snuszak Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Keks trafił parę dni temu do małego miejskiego przytuliska. Malutki rudy, przestraszony tym co go spotkało, a mimo to otwarty na człowieka. To młody psiaczek około roczny, skory do zabawy i tolerujący inne psiaki. Za około tydzień będzie gotowy do adopcji z kompletem szczepień, czipem i książeczką zdrowia, tylko czy ktoś pokocha małego kundelka w sezonie wakacyjnym?? DT lub DS dość pilnie poszukiwane, ze względu na przepełnienie i przenoszenie schroniska. Quote
supergoga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Mamy tymczas dla niedużego pieska samczyka, może on się nada. Quote
What May NN Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='supergoga']Mamy tymczas dla niedużego pieska samczyka, może on się nada.[/QUOTE] byłoby super!! :-) Quote
supergoga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Keksik już na stronie Fundacji - niebawem wystawie go na allegro. Oby znalazł go właściciel albo nowy domek, Quote
Asia_Rawicz Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Patrzę na Keksika i on mi przypomina Rudolfa o rok młodszego. Obejrzałam zdjęcia i tu i na stronie Fundacji i sierść wydaje mi się taka sama, ten sam kolor, ta sama długość co u Rudolfa. No i te łapki tak samo stawia jak Rudy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy oni czasem nie mają tego samego tatusia albo mamusi. Edit: Nawet nosek ma podobny do Rudolfa. Quote
snuszak Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 nom tylko gabaryt zdecydowanie inny ale kto to wie... chyba nigdy tego się nie dowiemy Quote
Recommended Posts