Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']doba z każdym dniem krótsza, tydzień składa się tylko z piątków - czy to starość?[/QUOTE]

cioteczko tylko proszę nie zacznij przypominać mi mojej teściowej :placz:

Posted

[quote name='sharka']cioteczko tylko proszę nie zacznij przypominać mi mojej teściowej :placz:[/QUOTE]

spoko, nie nadaję się na teściową, babkę itp.

Posted

[quote name='luka1']jakoś z psami umie się dogadać, a dzieci jakoś nie bardzo rozumie, wkurzają mnie[/QUOTE]

Dzieci to pol biedy, synowa to jest wyzwanie... Idzie starosc, idzie...

Posted

zawsze sobie przyrzekałam, że będę podłą i wredną teściową. Ale moja synowa to istny skarb - nigdy nic ode mnie nie chce. Może ta wspólna wyrozumiałość polega na tym, że dzieli nas proporcjonalna do wymagań odległość. ;)

Posted

[quote name='bakusiowa']Jak robię ogłoszenie to nie piszę że pies przebywa w hotelu bo wtedy ludzie może sobie myślą że ma nie wiadomo jakie luksusy.[/QUOTE]
Może masz rację. Wyedytuję ogloszenia. Tylko podpowiedzcie Cioteczki jak to zmienić.

Posted

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000][SIZE=3]Nie pamiętam już gdzie był na wątku tekst i link do ogłoszeń, ja mam taki tekst:
[/SIZE]
[B]BAST – inteligentny duży pies szuka domu[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]BAST to mądry pies, nadający się do domu z dziećmi. Jest duży, więc świetnie sprawdziłby się w roli stróża w ogrodzie. Ma ok. 8 lat i przeżył w swoim psim życiu ciężkie chwile, w wyniku których musiał zostać poddany kastracji. Dziś jest normalnym, zdrowym, pięknym psem. Znajduje się pod opieką Fundacji,[/COLOR][COLOR=#ff0000] przebywa w hotelu[/COLOR][COLOR=#000000]. Bardzo potrzebuje człowieka i dlatego szukamy dla niego ludzi, którzy pokochają go tak jak my.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Daj mu szansę – to naprawdę wspaniały pies.[/COLOR][/FONT]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Kontakt: 502 156 186 lub [/COLOR][URL="http://javascript<strong></strong>:oknoAdresat('[email protected]',10,10,650,540,1);"][COLOR=windowtext][email protected][/COLOR][/URL][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Miejscowość - Sochaczew, mazowieckie[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Szczepiony - tak, odrobaczony - tak, kastracja - tak[/COLOR][/FONT]

Posted

Może to jedno zdanie zamienić na:

[SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Znajduje się pod opieką Fundacji,[/COLOR][COLOR=#ff0000] jednak b[/COLOR][COLOR=#000000]ardzo potrzebuje [/COLOR][COLOR=#ff0000]swojego [/COLOR][COLOR=#000000]człowieka. [/COLOR][COLOR=#ff0000]S[/COLOR][COLOR=#000000]zukamy dla niego ludzi, którzy pokochają go tak jak my.[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='luka1']jeszcze nie słyszałam takiej ciszy - nikt w jego sprawie nie dzwoni. Właściwie nie ma źle, więc po co się nim interesować.[/QUOTE]
Bleki z banerka w mojej sygnaturce już dwa lata w domu tymczasowym.

Posted

[quote name='sharka']Może to jedno zdanie zamienić na:

[SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Znajduje się pod opieką Fundacji,[/COLOR][COLOR=#ff0000] jednak b[/COLOR][COLOR=#000000]ardzo potrzebuje [/COLOR][COLOR=#ff0000]swojego [/COLOR][COLOR=#000000]człowieka. [/COLOR][COLOR=#ff0000]S[/COLOR][COLOR=#000000]zukamy dla niego ludzi, którzy pokochają go tak jak my.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOTE]

Miałam ten hotel usunąć ogloszeń. Postaram sie jeszcze dziś...

Posted

[quote name='barb']Miałam ten hotel usunąć ogloszeń. Postaram sie jeszcze dziś...[/QUOTE]
Wyedytowalam z części ogłoszeń. Reszta jutro.

Posted

[quote name='luka1']Komu pieseczka, komu?
Nikomu, bo nikt Bastusia nie chce.[/QUOTE]
Luka, cały czas odświeżam jego ogloszenia. Tylko juz za kazdym razem nie pisze o tym na wątku.

Posted

[quote name='barb']Luka, cały czas odświeżam jego ogloszenia. Tylko juz za kazdym razem nie pisze o tym na wątku.[/QUOTE]

Ja wiem, tylko, że nikt nie dzwoni i nie pyta o niego. Adopcja Miki dała mi nową nadzieję i tak sobie podskakuję watkiem. :p

Posted

[quote name='luka1']Ja wiem, tylko, że nikt nie dzwoni i nie pyta o niego. Adopcja Miki dała mi nową nadzieję i tak sobie podskakuję watkiem. :p[/QUOTE]
Dziś odświeżylam Bastowi tablicę. Może go ktoś wypatrzy.
A na jakim portalu wypatrzono Milkę?

Posted

[quote name='barb']
A na jakim portalu wypatrzono Milkę?[/QUOTE]

No własnie nie zapytałam. Przy najbliższym kontakcie zapytam bo to ważne.

Posted

Bakusiowa - Bardzo dziękuję. I bardzo dziękuję wszystkim, którzy nas nie opuszczają.

Właściwie chce mi się wyć, wyć z bezsilności. Wiem doskonale jakim wyrzeczeniem jest pomoc takim Bastom. Każda złotówka ratuje im życie, ale jest to złotówka zabrana rodzinie, sobie... I nagle dostaję maila, w którym ktoś prosi by pomóc mu w znalezieniu domu dla jego psów - dlaczego? Bo rozszerzyli swoją działalność gospodarczą i psy im w tym przeszkadzają.
Mam chyba paranoję, nie mogę normalnie rozmawiać z ludźmi, zaczyna mnie to przerastać..... za rano by się upić idę zjeść kanapkę