Donata Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bardzo sie cieszę z tego że tak Atos szybko opuści schron i pójdzie do fajnego domku a może jeszcze by tak zabrac FRIDĘ? Quote
Romka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Donata']Bardzo sie cieszę z tego że tak Atos szybko opuści schron i pójdzie do fajnego domku a może jeszcze by tak zabrac FRIDĘ?[/QUOTE] Pracujemy nad tym... Quote
Romka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Pan był dziś w schronisku i widział Atosa,powiedział,ze jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach...dziś pojechał do lecznicy na kastrację a we wtorek...do domu...bardzo się cieszę...:lol: Co do Fridy to działamy dalej...ale wszystko idzie w dobrym kierunku...;) Quote
Romka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 "Witam panią bardzo serdecznie po raz drugi jak pani wie byłem dzisiaj u państwa w schronisku Atos jest prześlicznym psem ,myślę że oboje przypadliśmy sobie do gustu było mi żal jak odjeżdzałem ale te parę dni wytrzymamy oboje,ponieważ państwa podejście jako schronisko bardzo mi zaimponowało postaram się znależć dobrego opiekuna dla suni z noskiem(owczarek ) też jest cudowna.Bardzo serdecznie pozdrawiam ,będziemy w kontakcie" ...a takiego maila dostałam od przyszłego domku Atosa,publikuję go za zgodą Pana...są w nim 2 miłe sprawy:dla nas i schroniska więc nie omieszkałam tego przekleić...bardzo dziękujemy i bardzo się cieszę... Quote
Marycha35 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 HUraaa, że jeszcze takie domki się trafiają:) Ja tu wpadam z wątku suni z noskiem;) A Atos przecudny, marzę o takim psie:):):) Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Atos ma dziś zieloną noc...to jego ostatnia noc w schronisku...jutro jedzie do domku.W sobotę wrócił do schroniska z kastracji...w niedzielę chciał wyjsć na spacer...ale nie było czasu...piszczał na nasz widok jak mały psiak... Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Huraaaaa, oby jeszcze Fridzie się udało:):):) Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dostałam maila jutro pomiędzy 10-12 po Atosa przyjeżdza jego nowy opiekun... Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Atos to w drogę Przyjacielu, pakuj walizy:) Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ludkowie proszę looknijcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/2098...OMOZ-MU!/page5 Bidulec staruszek w potrzebie, z szansą na nowe, lepsze życie:smile: Quote
Romka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Romka napisał(a):Dostałam maila jutro pomiędzy 10-12 po Atosa przyjeżdza jego nowy opiekun... No i pojechał...nie mogłam go pożegnać niestety...ale nowy opiekun Atosa obiecał mi jeszcze dziś zdjęcia...powodzenia piesku w nowym domku...zmieniam tytuł wątku Quote
Romka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Mam już zdjęcia...postaram się wrzucić... Quote
Romka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 I na koniec szczęśliwe pyszczydło Atosa,nowy domek pisze,ze chodzą na spacery i poznają okolice.I o to chodzi! Quote
Donata Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No to nasze cudo buszuje sobie po podwórku, świezym powietrzu. Super .. psinko. Quote
Juldan Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Postanowiliśmy dzisiaj osobiście poznać Atosa i wpadliśmy obejrzeć jak ułożyło się psiakowi życie... Zabraliśmy ze sobą oczywiście naszego Gufiego. Jak podjechaliśmy pod bramę Atos przybiegł zaciekawiony ale nie chciał nas zjeść;) Nasi Panowie (Gufi i Atos) poznawali się na smyczy, bo oboje są ociupinkę "narwani"- obyło się bez pokazywania zębów... Atos jest cudowny:loveu::loveu::loveu: śliczny, zadbany i co najważniejsze SZCZĘŚLIWY:multi::multi::multi: Pan nie może się go nachwalić, a Atos z taką miłością patrzy na niego... Psisko zaaklimatyzowało się bardzo szybko, poznało sąsiadów- nikt nie mógł uwierzyć że ktoś pozbył się tak pięknego i mądrego psa... Szwy pokastracyjne zostały zdjęte na miejscu, u Państwa w domu- bo Pani weterynarz jest sąsiadką przez płot... Miło odwiedza się takie domki, na pewno zajrzymy do Atosa jeszcze nie raz i oczywiście będziemy o tym pisać:) Quote
Juldan Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Z synem Państwa, za którym Atos przepada:) Zobaczcie jak On patrzy na swojego Pana:) Quote
Recommended Posts