kora78 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 no molestuj go, molestuj/ ze tak zimno w budzie, itp a moze na dt by go wzial, nawet za karme, co????? to jest mysl!! Quote
Satrina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Może w przyszłym tygodniu podjedziemy do wuja, alebo jeszcze w następnym. Wezmę laptopa ze zdjęciami Mirka, żeby wujek mógł go obejrzec jakby co. Dam znać na forum co i jak. Quote
kizimizi Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 eh jak wujek juz tyle czasu niezdecydowany to chyba wielkiej milosci z tego nie bedzie. Mirkowi moze dzis nowy tekscior skomponuje Quote
kora78 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ale wujek pewnie w ogole o nim nie mysli. powiedzial wtedy nie, wiec nie. nie jest tak,ze on tyle mysli. teraz satrina ma nowe zadanie, namowic go na dt. :D co z tym tekstem kizi? Quote
Satrina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Wujek nie myśli, bo wujek mieszka na wsi i nie ma czasu na takie rozmyslania. Poza tym on nie wie jak Miruś wygląda, więc trudno mówić o jakimkolwiek uczuciu.Natomiast faktem jest, że zawsze były 2 psy. Może w przyszłym tygodniu w końcu pojedziemy-jak śniegi stopnieją. Quote
kora78 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 tak ostro topnieje, ze jak dla mnie juz jutro mozecie jechac ;P Quote
Klauzunka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 zaglądam sobie.:) Sata jak Twój wujo coś przebąknie, że chce drugiego psiaka to wtedy OK, poza tym nic na siłę- a wtedy to znajdziemy mu takiego co sprząta, gotuje, języki obce i obsługę komputra w małym paluszku ma :) Quote
kora78 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 hahahaha a ja bym cisnela o dt platne. mirek czeka bardzo dlugo. a mlody jeszcze jest i wulkan energii straszny. zawsze biega od sciany do sciany i odbija sie od nich lapkami. zawsze. a jak do mnie podleci to tez podgryza za rece. tylko zabawa mu w glowie ale na spacerku latam, poza kojcem to calkiem inny pies. spokojny! Mirek dzis kazal was pozdrowic :) dobrze, ze juz cieplej sie zrobilo. tylko -2st :) Quote
kizimizi Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja tez bym teraz Mirka pchnela ale tak jak pisalam, nie zapomnij ze aprilka musi sie zadomowic gdzies do konca kwietnia Quote
Satrina Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nie byliśmy, bo wybieramy się tam z moim rodzicami, a mama dogorywa na grypę. Jedziemy w sobotę! Będę działać. Quote
Klauzunka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jedziemy w sobotę! Będę działać. trzymam kciuki :) Quote
kora78 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 mirek juz miesiac bez ogloszen. trzeba odnowic. ale wstrzymam sie te pare dni do wekendu, choc wielkich nadziei nie mam. ale moze akurat i narobie sie na darmo. jak sie nie uda u wujka to od razu oglaszamy mirka i to szeroko. ma kase to kupujemy mu ogloszenia i wyroznienia. z nowym tekstem. Quote
Satrina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 i znów wyjazd odwołany:-( póki co ogłasaj Mirka, bo to już się ciągnie 100 lat, a wujek to nic pewnego Quote
kora78 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 tak zrobie. dzis go pooglaszam. dzieki za wiesci. i checi :0 Quote
kora78 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 (edited) mirus z tekstem nr 2 na: adopcjapsa doadopcji i morusek cafeanimal tablica przygarnijzwierzaka e-zwierzak gumtree petsy petworld top-ogloszenia sprzedasz ojej kokosy pajeczyna rozglos Edited March 8, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 2 tyg nikt nic nie napisal u mirka :( mirol w gore Quote
kora78 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 moze ktos skrobnie jakis nowy tekst? zaklepalam na bazarku ogloszenia, 35szt za 5zl. Quote
Klauzunka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ja już pisałam, daj tam Mirka i Parówkę a ja w swojej rezerwacji dam Aprilę, ok? Quote
kora78 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 aprilke wyslalam dzis do catangel ponownie. bo poprzedni mail zaginal ponoc. a w te rezerwacje dalam juz paroke i planuje mirka. oni maja swoja kase to niech ida w platnych-sumiennych. a nie takie tam moje po 15szt, to dupa. tylko mirkowi tekstu trzeba cos innego Quote
kora78 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 mirek ma woje 120zl. 5zl idzie na terazniejsze ogloszenia. zostaje 115zl. wyrozniamy mirka na tablicy lub gumtree? moze sie ktos tym zajac? nie umiem gumtree wyrozniac Quote
Klauzunka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 dla mnie wyróżnienia sensu nie mają - ale róbta co chceta. Zamiast wyróżnień wysłałabym Mirka na te 130 do cat. Ja się spuszczałam dla Bosta - szły wyróżnienia i inne cuda wianki i co i dupa. No ale jak chcecie. Dobre fotki i opis i sumienne ogłaszanie psa to podstawa, nie wyróżnienia. Quote
kora78 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 ok, nastepne bedzie 130 od cat. ale wyroznic tez bym chciala. kasa wisi juz pol roku bezuzytecznie. trzeba ja zuzyc, moze mu szczescie przyniesie wreszcie. juz kilka ogloszen jest gotowych, wlasnie sie robia dla mirka 35szt za 5zl. Satrina, a co z wujkiem? moze chociaz zadzwon do niego i podpytaj, jak ten szczeniak sie miewa i czy juz chce mirka wziasc? a jak powie,ze nie to mu dt zaoferuj? po co jechac, moze tel wystarczy? pamietaj, za karme, za kase, za dt, moze to go skloni. Quote
Satrina Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nie byłam u wujka, bo ciągle coś. W poniedziałek wielkanocny jadę tam na spend rodzinny, będę rozmawiać. Moja mam z nim ostatnio gadała i zapomniała się spytać o szczeniaka. Quote
kizimizi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Kora jak tak chcesz wyrozniac to dawaj na Fruzie Quote
Recommended Posts