Jump to content
Dogomania

Mała, ruda terierkowata zostaje NA ZAWSZE w domku "tymczasowym"!!!

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pysiula zaraz idzie pokazywać się pewnej rodzinie!
Tymczasem moja sis zabrała ją do domu naszych rodziców i nasza mama (tak - ta, która sie wściekła za pomysł z DT) właśnie sie nad nia rozpływa ;) (dotychczas nawet jej nie widziała - Nie chciała jej widzieć!)

Posted

Niestety, tym razem sie nie udało...
Rodzina nawet i by wzięła Pyśkę, ale musiałaby mieszkać na dworze, a to jest wykluczone! Pysiula jest psem łóżkowym!

Szukamy dalej!!!

Posted

ogłoszoko dzisiaj sie ukazało wiec mam nadzieje ze bedzie jakis odzew!! poszukam jeszcze jakis darmowych stron ,to ja tam zamieszcze!!
całusek w nosek dla Pysiaka:)

Posted

jestem!!sluchaj napisała do mnie dziewczyna ,cytuje"dla tej panienki moglabym
poszukac domek w Niemczech.Prosze porozmawiac z p.Wanda czy moglaby troszke te panienke przetrzymac. Przyjade pod koniec listopada do Poznania i odwiedze przytulisko w Sycynie lub to nowe . Moge jadac do domu ,do Niemiec ta kruszynke ruda zabrac.
Prosze sie zastanowic.Pozdrawiam serdecznie Vogt"
To jak juz nie bedziesz mogła jej przetrzymac a nikt sie nie zgodzi to ja tam zabiore!!

Posted

Hej,
Nie jestem zainteresowana domem w Niemczech.
Ale to raczej dobra wieść, bo... Teoretycznie, jeśli nikt by rudej nie zechciał, to chyba (!) moi rodzice ją wezmą na stałe (Mam wrażenie, że już to rozważają :) ). Zastanawiają się, czy trzeba ją będzie wysterylizować i kiedy, z kim zostanie, jak oni wyjadą na ferie zimowe, czy jeszcze urosnie itd...
Tylko jest mały problem, bo moja sis jest w niej na zabój zakochana, a jak sie rodzice dowiedzą, że ktos chce Pyśke, to mowy nie będzie, żeby mogła u nas zostać...
Zupełnie nie wiem, co robić. Jeśli ktos zadzwoni i ja będzie chciał...? Moja sis sie zapłacze na smierć, bo mama w takim wypadku odda Pyś. Ech...

Tymczasem ruda straciła dzis dwa mleczne przedtrzonowce ;)
Z mleczaków zostały jej tylko górne kiełki.