Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnie Koty']Kiwi ma się dobrze! Jej apetyt jest zastraszający, wygląda jak maly pasiasty warchlaczek,:evil_lol: . Wesoła z niej dziewczyna, zabiera nam wszystko, rwie papiery, szczeka jak wariatka na koty, wisi na mojej spódnicy uczepiona zębami, etc. Ożywia nasz dom ze aż miło. Dzisiaj nawet nie moglam porozmawiać z przjaciółką bo mnie skutecznie zagłuszala. :evil_lol:[/quote]

Agnie ja cie prosze ty ja na diete przerzuc, bo urosnie z niej pies wielkosci smoka i nikt go nie zechce :placz:

Posted

kurcze, ona jest niesamowita. Zdjęcia są w aparacie tylko jakieś problemy tech,. wystąpiły, moze wieczorkiem się uda wrzucić. Byłam z Kiwi u p.Magdy. Kiwi jest zdrowa! Ta przepuklina jest pępkowa i jest tak mala ze nie trzeba jej operować, mamy nie zwracać na to uwagi.
Za tydzień mozemy się szczepić. Mamy

Posted

tak, klawiatura mi szwankuje, wszystko mi szwankuje, cholera. mamy jakieś tam sukcesy na polu materii fekalnej ale marne. Ona mnie olewa! Ja np. mówi do niej "nie wolno" a ona na mnie szczeka! to niedopuszczalne! Szara Bajka jest zdegustowana bo nie moze spokojnie zjeśc, Kiwi na nią szczeka!

Posted

ino zdjęć nie ma, niech to szlag. ale to nic, będę naciskać.
Ona powinna nazywać się Klucha a nie Kiwi.
Tak, na razie jest to przyjacielskie szczekanie, zobaczymy co będize jak amstaf dla ubogich z tego wyjdzie. Tak czy siak, potencjalny dom będize uprzedzony że nie jest to psi aniołeczek. W zasadzie ja ciągle słysze jakieś mlaskanie, chrobotanie, siorbani tudzież sapanie.

Posted

coraz bardziej zdemoralizowane egzemplarze mi przysyłacie! :diabloti:
dzieciak nie może zjeść spokojnie jogurtu bo Klucha go atakuje! I wzywa mnie dzieciaczyna na odsiecz. Kiwi ten pychol wszędzie wtyka jak mrówkojad. Ale i tak jest kochana.:loveu: przypomina mi moją szaloną bokserkę. ale tamtej nikt jeszcze nie przebił ze znajomych szczeniaków.

Posted

poczkaj, poczkaj, ja mam e-booka fischera, tam bylo o tym, jak psiaka uczyc tego. Ale musze ksiązke przeleciec, wiec troche to potrwa. Chyba ze chcesz calosc do poczytania. Oprócz dyskusyjnej teorii dominacji to naprawde duże zródło wiedzy o psiaku, o tym, jak z nim rozmawiac :)
U mnie to przeszło kompletnie bezbolesnie, własciwie 1 dzien jakos mu smycz nie pasowała, potem poooooszło :)

Posted

Agnie..jak to ? smakole nie działają na Kiwi?:crazyeye:
No bo właściwie to jest najlepsza metoda. Ale co ..nie chce iść za Tobą czy ciągnie w swoją stronę?. Jeśli nie lubi smyczy jako takiej to na razie przywiązuj jej w mieszkaniu i niech z nia biega i oswoi się z nią.

Posted

[quote name='Agnie Koty']coraz bardziej zdemoralizowane egzemplarze mi przysyłacie! :diabloti:
dzieciak nie może zjeść spokojnie jogurtu bo Klucha go atakuje! I wzywa mnie dzieciaczyna na odsiecz. Kiwi ten pychol wszędzie wtyka jak mrówkojad. Ale i tak jest kochana.:loveu: przypomina mi moją szaloną bokserkę. ale tamtej nikt jeszcze nie przebił ze znajomych szczeniaków.[/quote]

:megagrin: :cool2:
ale sie usmialam

Posted

a dzisiaj Kiwi wyciszona jest, pewnie ta smycz tak ją osłabiła...
Jutro wstawię zdjęcia, ze swojego wysłużonego aparatu. czekam jeszcze bo musze pstryknąć tej małej kociczce. Po południu jutro będą.
No i mamy mistrzynię! dzisiaj tylko jedna kałuża była, reszta na podwórku. Grubsza materia fekalna rownież na świeżym powietrzu. Jeszcze tylko ta cholerna smycz i będizemy mogły użyźniać ziemię. Tak naprawdę to ja nie mam z nią gdzie chodzić, na deptaku będe musiała po niej sprzątać gdyż porządną obywatelką jestem.

Posted

dziewczyny, wyslalam te ksiązki, Lulka, ze zmeczenia popracowego i zakręcenia nawet się nie podpisalam, strasznie to niegrzeczne....ale to bylam ja, Wacław Jarząbek, łubu, dubu ;)