Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tak teraz spojrzalam na te zdjecia :D popatrzcie na jej miny, czy nie nalezało sie takiego łobuza spodziewac :D Normalnie to trzecie, ten zawiadiacki wzrok mowiacy " ja Wam jeszcze pokaze" Boska dziewczyna :D

Posted

całkiem niedawno moja przyjaciólka się zastanawiała jak ja Kiwi przyniosłam do domu. Na rękach?
Olbrzym, olbrzym.. Po prostu wyrośnięty psiul do tarmoszenia.
Dlatego nie dziwcie się, że moja siostra krzyczała na jej widok. A wiecie co krzyczała: "Potwór! Potwór!"

Posted

pijąc rano kawę wiecie kogo widziałam przez okno? Puchatka z Bunią.
Tak, Kiwi jest niewiele mniejsza, a gdyby miała futro gęste i była taka tłuściutka to pewnie wydawałaby się taka sama.........:diabloti:
Zdjęcia odbieram, wkrótce wstawię.

Posted

Ale jeżeli wydaje wam się ,że Kiwi przy ewentualnym spotkaniu z Fizią wgniecie moje małe , kruche (?) stworzonko w glebę to się możecie rozczarować:diabloti: Uprzedzam Fiśka ostatnio trenowała na dogach i ogólnie dużych psach. Rzuca nimi o glebę:diabloti: .........:multi:

Posted

Może uda mi się sfilmowac bądź zrobić zdjęcia to zobaczycie dokładnie...Fiśka podgryza dużemu łapy, duży chowa łąpy , jak chowa łapy to nie ma na czym stać, jak nie ma na czym stać to pada, jak pada to zostaje przytrzaśnięty szybko podskakującą masą mięśni, podgryzającą uszy i policzki. Biedny oszołomiony duży .....z dziką radością bawi się z dziwnym małym który się go wcale a wcale nie boi :diabloti:

Posted

[quote name='Agnie Koty'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img264.imageshack.us/img264/2066/obraz018qt9.jpg[/IMG][/URL]

nasze maleństwo[/quote]

o ja chrzanie....toc to amstaff :crazyeye:

Posted

Wypada mi tylko wytrzeszczyć oczy :crazyeye: Agnie nie mogę pojąć czemu chartowatą Figę ( podobieństwo między owocami zmniejsza sie z wiekiem:shake: ) niektórzy ludzie biorą za amtka a nie boją się groźnej , budzącej respekt Kiwi?
Ale poważnie mówiąc to rzeczywiście trzeba uważać na " wielbicieli psów bojowych" bo Kiwi spokojnie może za takiego się podawać. No i ten wzrok pewny siebie ho ho

Posted

[quote name='Agnie Koty'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img53.imageshack.us/img53/747/obraz009pi1.jpg[/IMG][/URL]
nie strasz mnie, odczuwam lęk przed amstaffami, tak jak przed pekińczykami, :oops:[/quote]

nie no na tym juz tak nie wyglada, tamto jest takie dziwne :evil_lol:

Posted

Rzeczywiscie na tym pierwszym tak wyszla, jakby miala dosc krótką i szeroką kufę :D Ale jest bardzo duza :) Klocuszek z niej ,ale jest i sliczna, naprawde...:)
Sliczne jest to zdjecie, gdy siedzi na trawie, zaraz je skopiuje i wstawie na stronę AFN- tzn nie zaraz a w domu :)

Posted

a jak Kiwi zyje z kotami? dreczy je, goni czy olewa?
czy ona caly czas wariuje czy tylko troche? czy jest nadpobudliwa czy jej zachowania sa typowe dla młodziezy? :p

a i jak z zostawaniem w domu samej, niszczy cos, sika, wyje?

Posted

1. z kotami chce się bawić ale one tego nie lubią. Jeśli ich nie prowokuje to potrafią razem leżeć i chrapać. Ale nie polecałabym domu z kotami, chyba, że koty wychodzą i są silne psychiczne.:evil_lol:
2. oczywiście, że nie wariuje cały czas. Jeśli jej się nie nakreci jest spokojna i cicha jak trusia. Zachowuje się jak klasyczny młodziak i często domaga się uwagi.
3. nie niszczy jak zostaje sama, nie demoluje ale lepiej schować buty choć w zasadzie żadnych jeszcze nie rozgryzła .
4. nie wyje ale czasami popiskuje pod drzwiami jak już jestem na klatce schodowej. Potem jest cisza.
5. czasami się zleje, raz na kilka dni. Noce są zawsze suche.