Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro nikt się nie przyznaje ..trudno napiszę jeszcze raz..najwyżej ten stary się nagle ujawni, więc uprzedzam ,że nie mam alzheimera....tylko dogo mnie nie lubi ( albo lubi moje posty mniam!!)
Agnie Madzia dziękuje za prezent.
Kiwunie mocno ściskamy, jej nowi opiekunowie wygrali los na loterii. Sunia śliczna, serdeczna i ufna. kiwunia bardzo wypiękniała z pękatego szczeniaczka zrobiła się duża dorodna pannica taka troche w typie nawet powiedziałabym owczarkowatym:shake: :cool3:
I tak serdecznie przywitała się ze mną.. rzuciła mi się na szyję, wyściskała i wycałowała:loveu: :multi: :eviltong:
Jednym słowem uroczy , szczęśliwy psiak.. oby tylko wreszcie osiadła na stałe w dobrym domku:multi: :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwuniu do domku jedź szczęśliwa:loveu:
czasem do ciotek się odzywaj:razz:
niech życie płynie Ci jak w niebie:loveu:
brak będzie Agnie Kiwuniu Ciebie:placz: :placz: :placz:
I ciotka Figa też chętnie się dowie
jak świat stawiasz na głowie:crazyeye:

Posted

Agnieszko i jak sie czujesz? Jednak Kiwi dlugo byla i nastawienie nastawieniem, ale jednak serducho troche chyba nie slucha takich nastawień? Ciekawa jestem jak Kiwi przyjmie zmianę warunków..:)

Posted

boli mnie głowa i paskudnie się czuję. Tak, serce nie sługa i trochę mi smutno. Martwię się jak ona tam sobie poradzi a dokladniej jak Państwo sobie z nią poradzą.... I to mi będzie spędzać sen z powiek przez najbliższe dni..... Tak, wiem, myśleć pozytywnie,:evil_lol:

Posted

dopiero usiadłam przy kompie, litości. Nic jeszcze nie wiem, Bogna nie napisała. Sam brak wiadomości uważam za dobrą wiadomość, :evil_lol: .
Wątpię żeby Kiwi tęskniła i wyła po nocach za Pl.Wolności.

Posted

Może nie nowy wątek bo lepiej żeby historia była w jednym miejscu ale zmienić tytuł?
Z drugiej strony dobrze żebyś była założycielką wątku bo wtedy możesz dokonywać różnych zmian samodzielnie.

Posted

Nie wiem na ile jest to możliwe. Trzeba by spytać Adminów ale oni nie mają zwyczaju odpowiadania na pytania (zadałem im jedno z miesiąc temu).
Przenieść można w inne miejsce forum ale nie wiem jak ze zmianą właściciela.