Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sharka']Wcięło posty od 03.04 do 12.04.2012 i zniknął mój bazarek dla Basta :placz:[/QUOTE]
I co teraz będzie ???

Posted (edited)

[quote name='sharka']Wieczorem spróbuję odtworzyć bazarek, ale tyle pracy poszło do kosza :( barb a pamiętasz kto licytował pieluszki? Dolly2?[/QUOTE]

Niestety nie pamiętam kto. Tyle Twojej pracy się zmarnowało...

Edited by barb
Posted

Odtworzyłam bazarek dla Basta, niestety trochę w okrojonej formie jeśli chodzi o opisy fantów

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04?p=18948629#post18948629[/URL]

Posted

[quote name='sharka']Odtworzyłam bazarek dla Basta, niestety trochę w okrojonej formie jeśli chodzi o opisy fantów

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04?p=18948629#post18948629[/URL][/QUOTE]

Zastanawiam sie czy nie mozna go przedłużyć o czas awarii i odtwarzania ?
Może zapytać moda?

Posted

[quote name='sharka']Odtworzyłam bazarek dla Basta, niestety trochę w okrojonej formie jeśli chodzi o opisy fantów
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04?p=18948629#post18948629[/URL][/QUOTE]

Bardzo mile widziana pomoc w rozsylaniu zaproszeń i podnoszeniu. Juz tylko dwa dni do końca bazarku.

Posted

[quote name='Czorcik']o kurcze :(:(
za tydzień jak się uda zobaczę Baścika :D[/QUOTE]

Ja go widziałam, niestety króciutko. Właściwie to ma mnie tak gdzie ogon. Fajnie, z taką niewdzięcznością spotkałam się po raz drugi w ostatnim pięcioleciu.

Posted

[quote name='Czorcik']a miałaś dla niego odpowiednią ilość smaczków ?? przecież dla niego nic innego się nie liczy , to[/QUOTE]

cały worek jedzenia zawiozłam :evil_lol:. Smaczków co prawda tym razem nie zabrałam, ale mógł chociaż się uśmiechnąć - a on nic. Nawet zza bramy na mnie szczekał.

Posted

[quote name='luka1']cały worek jedzenia zawiozłam :evil_lol:. Smaczków co prawda tym razem nie zabrałam, ale mógł chociaż się uśmiechnąć - a on nic. Nawet zza bramy na mnie szczekał.[/QUOTE]

zaczyna pilnować Mokrego Noska jak swojej włości ;)

Posted

[quote name='Czorcik']za tydzień jak się uda zobaczę Baścika :D[/QUOTE]

proszę przekaż małemu głask od cioci sharki (chociaż on rzeczywiście przysmak woli ;))

Posted

[quote name='barb']Zastanawiam sie czy nie mozna go przedłużyć o czas awarii i odtwarzania ?
Może zapytać moda?[/QUOTE]
Ja nie pytałam tylko przedłużyłam.
Nie mam pojęcia kto co i za ile licytował, więc nie za bardzo przejmuję się w tym momencie regulaminem.
Równie dobrze można będzie mi zarzucić, że niewłaściwym osobom wysłałam książki, tylko dlatego, że szlag trafił wpisy.
Co innego z nowymi bazarkami. Tam już nie powinno się naruszac regulminu

Posted

[quote name='barb']Zastanawiam sie czy nie mozna go przedłużyć o czas awarii i odtwarzania ?
Może zapytać moda?[/QUOTE]

Bazarek można przedłużyć. Trzeba wpisać inna datę zamknięcia i tyle. W zeszłym roku był bazarek który trwał 3 miesiące aż do uzbierania potrzebnej kwoty pieniędzy. Nie trzeba o każdy drobiazg pisać do moda i może lepiej nie pisać.

Posted

Dzięki za radę cioteczki :) W ciągu dwóch dni jakie były do końca bazarku udało się odnaleźć prawie wszystkich licytujących i mogłam ze spokojnym sumieniem wczoraj bazarro zamknąć. W środę zrobię wysyłki paczek z bazarku, i wtedy też postaram się wysłać paczkę do fundacji, o której jakiś czas temu wspomniałam. Przelew pewnie też zrobię w środę bo jeszcze na razie nie mam wszystkich wpłat.

Posted

sharka, chyba w dowód wdzięczności podaruję Ci Szoguna :loveu:. To mój ulubieniec więc zrozumiesz jak wielka jest moja wdzięczność.:loveu:

Posted

Nie ma sprawy cioteczko, pamiętaj że barb też macza w tym paluszki ;) może jej jakiegoś kotka jako gratis? ;) ja wczoraj stwierdziłam że zdecydowanie większą cierpliwość mam do psów niż do bejba... :roll:

Posted

mówisz o dzieciach (ludzkich)? Ja bardzo kocham ludzkie dzieci o ile są cudze i na bardzo krótko. :evil_lol: A kotecka też mam. Nazywa się Groszek i jest wbrew nazwie dużym Grochem od kiedy siedzi w pomieszczeniu z jedzeniem.