Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To brzmi tak jakby Figa byla conajmniej dreczona przez Agnie :diabloti:
po dwoch miesiacach pies przyzwyczaja sie do nowej rodziny i spokojnie mozna starą juz odwiedzac. Tym bardziej, ze to dziecko jeszcze i szybciej zapomina niz dorosły psiak.

Zmienie tytuł tego wątku i bedzie to wątek młodej.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie.. czytałaś co mówią ciotki?:roll: Podejdź do płota to i ja podejdę:mad: :evil_lol: No nieee wieeem.....
Lulka ...teraz to Kiwi na pewno znajdzie domek ..z takim tytułem:loveu:
Kurcze...a może to ja jestem zazdrosna podświadomie ,że Fizia na widok Agnie nie będzie chciała ze mną wracać?:evil_lol: :oops: :placz:

Posted

heheheh, no tak, Haniu, ja w oogle nie mialam swiadomości, ze na tym deptaku odbyło sie "porwanie i utrata Angie", trwalam do tej pory w nieswiadomosci uznając, ze zyskała nowy kochający dom :D. Cóż z czlowieka robi taie niedoinformowanie....;)
Ale w sumie to racja, ze Ty widzisz sunię i jej reakcję, więc wiesz, czy ma wspomnienie i jak silne dotychczasowych doświadczeń. :)

Posted

nie róbcie ze mnie potwora...Ja tylko tak wyglądam...
Co do zdjęć Kiwi to i ja przebieram nogami ale wszyscy z nowoczesnymi aparatami są nieuchwytni. Chyba zrobię swoim starym wysłużonym Canonem, koniecznie na niebieskim tle. W ciągu paru dni je zamieszczę, spokojnie. Tym bardziej ze mam już gotowy tekst ogloszenia, żadne tam rozdzierające historie. Ot, suche info okraszone łapiącymi za serce frazesami.
A nasz Kiwunia zrobiła obydwie materie fekalne na podworku o 7 rano, a potem już klasycznie.:evil_lol: Ale nocki ma suche co mnie cieszy. W nocy chrapie ze aż miło pod moim łóżkiem. Nie ciągam jej po dworzu żeby jej nie dorobić, na lekach jest przecież....
Hania, jak b ędizesz u mamy w G. to możemy umówić do parku na spacer.

Posted

Super.. oby tylko oba psy nie chciały wracać z TOBĄ:placz: :eviltong:
Ciekawa jestem w sumie jak Fizia zareaguje na Ciebie....:crazyeye:
Jeśli domek dla Kiwi się znajdzie to też możemy się spotkać..:loveu:
czy masz na myśli park Skarbków?

Posted

właśnie, na mnie zapachy też zaczynają działac. :mad: . dobrze, ze Sadza w sobotę odjedzie do swojego domu , do swoich chłopaków.
Tak, mialam na myśli Skarbków, park Skarbków.
A Kiwi najadła się aż jej brzuszek dziwnie się powiększył i poszla spać....
Po spaniu wylecę z nią na podworko, moze coś trafi do tego pasiastego łebka.

Posted

na pewno, u mnie to bylo tak, ze juz bylam załamana, wydawało mi sie, ze pies mnie zasika, zakupka, a nie nauczy się i własciwie z dnia na dzien nastąpił przełom i to taki całkowity :)
Więc Kiwaczek na pewno szybciutko złapie
A sadzuchna, jak tam po zabiegu? Jeszcze odczuwa?

Posted

no tak, Kiwi nie mogla się skupic bo po podwórku ktorej i tak jest male krecili się panowie od remontu i wszystko wylądowalo u mnie na podlodze. Jutro rano zawalczymy, z nagrodą.
Sadza dobrze ale podczas rutynowego czyszczenia uszu okazało się ze ma świerzbowca i trzeba go wyleczyć tj. przepędizć. uch, jak ja to lubię. Ale jest przemiła i spokojna, wzorowa pacjentka. Kurcze, trochę bedize żal się rozstać bo ona jest taka faaajna. Ale wiem ze ma tam dobrze wiec serce nie krwawi za bardzo. Moj mąż ma świra na jej punkcie.:evil_lol:

Posted

a ja nadal czekam na zdjecia Kiwaczka :eviltong:

w koncu chce u nas w sklepie dla zwierzat powiesic ogloszenie- ale musze miec jakies dobre marketingowo zdjecie ;)

widze agnie ze zwierzulce uwielbiaja u Ciebie przebywac no i wcale sie nie dziwie :D

co do wsparcia finansowego dla Kiwi jesli bedzie takowe jeszcze potrzebne to krzyczcie- nadchodzi nowy miesiac i bede mogla w razie potrzeby pomoc.

Posted

i oliwek johnson&johnson, i penatenu, i body, i spioszkow...ale masz fajnie Jowita, jak bylam w Twoim stanie- to stałam w kolejce, by dokonać zakupu 40 sztuk pieluiszek tetrowych- i cieszylam sie po zakupie co najmmniej jakbym lexusa wygrala :D
[url]http://niemowle.onet.pl/wszystko.html[/url] a to specjalny link sponsorowany dla Jowity :)

Posted

[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34639[/url]
dziewczyny, bardzo proszę, zalogujcie się na tym forum i oddawajcie glos na uciechów, to co justyna z robertem tam robią, to wielka rzecz- z niczego udalo im się juz wiele osiągnać, jesli można, trzeba im pomoc :)

Posted

Ha , Jowito popraw sobie Figą :evil_lol:
Madzia mnie namawia ,żeby Fidze dać figi do spróbowania.. ale czy ja wiem? Autokanibalizm taki:diabloti:
Zdrobnienia dla Kiwi : pasta:evil_lol: , Kiwunia, Kiwusia,Kinia, Wunia, Wusia, Wiśka, Kiwolec ( jak bedzie niegrzeczna) no a później to może ją nowodomkowi przechrzczą na Pastilda von Josephhov...
No to Agnie... do ZOBACZENIA:loveu:

Posted

Angie, ja dopiero doczytalam o kotku....co się u Ciebie dzieje? ludzie się tak kotków pozbywają, czy też wiedząc o Twojej do nich miłości- znoszą Ci wszystkie znalezione bezdomne?

Posted

o kociczce napisze na wątku Figi wieczorem, ten jest wyłącznie Kiwuni. ale dodam, ze ma przedłużoną sierść i jest malutka. I ślyczna. łapka nieco poturbowna:-( .szybko znajdzie dom.:loveu:

Posted

Kiwi ma się dobrze! Jej apetyt jest zastraszający, wygląda jak maly pasiasty warchlaczek,:evil_lol: . Wesoła z niej dziewczyna, zabiera nam wszystko, rwie papiery, szczeka jak wariatka na koty, wisi na mojej spódnicy uczepiona zębami, etc. Ożywia nasz dom ze aż miło. Dzisiaj nawet nie moglam porozmawiać z przjaciółką bo mnie skutecznie zagłuszala. :evil_lol: