Awit Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Luka czy to Ty byłaś w tv? Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-) Quote
luka1 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 No tak Mysza musi wszędzie się wkręcić. :lol: Ona nie ma oporów przed obcymi, za to jak ktoś z domowników coś od niej chce - sika pod siebie. A najlepsza jest jak trzeba jej leki podać :evil_lol::evil_lol:. Ostatnie zakraplanie fiprexsem spowodowało obsikanie nas wszystkich, pomijam panikę w jaką wpadła. Taki to dziwoląg ale kochany dziwoląg i nie do adopcji - jest moja. Quote
bakusiowa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='Awit'][B]Luka czy to Ty byłaś w tv?[/B] Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-)[/QUOTE] Też miałam o to zapytać po pierwszym reportażu. Quote
Czorcik Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 no pewnie ja też oglądała i widziałam kilka znajomych mordek i kawałek futra Milki z boksu, O kurcze luka wybacz Ciebie też widziałam :) a Mysza jak to Mysza to jest mój nakolankowy psiaczek jak do luki wpadam :) Quote
sharka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 no to chyba tylko ja nie widziałam... no ładnie :/ Quote
bakusiowa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='sharka']no to chyba tylko ja nie widziałam... no ładnie :/[/QUOTE] Były w zeszłym tygodniu aż trzy reportaże w programie Uwaga. Quote
Czorcik Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 a ja dziś wygłaskałam Basta , długo , długo, długo , pół dnia się z nami byczył na słoneczku :):) Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia[/URL] (bazarek - sharka i barb) Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sharka']luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia[/URL] (bazarek - sharka i barb)[/QUOTE] Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant. A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony. Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='barb']Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant. A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony.[/QUOTE] oj tam oj tam, jeden ale zacny ;) ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h? Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sharka']oj tam oj tam, jeden ale zacny ;) ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h?[/QUOTE] Jadę zawsze bezpośrednim. Czas podróży od 16 godzin w górę ... Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='barb']Czas podróży od 16 godzin w górę ...[/QUOTE] :-o nie mam więcej pytań... Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sharka']:-o nie mam więcej pytań...[/QUOTE] Najdłużej zdarzyło mi sie jechać 19 godzin , przy czym był to planowany czas podróży z uwagi na remont torów ;) Dobranoc Quote
luka1 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Sharka, oczywiście kasa z bazarku dotarła. Dopisałam tą wpłatę do ogólnego rozliczenia. Mieszkam niby w mieście, ale internet mam radiowy. Ostatnio coś się z nim dzieje - nie wiem czy drzewa podrosły, czy fale radiowe wiatr zwiewa - jak tylko mam coś pilnego do zrobienia - BĘC nie ma internetu. Być może nie pisałam, że pieniążki dotarły albo mi zeżarło. Już nie wiem. Najfajniej jest z przelewami - nigdy nie mam pewności czy już poszedł czy dopiero się wybiera. Przepraszam i oficjalnie potwierdzam że gotówka z bazarku zasiliła konto Basta. [SIZE=4]Wielkie dzięki[/SIZE] Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony [/SIZE]:p Quote
barb Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='luka1']A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [/SIZE]/QUOTE] [B]sharka[/B], udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ? Quote
sharka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 cieszę się że się przydadzą :) stworki owszem wzięłabym i przytuliła do serducha, ale chcieć a muc... A wdzięczność to z mojej strony jest ogromna za to, że zajmujesz się i pomagasz zwierzakom :loveu: Quote
sharka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='barb'] [B]sharka[/B], udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ?[/QUOTE] pocztą niestety, nikt nie zaoferował pomocy w transporcie :/ ale opłata za przesyłkę nie wyszła na szczęście tak duża jak myślałam :) Quote
Czorcik Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='luka1']A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony [/SIZE]:p[/QUOTE] Sharka mówię Ci , Milka Szogun, Morusek to prawdziwe psie rarytasy wśród lukowej elity :diabloti: Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 (edited) mam, ale jaką kochaną. ( w DT - Bast, Piaskowy, Brutus, LaKosta. Na placu - Misia, Szogun, Morusek, Mikuś, Kiler, Marlej, Bury, Tajga, Filipek, Lobo, Zigo, Mat, Nella, Bakara, Hawana, Milka, Mafi, Malwa, w domu też na działce - Norcia, MyszaRuda, Wtorek, Figunia (pies Oli). Są też kotusie: Sziwa, Kili, Luka, Auci, i kot na etacie do ewentualnej adopcji Groszek. W DT ma Farmaceutkę i Laskę. Kochani szukam domu dla mix dobermana. Pies do końca kwietnia musi znaleźć dom bo trafi do schroniska. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/692/bbelekt.jpg/"][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/5757/bbelekt.jpg[/IMG][/URL] Bąbel Edited April 25, 2012 by luka1 Quote
Awit Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Czy ta ogromna ilość zwierzaków mieszka z Tobą? Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Awit']Czy ta ogromna ilość zwierzaków mieszka z Tobą?[/QUOTE] zastanawiam się kto z kim mieszka :evil_lol::evil_lol: a zapomniałam jeszcze o Lakim, ale on jest u koleżanki i ona go całkowicie ogarnia Quote
Recommended Posts