Kava Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 bedziecie pewnie przejazdem.... ale dobre i to....psiaki i Zbyszek sie uciesza.... zrobcie pare fotek.... Quote
Drzagodha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kava napisał(a):bedziecie pewnie przejazdem.... ale dobre i to....psiaki i Zbyszek sie uciesza.... zrobcie pare fotek.... Przejazdem, przejazdem, ale budy przywieziemy ;) Jedną na pewno, a jak nam się zmieszczą, to i dwie ;) Quote
Kava Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 budy !!!, to swietnie, bo cos mi sie zdaje, ze tam niestety nie kazdy psiak ma wlasna bude.... a to nowa czy uzywana? Quote
Drzagodha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kava napisał(a):budy !!!, to swietnie, bo cos mi sie zdaje, ze tam niestety nie kazdy psiak ma wlasna bude.... a to nowa czy uzywana? Używane niestety. Ale w ostatnio przywiezionej z tego co Zbyszek mówił psy chętnie śpią, to myślę, że i w tych powinny ;) Quote
Justyna Klimek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 W tej ostatnio przywiezionej to siedzą bez przerwy... już chyba zapisy obowiązują do niej :) Quote
Drzagodha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Justyna Klimek napisał(a):W tej ostatnio przywiezionej to siedzą bez przerwy... już chyba zapisy obowiązują do niej :) Te będą podobne (w jednym czasie były robione), więc może się jakoś podzielą ;) Quote
kaja69 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Drzagodha napisał(a):Używane niestety. Ale w ostatnio przywiezionej z tego co Zbyszek mówił psy chętnie śpią, to myślę, że i w tych powinny ;) Mówisz o tej po tuningu??? raz ,ze jej nie poznasz a dwa to faktycznie zapisy sa do niej :) Quote
Drzagodha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 kaja69 napisał(a):Mówisz o tej po tuningu??? raz ,ze jej nie poznasz a dwa to faktycznie zapisy sa do niej :) Że po tuningu to wiem, ale te co teraz przywieziemy są ocieplone już, więc mniej roboty będzie ;) Quote
kaja69 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Drzagodha napisał(a):Że po tuningu to wiem, ale te co teraz przywieziemy są ocieplone już, więc mniej roboty będzie ;) A gotowce juz będa :) Zbyszek zapas siana i słomy chyba też,ma ,więc od razu będa mogły się wprowadzić do nowego m1 :) Quote
Justyna Klimek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Pamiętacie Miłka - chłopaczka z ostatniego krzykoskiego miotu? Mieszka w Szczecinie, teraz nazywa się Odi. Trochę go rozpuścili, ale obiecali, że będą pracować :) Oto on: Taki nietoperek ;) Quote
Justyna Klimek Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Fado jest bardzo podobny do Rafa... piękny pies! piękne zdjęcia! Mam najświeższe wieści od Figi: pozyskała nową przyjaciółkę, suczkę husky. Są niemal nierozłączne. Dzięki temu Figa wreszcie wyszła z budy, potem z kojca, by w efekcie brykać z innymi psiakami na wybiegu. Obecnie na farmie zwierzętami zajmuje się pan Sławek, który ma świetne wyczucie i podejście do nich. Myślimy, żeby szukać Fidze i pannie husky domu w duecie. Oto krótki film z tych harców: http://youtu.be/V_br3SRt808 Quote
Justyna Klimek Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, który powstał po to, by zasilić konto Akcji Kastracja http://www.dogomania.pl/threads/2236...1#post18714151 O godzinie 19.00 otwieramy :smile: Quote
Drzagodha Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Miałam napisać relację z piątku, ale chwilowo nie jestem w stanie... Właśnie rozmawiałam ze Zbyszkiem, w poniedziałek licytacja :placz: Krzykosiaki proszą o udostępnianie... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.315767178472035.69535.100001162676733&type=3 Edited February 29, 2012 by Drzagodha Quote
Justyna Klimek Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Album krzykoski udostępniłam w pierwszym poście (link do FB). Moje wydarzenie o Krzykosiakach na fb, niestety chyba wygasło... Udostępniajcie, proszę to ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/wolontariat-przy-socjalizacji-grupy-psow-krzykosy-powiat-kolski-woj-wielkopolskie-IDgt2z.html Quote
Justyna Klimek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 No popatrzcie, to nasza Figa i jej koleżanka. Daję wszystkie zdjęcia, które dziś dostałam: Quote
Justyna Klimek Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 No i po licytacji... Nie było zainteresowanych kupnem! Następny termin za min. 3 miesiące. Żyjemy! A przede wszystkim krzykosiaki żyją ;) Quote
Guest Ryniu123 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jeść co mają? Nie ma problemu? Teraz taki wszędzie zastój, zero adopcji :( Quote
Justyna Klimek Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 A no właśnie! Zapomniałam... Zbyszek prosił, żeby BARDZO podziękować Amicusowi za kolejną dostawę karmy, co właśnie czynię: DZIĘKI Jagoda :) Quote
Drzagodha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 O jedzenie nie ma się co martwić, bierzemy krzykosiaki na siebie ;) Quote
Kava Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Justyna Klimek']No popatrzcie, to nasza Figa i jej koleżanka. Daję wszystkie zdjęcia, które dziś dostałam: niesamowita przystojniacha z niej i widac bylo na filmiku jaka zwawa sie zrobila.... super... oby tak dalej [quote name='Justyna Klimek']No i po licytacji... Nie było zainteresowanych kupnem! Następny termin za min. 3 miesiące. Żyjemy! A przede wszystkim krzykosiaki żyją ;) Yeehhh Quote
RudaFoto Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 z dzisiejszego spotkania z Panem Zbyszkiem :) i ja się załapałam :) zdjęcie zrobił Pan Zbyszek cała relacja na blogu: http://psiewedrowki.blogspot.com/2012/03/niespodziewajkowy-gosc.html Quote
Kava Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 fantastyczne spotkanie, widac ze pan Zbyszek bardzo poruszony nim... a wiecie, co mnie zaskoczylo najbardziej??? dlugasny ogonek .... tak !! natura bardzo szczodrze go nim obdarzyla.... co u innych krzykosiakow kikutki malutkie, to u niego z nadmiarem.... ale przystojniak z chlopaka nie z tej ziemi.... fajnie jest... Quote
Guest Ryniu123 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 spotkanie ekstra. Gdzie to tak daleko Pana Zbyszka rzuciło? To była wizyta poadopcyjna hihi :) Quote
Recommended Posts