Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnie juz sie wysprzedala z ksiazek na zapas chyba ....
jakby kasy brakowalo dawaj koniecznie znać
kurcze...przykro mi bardzo, ze tym razem ubrałam Cie w taki kłopot :oops: :placz:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie trzymam kciuki za Ciebie i Kiwi, ale skoro Pani Doktor nie panikowałą to nie ma chyba powodu do rozpaczy.Poza tym jak Kiwi szaleje znaczy nie jest z nia najgorzej:evil_lol:
Niestety na Ciebie spadła znów rola czarnoroboczego do sprzątania kupek i leczenia w kąpielach zdrowotnych a pozostanie Ci tylko (?) satysfakcja ,że uratowałaś kolejnego psa:loveu:
daj znać jak się trzymacie biedaki

Posted

choroba skóry nastraja Kiwi dość dziwnie. dzisiaj rano amputowała lalce Ninki jedną dłoń. Myślalam że będzie tragedia bo to lalka z górej półki cenowej, ale spokojnie. Nożyczkami zrobiłam plastykę tzw. małą dłoń i sprawa ucichła. Potem przyłapalam ją jak usiłowała wygryżć dziurę w kocu Filipa, było to nieetyczne i nietaktowne z jej strony.
Loozerko, gdybyś wysprzedawała się ze sreber po atrakcyjnych cenach to ja je od Ciebie odkupię, :evil_lol: .
Lulka, w nic mnie nie ubrałaś, trzeba liczyć się z tym że zawsze może się coś przytrafić. Poza tym, to nie były wszystkie książki Kinga jakie mam :diabloti: .
Figa bez maku, tak te kąpiele zdrowotne są zabójcze dla mojego nosa, coś jaby zapach farby olejnej. Ale chyba pomagają, :lol: , z kupskami lepiej /robi 90% na dworzu/.
Zastanawiam się już co będzie z choinką, mamy zawsze wielką i żywa. Będę musiała ją do czegoś przywiązać bo Kiwi ją załatwi. Bombki Sadza wytłucze, to pewnik. Ale mam ich dużo bo co roku dostaję.:evil_lol:

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Agnie, gdzie jest Kiwi?!:crazyeye: :angryy: :mad:
To nie jest ONA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
TAKI OGROMNY PIES:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/QUOTE]

o to to to, to chcialam napisac !!! i to w ostatnim czasie tak..
Agnie, jak bede po tych atrakcyjnych cenach, to zawiadomie Cię :evil_lol:

A teraz bedę jak ta zepsuta płyta, a noz pojawi sie tu ktoś, kto nie bywa i Fisi
jesli ktoś jeszcze nie zagłosował w akcji puriny i molosów, to została przedluzona do grudnia i obecnie sonda jest juz aktywna. Brakuje 340 głosów.
Bardzo proszę o pomoc schroniskowym psiakom :)
tu dokładna instrukcja glosowania i logowania na forum molosków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283[/url]

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img390.imageshack.us/img390/8715/obraz010ta0.jpg[/IMG][/URL]
właśnie, ja Was nie chce straszyć ale ona cholernie urosła. Naprawdę jej nie przekarmiam. :oops:
Loozerko, tym razem zagłosuję i podeślę ten link komu trzeba

Posted

[quote name='loozerka']w poniedzialek ubierasz czarne skory, lancuchy na szyję , oficerki nabijane ćwiekami i robisz irokeza w kolorach tęczy :D?[/QUOTE]

loozerka o mało z krzesła po twoim tekscie nie spadlam :diabloti:

a kiwi naprawde sliczna i wdzieczna- jak sie w takiej pannicy nie zakochać - to przeciez samo CUDO :cool3:

Posted

Agnie przecież ja Kiwi nie tak dawno widziałam... no no jeśli w takim tempie będzie przyrastać:evil_lol: .. to trzeba będzie zmienić w tytule wątku Kiwi na Arbuza albo Kokosa:diabloti:
Dobrze się jej powodzi to zwierzaczyna krzepnie w siłe:evil_lol:
Ma bardzo inteligentne spojrzenie.. Czy to przekłada się na zachowanie i postępy w nauce?:cool1: :mad:

