Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No ja też wole sie uczyć metoda "prób i błędów" ale on wczoraj robił grafike do strony www. Wiec siedziałam koło niego patrzyłam a on co nieco mi tłumaczył :oops:[/quote] Aha, fajnie jak tak można czasem brać od kogoś przykład. Ja raczej nie mam od kogo, nikt sie takimi rzeczami ze znanych mi osób nie zajmuje:-(. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Guffi']Aha, fajnie jak tak można czasem brać od kogoś przykład. Ja raczej nie mam od kogo, nikt sie takimi rzeczami ze znanych mi osób nie zajmuje:-(.[/quote] aaa n o to w takim razie sie nie dziwie że sama do wszystkiego dochodzisz. Moj brat robi stronki ludziom na zamówienia wiec cos tam umie :) Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 przyszłam sie przywitać :D:D:D cześć :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']aaa n o to w takim razie sie nie dziwie że sama do wszystkiego dochodzisz. Moj brat robi stronki ludziom na zamówienia wiec cos tam umie :)[/quote] Porzycz mi brata na tydzień :razz: Chciałabym miec takiego brata :p Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi dziękuje, śliczne :loveu: :multi: Taaa teraz u mnie jak na targu, przekupki sie będą braćmi wymieniać :mad: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Porzycz mi brata na tydzień :razz: Chciałabym miec takiego brata :p[/quote] Te ja Ci go moge dac na zawsze:D Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Porzycz mi brata na tydzień :razz: Chciałabym miec takiego brata :p[/quote] Ale podzielisz się ze mną:p Prawda? Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Samturia']Guffi dziękuje, śliczne :loveu: :multi: [/quote] Nie ma za co;) Jest zmniejszony do rozmiaru podpisu, więc jak chcesz, to możesz go sobie wstawić. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Guffi']Ale podzielisz się ze mną:p Prawda?[/quote] już ja go Wam podziele :D w końcu ma 198 cm wzrstu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Te ja Ci go moge dac na zawsze:D[/quote]Ciekawa propozycja :razz::razz::megagrin: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No mówie Ci fajny jest :D[/quote]A lubi to to psy?? :diabloti: Nie wiem czy Gosia pozwoliłaby mi samca przygarnąć :lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A lubi króliki, świnki morskie, żaby i ryby:diabloti: ? Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 widze ze tutaj o braciach sire rozmawia :D to ja moge powiedziec ze moj brat jest najlepszy :cool3::cool3::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Guffi']A lubi króliki, świnki morskie, żaby i ryby:diabloti: ?[/quote]Guffi żeby nie było -[U][SIZE=5] ja byłam pierwsza[/SIZE][/U] :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Rinuś']widze ze tutaj o braciach sire rozmawia :D to ja moge powiedziec ze moj brat jest najlepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote]Taaa...?? A pod jakim względem?? :razz: Bo ja moge napisać że mój 11-letni brat jest... nie do polecenia :diabloti: Mały goopi, niewyrośnięty.. :razz: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Guffi żeby nie było -[U][SIZE=5] ja byłam pierwsza[/SIZE][/U] :diabloti:[/quote] Nie, bo gdyby nie ja, to nie wiedziałabyś o tym. A poza tym już jest ustalone, że dzielimy na pół-a dokładnie przedzieli na Chiquita;). Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Taaa...?? A pod jakim względem?? :razz: Bo ja moge napisać że mój 11-letni brat jest... nie do polecenia :diabloti: Mały goopi, niewyrośnięty.. :razz:[/quote] no pracuje juz na siebie,mieszka u dziewczyny :D ja potrzebuje to kase pozyczy :cool3::cool3::lol::lol:chodzi ze mna na imprezy :eviltong::eviltong:czego chciec wiecej??:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Rinuś']no pracuje juz na siebie,mieszka u dziewczyny :D ja potrzebuje to kase pozyczy :cool3::cool3::lol::lol:chodzi ze mna na imprezy :eviltong::eviltong:czego chciec wiecej??:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] Dziewczyne ma to odpada :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dziewczyne ma to odpada :eviltong:[/quote] a booo ja myslalam ze jako brat ma robic:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bewarka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale mam do nadrobienia :roll: ile się naczytałam...a ja mam dwóch braci...komu, komu bo ide do.......domu? :lol: jeden jutro ma 18-tke a drugi ma 19 latek :p Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 łojesoo nie nadążam! P.S. jutro foootki ze szpacerku z dwoma innymi psiaczkami :D Quote
Recommended Posts