Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka czy to Ty byłaś w tv?
Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-)

Posted

No tak Mysza musi wszędzie się wkręcić. :lol: Ona nie ma oporów przed obcymi, za to jak ktoś z domowników coś od niej chce - sika pod siebie. A najlepsza jest jak trzeba jej leki podać :evil_lol::evil_lol:. Ostatnie zakraplanie fiprexsem spowodowało obsikanie nas wszystkich, pomijam panikę w jaką wpadła. Taki to dziwoląg ale kochany dziwoląg i nie do adopcji - jest moja.

Posted

[quote name='Awit'][B]Luka czy to Ty byłaś w tv?[/B]
Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-)[/QUOTE]

Też miałam o to zapytać po pierwszym reportażu.

Posted

no pewnie ja też oglądała i widziałam kilka znajomych mordek i kawałek futra Milki z boksu,
O kurcze luka wybacz Ciebie też widziałam :)
a Mysza jak to Mysza to jest mój nakolankowy psiaczek jak do luki wpadam :)

Posted

luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia[/URL] (bazarek - sharka i barb)

Posted

[quote name='sharka']luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia[/URL] (bazarek - sharka i barb)[/QUOTE]
Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant.
A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony.

Posted

[quote name='barb']Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant.
A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony.[/QUOTE]

oj tam oj tam, jeden ale zacny ;)

ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h?

Posted

[quote name='sharka']oj tam oj tam, jeden ale zacny ;)

ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h?[/QUOTE]
Jadę zawsze bezpośrednim. Czas podróży od 16 godzin w górę ...

Posted

[quote name='sharka']:-o nie mam więcej pytań...[/QUOTE]
Najdłużej zdarzyło mi sie jechać 19 godzin , przy czym był to planowany czas podróży z uwagi na remont torów ;)
Dobranoc

Posted

Sharka, oczywiście kasa z bazarku dotarła. Dopisałam tą wpłatę do ogólnego rozliczenia.
Mieszkam niby w mieście, ale internet mam radiowy. Ostatnio coś się z nim dzieje - nie wiem czy drzewa podrosły, czy fale radiowe wiatr zwiewa - jak tylko mam coś pilnego do zrobienia - BĘC nie ma internetu. Być może nie pisałam, że pieniążki dotarły albo mi zeżarło. Już nie wiem. Najfajniej jest z przelewami - nigdy nie mam pewności czy już poszedł czy dopiero się wybiera.
Przepraszam i oficjalnie potwierdzam że gotówka z bazarku zasiliła konto Basta.
[SIZE=4]Wielkie dzięki[/SIZE]

Posted

A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony [/SIZE]:p

Posted

[quote name='luka1']A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [/SIZE]/QUOTE]
[B]sharka[/B], udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ?

Posted

cieszę się że się przydadzą :) stworki owszem wzięłabym i przytuliła do serducha, ale chcieć a muc... A wdzięczność to z mojej strony jest ogromna za to, że zajmujesz się i pomagasz zwierzakom :loveu:

Posted

[quote name='barb']
[B]sharka[/B], udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ?[/QUOTE]

pocztą niestety, nikt nie zaoferował pomocy w transporcie :/ ale opłata za przesyłkę nie wyszła na szczęście tak duża jak myślałam :)

Posted

[quote name='luka1']A dziś odebrałam [SIZE=5]OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony [/SIZE]:p[/QUOTE]

Sharka mówię Ci , Milka Szogun, Morusek to prawdziwe psie rarytasy wśród lukowej elity :diabloti:

Posted (edited)

mam, ale jaką kochaną. ( w DT - Bast, Piaskowy, Brutus, LaKosta. Na placu - Misia, Szogun, Morusek, Mikuś, Kiler, Marlej, Bury, Tajga, Filipek, Lobo, Zigo, Mat, Nella, Bakara, Hawana, Milka, Mafi, Malwa, w domu też na działce - Norcia, MyszaRuda, Wtorek, Figunia (pies Oli). Są też kotusie: Sziwa, Kili, Luka, Auci, i kot na etacie do ewentualnej adopcji Groszek. W DT ma Farmaceutkę i Laskę.

Kochani szukam domu dla mix dobermana. Pies do końca kwietnia musi znaleźć dom bo trafi do schroniska.

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/692/bbelekt.jpg/"][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/5757/bbelekt.jpg[/IMG][/URL]

Bąbel

Edited by luka1
Posted

[quote name='Awit']Czy ta ogromna ilość zwierzaków mieszka z Tobą?[/QUOTE]

zastanawiam się kto z kim mieszka :evil_lol::evil_lol:

a zapomniałam jeszcze o Lakim, ale on jest u koleżanki i ona go całkowicie ogarnia