Posted

Wasze fantazje są doprawdy porażające. A ja po prostu w dzień powszedni wyglądam identycznie.....
Haniu, na yneligentnym spojrzeniu chyba sie kończy... Jakoś nie
zauważyłam żeby to była jakaś psia bomba intelektualna. I może dobrze bo nie wiedzialabym jak postępować z psim geniuszem.
Byłyśmy dziś u p. Magdy, zaleciła nadal kąpiele , zastrzyku nie było. ma być w ostateczności. Jeżeli chodzi o stan sierści Kiwi to wyglada dobrze po tym namaszczeniu. I bynajmniej nie jest to namaszczenie ostatnie. Lśni, nic się nie przerzedza i nie wypada.
Jutro Kiwunia idzie na zapalenie choinki na deptaku, chciałabym żeby zobaczyła burmistrzatrzeba ją przyzwyczaić do ludzi. Chodzenie na smyczy opanowała, nie rwie do przodu, samochody nie robią już na niej wrazenia. Jutro kolej na tłum, :evil_lol:

Posted

Agnie, ho ho Kiwunia debiutantka na pierwszym balu .. no tak niedługo sylwester i... petardy.. sama się zastanawiam ..mam nadzieję,że Fizia nie boi się huku .Agnie przecież miałaś pod opieką psiego geniusza - Fizię:evil_lol: i bardzo dobrze sobie radziłaś - sunia wyszłą na "ludzi" a raczej do ludzi:evil_lol:
I z ludźmi i z pieskami ( jak tylko będzie mogła) dobrze by było ja zetknąć.. zwłaszcza ,że jedziecie razem na narty , czyż nie?:cool3:

Posted

osobiście preferuję łyżwy, ale to szczegół. Mikołajek do Niny przyszedł, lalke przyniósł. i cud, że Nina zauwazyła bo Kiwi już usiłowała ją wytarmosić.... Trzeba na nią uważać, pilnować bo nie wiadomo co jej strzeli do głowy. ale powiadam, i tak nie przebiła mojej bokserki. dlatego nie mam do niej pretensji:evil_lol:

Posted

A Figa uparła się ,że chce mieć pieska Madzi ( pluszak wielkości Kiwi, rzeczywiście śliczny). Kiwi widać woli lalki, piesio może chętniej bawiłby się samochodzikami:diabloti:
No to te łyżwy w kudłatym towarzystwie chyba nabierają rumieńców?
może mało energicznie szukamy domku?:mad: :cool1: :evil_lol:
podziękowania dla Twojej bokserki za TM ,że po niej nic Cię już nie zadziwi:cool1:

Posted

robi się coraz bardziej śmiała i pozwala sobie.... Nie wiem co robi się kiedy szczeniaka szczeka jak opętany na niby Pańcię, usiłuje jej odgryźć nos, wczepia się we włosy.... Lulka, moze jakieś dobre rady...
Aha, chcę dac na bazarek pozostałego Kinga, jej apetyt mnie przerażą a nie chce jej skarmiać byle czym np. salcesonem bądż wątrobianą :evil_lol: . Dzisaij kupiłam jej trochę karmy dla szczeniaków, podobno antyalergiczna, działa na wszystko nie przerywając snu. Nawet nie mogłam wsypać jej tego do miski, dostała jakiegoś amoku. Jezu, czego oni tam dodają? nie pamiętam nazwy, jakiś eagle bodajże. t

Posted

[quote name='Agnie Koty']robi się coraz bardziej śmiała i pozwala sobie.... Nie wiem co robi się kiedy szczeniaka szczeka jak opętany na niby Pańcię, usiłuje jej odgryźć nos, wczepia się we włosy.... Lulka, moze jakieś dobre rady...
Aha, chcę dac na bazarek pozostałego Kinga, jej apetyt mnie przerażą a nie chce jej skarmiać byle czym np. salcesonem bądż wątrobianą :evil_lol: . Dzisaij kupiłam jej trochę karmy dla szczeniaków, podobno antyalergiczna, działa na wszystko nie przerywając snu. Nawet nie mogłam wsypać jej tego do miski, dostała jakiegoś amoku. Jezu, czego oni tam dodają? nie pamiętam nazwy, jakiś eagle bodajże. t[/quote]

w dupe lac i patrzec czy rowno puchnie :evil_lol:

czy kasa juz wplynęla za 5 ksiazek?

Posted

to jeszcze za jedną powinno wpłynąć, ale dziewczyna sie na razie nie oddzywa, chyba wysle pospieszajacy pw :cool3:

mamy rowniez na afn 20 zł i jeszcze wpłynie kilka dyszek z mojego bazarku :eviltong: