Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No ja też wole sie uczyć metoda "prób i błędów" ale on wczoraj robił grafike do strony www. Wiec siedziałam koło niego patrzyłam a on co nieco mi tłumaczył :oops:[/quote]
Aha, fajnie jak tak można czasem brać od kogoś przykład. Ja raczej nie mam od kogo, nikt sie takimi rzeczami ze znanych mi osób nie zajmuje:-(.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Guffi']Aha, fajnie jak tak można czasem brać od kogoś przykład. Ja raczej nie mam od kogo, nikt sie takimi rzeczami ze znanych mi osób nie zajmuje:-(.[/quote]

aaa n o to w takim razie sie nie dziwie że sama do wszystkiego dochodzisz. Moj brat robi stronki ludziom na zamówienia wiec cos tam umie :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']aaa n o to w takim razie sie nie dziwie że sama do wszystkiego dochodzisz. Moj brat robi stronki ludziom na zamówienia wiec cos tam umie :)[/quote]
Porzycz mi brata na tydzień :razz: Chciałabym miec takiego brata :p

Posted

[quote name='Samturia']Guffi dziękuje, śliczne :loveu: :multi:
[/quote]
Nie ma za co;)
Jest zmniejszony do rozmiaru podpisu, więc jak chcesz, to możesz go sobie wstawić.

Posted

[quote name='Rinuś']widze ze tutaj o braciach sire rozmawia :D
to ja moge powiedziec ze moj brat jest najlepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote]Taaa...?? A pod jakim względem?? :razz:
Bo ja moge napisać że mój 11-letni brat jest... nie do polecenia :diabloti: Mały goopi, niewyrośnięty.. :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Guffi żeby nie było -[U][SIZE=5] ja byłam pierwsza[/SIZE][/U] :diabloti:[/quote]
Nie, bo gdyby nie ja, to nie wiedziałabyś o tym.
A poza tym już jest ustalone, że dzielimy na pół-a dokładnie przedzieli na Chiquita;).

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Taaa...?? A pod jakim względem?? :razz:
Bo ja moge napisać że mój 11-letni brat jest... nie do polecenia :diabloti: Mały goopi, niewyrośnięty.. :razz:[/quote]
no pracuje juz na siebie,mieszka u dziewczyny :D
ja potrzebuje to kase pozyczy :cool3::cool3::lol::lol:chodzi ze mna na imprezy :eviltong::eviltong:czego chciec wiecej??:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']no pracuje juz na siebie,mieszka u dziewczyny :D
ja potrzebuje to kase pozyczy :cool3::cool3::lol::lol:chodzi ze mna na imprezy :eviltong::eviltong:czego chciec wiecej??:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote]
Dziewczyne ma to odpada :eviltong:

Posted

Ale mam do nadrobienia :roll: ile się naczytałam...a ja mam dwóch braci...komu, komu bo ide do.......domu? :lol: jeden jutro ma 18-tke a drugi ma 19 latek :p