PALATINA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kasia, jestes jak Patha - Nie rób nadziei póki nic nie jest pewne! Trzymamy kciuki, ale ja tam sie boję rozczarowania. Choć jak można Pyśki nie pokochać!? Quote
Magdina Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 trzymam kciuki!!!!!to wstrzymuje sie do jutra z ogłoszeniami!!! Quote
PALATINA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pysiula zaraz idzie pokazywać się pewnej rodzinie! Tymczasem moja sis zabrała ją do domu naszych rodziców i nasza mama (tak - ta, która sie wściekła za pomysł z DT) właśnie sie nad nia rozpływa ;) (dotychczas nawet jej nie widziała - Nie chciała jej widzieć!) Quote
PALATINA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Niestety, tym razem sie nie udało... Rodzina nawet i by wzięła Pyśkę, ale musiałaby mieszkać na dworze, a to jest wykluczone! Pysiula jest psem łóżkowym! Szukamy dalej!!! Quote
Magdina Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 ok ta ja dzisiaj zamieszcze ogłoszenia i dam ci znac gdzie je dałam, biedna suncia do budy ja chcieli!!!:( Quote
PALATINA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ok. A Pysisko spędza dziś noc u moich rodziców. Będzie sie im do łóżka wkradać. ;) Quote
GraCia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pyśka tylko trochę pobyła a już wszyscy się w niej zakochali ( oprócz mojego brata) Jest kochana.... Quote
Magdina Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Palatina zapłaciłam za specjalne ogłoszenie ze zdjeciem na 2 tyg.w wyborczej i abbby.pl i 1 w 4lapy.pl !!mam nadzieje,że sie komus spodoba!!!!! Quote
gerdzia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 hej palatina:) psiak sliczny. od jutra zaczne zameczac znajomkow do adopcji:) pozdrowienia dla szczurkow! mg Quote
PALATINA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 O! Cześć, Pozamęczaj! Byle skutecznie! Quote
Magdina Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ogłoszoko dzisiaj sie ukazało wiec mam nadzieje ze bedzie jakis odzew!! poszukam jeszcze jakis darmowych stron ,to ja tam zamieszcze!! całusek w nosek dla Pysiaka:) Quote
Kasia001 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Do góry! Po domek! P.S.Pyśka była dzisaj u mnie w odwiedziny! Quote
Korenia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 PALATINA napisał(a):Nikt o nas nie pamięta? Ja pamiętam :) Quote
PALATINA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzieki! Pysiula - no już, szukać domku! Quote
PALATINA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Do góry!! Czemu prawie nikt do Pyśki nie zagląda? Kto pokocha małe rude cudo??!! Quote
Magdina Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 jestem!!sluchaj napisała do mnie dziewczyna ,cytuje"dla tej panienki moglabym poszukac domek w Niemczech.Prosze porozmawiac z p.Wanda czy moglaby troszke te panienke przetrzymac. Przyjade pod koniec listopada do Poznania i odwiedze przytulisko w Sycynie lub to nowe . Moge jadac do domu ,do Niemiec ta kruszynke ruda zabrac. Prosze sie zastanowic.Pozdrawiam serdecznie Vogt" To jak juz nie bedziesz mogła jej przetrzymac a nikt sie nie zgodzi to ja tam zabiore!! Quote
PALATINA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej, Nie jestem zainteresowana domem w Niemczech. Ale to raczej dobra wieść, bo... Teoretycznie, jeśli nikt by rudej nie zechciał, to chyba (!) moi rodzice ją wezmą na stałe (Mam wrażenie, że już to rozważają :) ). Zastanawiają się, czy trzeba ją będzie wysterylizować i kiedy, z kim zostanie, jak oni wyjadą na ferie zimowe, czy jeszcze urosnie itd... Tylko jest mały problem, bo moja sis jest w niej na zabój zakochana, a jak sie rodzice dowiedzą, że ktos chce Pyśke, to mowy nie będzie, żeby mogła u nas zostać... Zupełnie nie wiem, co robić. Jeśli ktos zadzwoni i ja będzie chciał...? Moja sis sie zapłacze na smierć, bo mama w takim wypadku odda Pyś. Ech... Tymczasem ruda straciła dzis dwa mleczne przedtrzonowce ;) Z mleczaków zostały jej tylko górne kiełki. Quote
Recommended Posts