Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro idziemy kupić Eagle Pack zeby Kiwuni uszy bardziej stanęły:evil_lol: . i nową obrożę bo tę niebieską po Figuni gdzieś wcięło. zresztą, chyba za mała już była....Koleżanka zwróciła mi dziś uwagę że Kiwi ma łapy jak lew. i to jest prawda, to będzie wielki psiul........

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo to bedzie pies obronny :)

złodziei bedzie mozna gonic :evil_lol:

Aga jak mi ja przetrzymasz ze 4 lata to ja od Ciebie juz do domku ( ktory jeszcze sie nie buduje :evil_lol: ) wezme :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ale to chyba nie na Twoje nerwy ;) :diabloti: :cool3:

Posted

No tak Fizia po cielęcej też tak reagowała. gdzieś czytałam ,ze to podobno dlatego ,że płuczą te kości w ixi , bo nie mają szalonego popytu więc w celu odświeżenia....:shake:
Bo tak w ogóle to w starych książkach psich właśnie cielęce polecają dla szczeniaków bo miękkie, tak ,że Agnie nic Ci się nie ubzdurało, tyle, że teraz to całe żarcie jest jakieś takie nieodpowiednie:shake: :mad:
No i w ogóle generalnie ( też stare książki) po kościach to raczej były zaparcia. O tempora o mores:evil_lol:
Może to tez jest trochę kwestia wieku? Fizia wczoraj dostała cielęcą nogę ( taką zwykłą nie suszoną) i jakoś w miarę było spokojnie( nie widzę ikonki na odpukiwanie:crazyeye: ).
No Agnie musisz koniecznie wzbudzić w Kiwi posłuch TERAZ bo jak przyrośnie to jej nie podskoczysz:diabloti:

Posted

posłuch musi być bo się nie obronimy... Hania, jak ja lubię aurea dicta! od razu mi się szkoła przypomina! khe, khe
Jowita, za dużo ode mnie wymagasz. podobno kobietom w ciązy niczego się nie odmawia bo myszy potrafią nasłać ale ja mam 3 koty i się nie boję,:evil_lol:

Posted

Ale się wątek intelektualny zrobił :evil_lol: to i ja się dołożę :cool1:
Rozumiem że z faktu iż "alea jacta est" wyniknie jakieś "panta rei" :evil_lol: .
Chyba żeby wszystko poszło według "starych książek"

Posted

bo yntelygentna psina jest, Puchatku. Nabyłyśmy dziś zapasik Eagle pack żeby bardziej urosła i obroze w jakieś esy floresy koloru czerwonego. Twarzowa nawet jest, tzn. pyskowa.
Ksiązki Kinga prawie sprzedane, mam tylko nadzieję zę nie dojdziemy do Umberto Eco i mojego ukochanego Sapka.....

Posted

Agnie, nie wyprzedawaj wszystkich ksiazek!!! To aj jzu te rodowe srebra raczej uruchomie. Mowie serio, jak nastanie styczen i mi sie czasu troche wiecej zrobi to pokombinuje z wystawianiem, mam juz dwa cele na oku, Kiwusię i Sabcie, ktora ma problemu z kregoslupem i trzeba jej preparaty kupic, by miala znowy 2 lata

Posted

nie martw się loozerko, ja i tak uwalniam książki. a Kinga zaoferowałam z przyjemnością bo może jeszcze komuś sprawić przyjemność. I będzie wilk syty i owca cała. przyznam się w sekrecie, ze parę jego ksiązek, tych moich ulubionych sobie zostawiłam,:evil_lol: . ile się tego uzbierało przez te wszystkie lata,...

Posted

To w Grodzisku nie ma jeszcze śniegu?:crazyeye:
A skakać na nas? po co? jeśli miałaby Fizię pod łapą?
Tylko czy nie zaraża? :placz: Co Pani Doktor mówi? No i jak sama Kiwunia się czuję ? Musi jeszcze nosić okulary , intelektualistka jedna?

Posted

a ja nigdy nie byłam w Poznaniu. tylko nie myślcie że w ogóle nie wyjeżdżałam z Grodziska, :cool1: ...
Haniu, ona nie zaraża, Magda mówiła ze to nie... będę jutro to jeszcze się zapytam żebyś się nie denerwowała...
tak jej ładniew czerwonym, ludzie się podniecają na deptaku. i na tym się kończy oczywiście.
Jowita, Ty to chyba już się spakowalaś , co? Kiwunia będzie Ci kibicować.... I dziecko się urodzi on line, O-MÓJ-BOŻE!

Posted

Kiwcia poszła dzis odprowadzić Ninkę do szkoły i trochę ją to przerosło chyba. Wzięłam ja na ręce a dookola nas zgromadził się tłumek pierwszaków i zaczęli się łasić do niej, i pani woźna też. A nasza Kiwunia, zwykle gieroj, dygotała jak galaretka. Chyba za duży bodzieć to był. Jutro będzie lepiej....

Posted

tak, obyta z dziećmi, nie zagryza ich tylko rozgryza ich zabawki..... Ona robi się coraz ładniejsza, zobaczysz Haniu w weekend. I te uszy, zjawiskowe. spokojnie, pytałam się, nic Fiśce nie grozi.