Figa Bez Maku Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Skoro nikt się nie przyznaje ..trudno napiszę jeszcze raz..najwyżej ten stary się nagle ujawni, więc uprzedzam ,że nie mam alzheimera....tylko dogo mnie nie lubi ( albo lubi moje posty mniam!!) Agnie Madzia dziękuje za prezent. Kiwunie mocno ściskamy, jej nowi opiekunowie wygrali los na loterii. Sunia śliczna, serdeczna i ufna. kiwunia bardzo wypiękniała z pękatego szczeniaczka zrobiła się duża dorodna pannica taka troche w typie nawet powiedziałabym owczarkowatym:shake: :cool3: I tak serdecznie przywitała się ze mną.. rzuciła mi się na szyję, wyściskała i wycałowała:loveu: :multi: :eviltong: Jednym słowem uroczy , szczęśliwy psiak.. oby tylko wreszcie osiadła na stałe w dobrym domku:multi: :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Agnie żegna się z Kiwunią [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/6483/p3310012ax4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Jowita Poznań Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 kurczaki- piekna ta Kiwi i mi jakos serce peka ze sobie idzie, wiem ze bedzie dobrze ale jednak peka. A Agnie miala mi ja przetrzymac ze dwa lata :cool3: :evil_lol: :diabloti: i co? :eviltong: Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kiwi już w bloczkach startowych, spakowana całkowicie. Wieczorem się odezwę... Quote
Figa Bez Maku Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kiwuniu do domku jedź szczęśliwa:loveu: czasem do ciotek się odzywaj:razz: niech życie płynie Ci jak w niebie:loveu: brak będzie Agnie Kiwuniu Ciebie:placz: :placz: :placz: I ciotka Figa też chętnie się dowie jak świat stawiasz na głowie:crazyeye: Quote
loozerka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czekam na wieści....i na nowych Panstwa Kiwaczka..:)- o ile tak będzie miała na imię..:) Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 tak, ma mieć na imię ...Kiwi. Dagna nie chce zmieniać jej imienia. Nie wiem czy będziemy miec wiadomości z pierwszej ręki ale jakies mieć bedziemy. Kiwi jedzie ok.18 tej.... Quote
loozerka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Agnieszko i jak sie czujesz? Jednak Kiwi dlugo byla i nastawienie nastawieniem, ale jednak serducho troche chyba nie slucha takich nastawień? Ciekawa jestem jak Kiwi przyjmie zmianę warunków..:) Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 boli mnie głowa i paskudnie się czuję. Tak, serce nie sługa i trochę mi smutno. Martwię się jak ona tam sobie poradzi a dokladniej jak Państwo sobie z nią poradzą.... I to mi będzie spędzać sen z powiek przez najbliższe dni..... Tak, wiem, myśleć pozytywnie,:evil_lol: Quote
loozerka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ojjj, jak mozna o 18.30 ostatnie wiesci....?? I jak, co dalje?? nie zapominajcie ze zaraz swieta i ja wyjeżdzam i przez 5 dni nie będe miala wieści zadnych... Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnie...obudź się....jak Kiwunia? dojechała szczęśliwie? Tęskniła? Agnie:mad: Quote
loozerka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnieszka wreszcie odsypia wszystkie dni, kiedy musiala z psem na spacery o świcie wychodzic :D Quote
Jowita Poznań Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 oj znajac Kiwi to podbije serca domownikow szalona dziewczyna :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnie tu budzik drrrr drrr drrrr.... Wiemy tu wszyscy ,że płaczesz nie wstydź się i odezwij ...:multi: Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kiwunia już pojechała więc Agnie się załamała Agnie odłam się choć na chwilę tymczasu szuka piesków tyle ..... A jak będziesz tak milczała to bardziej będę dokuczała:mad: Quote
Puchatek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Widzę że uznałaś iż to domek ostateczny (tfu, tfu, tfu) i zlikwidowałaś banerek. Quote
Agnie Koty Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dopiero usiadłam przy kompie, litości. Nic jeszcze nie wiem, Bogna nie napisała. Sam brak wiadomości uważam za dobrą wiadomość, :evil_lol: . Wątpię żeby Kiwi tęskniła i wyła po nocach za Pl.Wolności. Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No właśnie ..wiosna , święta ..czas na porządki. Awatarek, nowy banerek ( Puchatku...) i tak się zastanawiam nad nowym wątkiem..no bo Fiśka to żaden szczeniaczk już...... Quote
Puchatek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może nie nowy wątek bo lepiej żeby historia była w jednym miejscu ale zmienić tytuł? Z drugiej strony dobrze żebyś była założycielką wątku bo wtedy możesz dokonywać różnych zmian samodzielnie. Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale gdyby tak przenieść zawartość do innego wątku? Bo tytuł może zmienić tylko autor...Kiwuniu przepraszam za offa Quote
Puchatek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie wiem na ile jest to możliwe. Trzeba by spytać Adminów ale oni nie mają zwyczaju odpowiadania na pytania (zadałem im jedno z miesiąc temu). Przenieść można w inne miejsce forum ale nie wiem jak ze zmianą właściciela. Quote
Lulka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nie oddam watku Fiski, nie oddam :evil_lol: :eviltong: jak chcecie tytuł? Quote
Recommended Posts