Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnie Koty']tak naprawdę to Kiwi jest tylko takim gierojem na pokaz. Jak zostaje sama na podwórku /małe jest/ to zaraz przybiega na górę i piszczy pod drzwiami.
Agnie to nie strach to uczucie:diabloti:

Posted

Pod Odpowiedzią jest taka opcja "Opcje zaawansowane". Tam znajdziesz więcej emotikonów (albo emotikon - chyba jeszcze nie ma ustalenia na ten temat) i opcję "Podgląd wiadomości". Wtedy zawsze możesz sprawdzić jak będzie wyglądała po wysłaniu.

Posted

A jesli chcesz cytowac tylko częśc wypowiedzi i cześć usuwasz, musisz pamietać, by zostawic na poczatku [QUOTE] i na końcu [/ QUOTE] - chyba wycianjac troche tego, co napisała Aga, wycięłaś także końcowe quote :)

Posted

od dzisiaj Kiwi paraduje z nowiutką błyszczącą adresatką /jak to dobrze pogrzebać u siostry w biurku!/. spuszczona ze smyczy pilnuje się, niby sobie galopady urządza ale czuja ma gdzie jestem.
Jest poogłaszana na najbardziej popularnych portalach, pewnie coś by się jeszcze znalazło... Lulka miała zrobić aukcję z nowymi zdjęciami. Zobaczycie, to będzie jak grom z jasnego nieba.... I przyznam się, że ....boję się tego. Przy Fidze też tak miałam. Potem jak Hania napisala to było już z górki........
Loozerko, termin ferii jest jakoś pod koniec stycznia. Nie, Kiwa nie ma z tą rezygnacją nic wspólnego, zresztą, siostra przyjeżdża w tym czasie więc zajęłaby się . To byłoby spłacanie długów wdzięczności, khe. Zresztą, od poczatku byłam sceptycznie nastawiona do tego wyjazdu a Nina kiedy dowiedziała się ze nie ma tam lodowiska to fuczała gniewnie.

Posted

a dawaj, Lulka , dawaj, i tak nikt jej nie chce. Na eurocity jest, na 4 łapy nie mogłam się dobić, jeszcze dziś sprubuje bo mój komp reaktywował się samoistnie.
Kupiłam Kiwce kość czekoladową, tak naprawdę wołową. Nawet jej pasuje. Moze kabel zostawi bo tata się załamie jak będzie musiał jeszcze raz lutować.........

Posted

Ona jest coraz sliczniejsza i robi się taka chyba bardziej smukła niż byla. Bo na tych pierwszych zdjeciach to taka fast dziewczyna była, od zgniatania półdupkiem orzechów ;)
I ma przezabawne uszy, tak kapitalnie sie kładą na boki , cudowne psisko..
U mnie niestety zródło domków dla amsatowatych i bulowatych wysiadło, dziewczyna ma spore problemy osobiste i na razie przestała się udzielac. Mam nadzieje, ze wróci jendak na dogo, bo miała power niesamowity :)

Posted

Tak, Loozerko. Figa jest Danuśką a Kiwi Jagienką... Ale nie dajmy się zwieść... Właśnie wrócilam ze spotkania Bunia-Figa-Kiwi i musze przyznać ze to było Waterloo Kiwuni. O-MÓJ-BOŻE, w zasadzie to było Waterloo, Stalingrad i Litlle Big Horn w jednym! Kiwa bawił ale skoczność Fiśki, jej siła przebicia były zbyt wielkie. Cóż, gazela i mały słonik. Kiwka nie była gierojem, o nie. Raczej wody w uszki sie jej nalalo i może zrozumiała że numery z przyduszaniem, łapaniem za ogon przechodzą tylko z kotami.
Ale w sumie nieźle się bawiła, leży teraz pod kaloryferem i się suszy....
Puchatek wstawi później zdjęcia. Dobrze, że nie ma zdjęcia jak Bunia tarmosi Kiwkę ku niezadowoleniu tej ostatniej......:diabloti:

Posted

To chyba jak wszędzie. Gangster to juz przywykł, ze ze spaceru nie wchodzi prosto do domu, tylko najpierw na rekach do brodzika, mycie podwozia i dopiero na pokoje.
Ale dzieki temu i wilk syty i owca cała, ja nie drże na spacerze, gdy zalicza wszelkie kaluże, błocka i utytła sie po pas, a on może sie wyszaleć.

Posted

Może tego na zdjęciach nie widać ale Fizia i Kiwunia są właściwie prawie równego wzrostu i masy ( Fiśka ok. 15kg) . Tyle ,że Fizia jest bardziej chartowata a Kiwunia wilczasta. i Fizia ma zdecydowane paski a u Kiwci idą takimi smugami. A Uszęta ma Kiwusia przesłodkie.. zwłaszcza jak biegnie to jej lecą tak na jedną stronę. Figa była chyba tego samego zdania:diabloti:
Agnei Nince powiedz ,że zdjęć będzie więćej.. a jak Fizia ustatkuje sie to i jakieś portretowe może uda się zrobić. na razie to jest za szybka. Widziałyście ... na zdjęciach jest jak duch .. tylko smugę widać:crazyeye: :shake: