoś podzielą ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Używane niestety. Ale w ostatnio przywiezionej z tego co Zbyszek mówił psy chętnie śpią, to myślę, że i w tych powinny ;)

Mówisz o tej po tuningu??? raz ,ze jej nie poznasz a dwa to faktycznie zapisy sa do niej :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Mówisz o tej po tuningu??? raz ,ze jej nie poznasz a dwa to faktycznie zapisy sa do niej :)

Że po tuningu to wiem, ale te co teraz przywieziemy są ocieplone już, więc mniej roboty będzie ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Że po tuningu to wiem, ale te co teraz przywieziemy są ocieplone już, więc mniej roboty będzie ;)

A gotowce juz będa :) Zbyszek zapas siana i słomy chyba też,ma ,więc od razu będa mogły się wprowadzić do nowego m1 :)

Posted

Fado jest bardzo podobny do Rafa... piękny pies! piękne zdjęcia!

Mam najświeższe wieści od Figi: pozyskała nową przyjaciółkę, suczkę husky. Są niemal nierozłączne. Dzięki temu Figa wreszcie wyszła z budy, potem z kojca, by w efekcie brykać z innymi psiakami na wybiegu. Obecnie na farmie zwierzętami zajmuje się pan Sławek, który ma świetne wyczucie i podejście do nich. Myślimy, żeby szukać Fidze i pannie husky domu w duecie.
Oto krótki film z tych harców: http://youtu.be/V_br3SRt808

Guest Ryniu123
Posted

Jeść co mają? Nie ma problemu?
Teraz taki wszędzie zastój, zero adopcji :(

Posted

[quote name='Justyna Klimek']No popatrzcie, to nasza Figa i jej koleżanka. Daję wszystkie zdjęcia, które dziś dostałam:

niesamowita przystojniacha z niej i widac bylo na filmiku jaka zwawa sie zrobila.... super... oby tak dalej

[quote name='Justyna Klimek']No i po licytacji...
Nie było zainteresowanych kupnem!
Następny termin za min. 3 miesiące.
Żyjemy! A przede wszystkim krzykosiaki żyją ;)

Yeehhh

• 4 weeks later...
Posted

fantastyczne spotkanie, widac ze pan Zbyszek bardzo poruszony nim...

a wiecie, co mnie zaskoczylo najbardziej???

dlugasny ogonek .... tak !! natura bardzo szczodrze go nim obdarzyla.... co u innych krzykosiakow kikutki malutkie, to u niego z nadmiarem....
ale przystojniak z chlopaka nie z tej ziemi....

fajnie jest...

Guest Ryniu123
Posted

spotkanie ekstra. Gdzie to tak daleko Pana Zbyszka rzuciło? To była wizyta poadopcyjna hihi :)