Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w przyszłym tygodniu podjedziemy do wuja, alebo jeszcze w następnym. Wezmę laptopa ze zdjęciami Mirka, żeby wujek mógł go obejrzec jakby co. Dam znać na forum co i jak.

Posted

ale wujek pewnie w ogole o nim nie mysli. powiedzial wtedy nie, wiec nie. nie jest tak,ze on tyle mysli.
teraz satrina ma nowe zadanie, namowic go na dt. :D

co z tym tekstem kizi?

Posted

Wujek nie myśli, bo wujek mieszka na wsi i nie ma czasu na takie rozmyslania. Poza tym on nie wie jak Miruś wygląda, więc trudno mówić o jakimkolwiek uczuciu.Natomiast faktem jest, że zawsze były 2 psy. Może w przyszłym tygodniu w końcu pojedziemy-jak śniegi stopnieją.

Posted

zaglądam sobie.:)
Sata jak Twój wujo coś przebąknie, że chce drugiego psiaka to wtedy OK, poza tym nic na siłę- a wtedy to znajdziemy mu takiego co sprząta, gotuje, języki obce i obsługę komputra w małym paluszku ma :)

Posted

hahahaha

a ja bym cisnela o dt platne. mirek czeka bardzo dlugo. a mlody jeszcze jest i wulkan energii straszny. zawsze biega od sciany do sciany i odbija sie od nich lapkami. zawsze. a jak do mnie podleci to tez podgryza za rece. tylko zabawa mu w glowie
ale na spacerku latam, poza kojcem to calkiem inny pies. spokojny!

Mirek dzis kazal was pozdrowic :)

dobrze, ze juz cieplej sie zrobilo. tylko -2st :)

• 2 weeks later...
Posted

mirek juz miesiac bez ogloszen. trzeba odnowic. ale wstrzymam sie te pare dni do wekendu, choc wielkich nadziei nie mam. ale moze akurat i narobie sie na darmo.
jak sie nie uda u wujka to od razu oglaszamy mirka i to szeroko. ma kase to kupujemy mu ogloszenia i wyroznienia. z nowym tekstem.

Posted (edited)

mirus z tekstem nr 2 na:

adopcjapsa
doadopcji i morusek
cafeanimal
tablica
przygarnijzwierzaka
e-zwierzak
gumtree
petsy
petworld
top-ogloszenia
sprzedasz
ojej
kokosy
pajeczyna
rozglos

Edited by kora78
  • 2 weeks later...
Posted

aprilke wyslalam dzis do catangel ponownie. bo poprzedni mail zaginal ponoc.
a w te rezerwacje dalam juz paroke i planuje mirka. oni maja swoja kase to niech ida w platnych-sumiennych. a nie takie tam moje po 15szt, to dupa.

tylko mirkowi tekstu trzeba cos innego

Posted

mirek ma woje 120zl. 5zl idzie na terazniejsze ogloszenia. zostaje 115zl. wyrozniamy mirka na tablicy lub gumtree? moze sie ktos tym zajac? nie umiem gumtree wyrozniac

Posted

dla mnie wyróżnienia sensu nie mają - ale róbta co chceta. Zamiast wyróżnień wysłałabym Mirka na te 130 do cat. Ja się spuszczałam dla Bosta - szły wyróżnienia i inne cuda wianki i co i dupa. No ale jak chcecie. Dobre fotki i opis i sumienne ogłaszanie psa to podstawa, nie wyróżnienia.

Posted

ok, nastepne bedzie 130 od cat. ale wyroznic tez bym chciala. kasa wisi juz pol roku bezuzytecznie. trzeba ja zuzyc, moze mu szczescie przyniesie wreszcie.

juz kilka ogloszen jest gotowych, wlasnie sie robia dla mirka 35szt za 5zl.

Satrina, a co z wujkiem? moze chociaz zadzwon do niego i podpytaj, jak ten szczeniak sie miewa i czy juz chce mirka wziasc? a jak powie,ze nie to mu dt zaoferuj? po co jechac, moze tel wystarczy? pamietaj, za karme, za kase, za dt, moze to go skloni.

Posted

Nie byłam u wujka, bo ciągle coś. W poniedziałek wielkanocny jadę tam na spend rodzinny, będę rozmawiać. Moja mam z nim ostatnio gadała i zapomniała się spytać o szczeniaka.