Kamila Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i Gosia sie miala do mnie odezwac i na razie milczy :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale tu pusto i szaro bez naszego Gosiaczka :bigcry: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Coś długo trwają te konwersacje no ale podróż do angli to w końcu nie trwa 2 dni.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hej Gosia :* Wiem ze Was jeszcze nie ma, ale przyszłam podniesz wasza galeryjke na 1 miejsce :) Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jakby ktos sie martwil to u Gosi wszystko oki :p Dzis z nia rozmawialam i jak wszystko dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu sie z nia zobacze :multi: Quote
eria Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a kiedy Gosia wróci na dogo ?? kiedy będzie w Polsce ?? Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nie mam zielonego pojecia ale jak sie z nia spotkam to zapytam.Tylko ona chyba sama jeszcze nie wie ;) Quote
furciaczek Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hello from london:multi: oj cioteczki sie porobilo, zapomnialam romnigu wlaczyc:shake: nio ale tutaj tez maja neta wiec nic sie wielkiego niestalo:p teraz kozystam z okazji ze tz pojechal do pracy i moge pobuszowac po dogo:loveu: nio ogolnie to juz prawie wszystko sobie poukladalam, niewiem kiedy wroce do poski, ale najprawdopodobniej przyjade z tz bo do samolotu niewsiade a na mysl o busie jeszcze mnie wszystko boli:shake: jak przypomne sobie haslo na fotosika to dam foteczki:p Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ooo Gosia jest z nami:multi: :multi: to mysl szybciej nad tym haslem bo ja chce nowe foteczki:evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Gosia, jesteś nareszcie!!!:multi: :p Jak tam Londyn, ile czasu już jesteś, opowiadaj no!:lol: I te foteczki dawaj!;) Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Oooooo,Gosia :cool3: Fajnie ze Kuba pojechal do pracy :p Ps.Bilety na Crufta dzis przyszly :multi: Quote
furciaczek Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Marta_Ares']ooo Gosia jest z nami:multi: :multi: to mysl szybciej nad tym haslem bo ja chce nowe foteczki:evil_lol:[/quote] fotki sie juz laduja:cool3: [quote name='AśkaK']Gosia, jesteś nareszcie!!!:multi: :p Jak tam Londyn, ile czasu już jesteś, opowiadaj no!:lol: I te foteczki dawaj!;)[/quote] jestem jestem i mam cala nocke wolna zeby siedziec na dogo:multi: [quote name='kamila-dog']Oooooo,Gosia :cool3: Fajnie ze Kuba pojechal do pracy :p Ps.Bilety na Crufta dzis przyszly :multi:[/quote] super niemoge sie juz doczekac:multi: ty wiesz jak ja strasznie przytylam na tym paskudnym angielskim jedzeniu:shake: zreszta sama zobaczysz juz niedlugo:p a o to fotki z brighton:loveu: brakowalo mi tylko moich futrzastych i szybko zmylam sie do domu:-( wydaje majatek na telefon bo dzwonie codziennie do hotelu... najpierw 3 widoczki [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/24/549710d0e44252a6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/47/10bae8975abf8c04.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/24/c2bbe1c3d02804cb.jpg[/IMG][/URL] i teraz cudenko z ktorego jestem strasznie duuumna:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/24/7a35d874592b97d9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Super foteczki,widze ze ladna mieliscie pogode :loveu: Ty przytylas? :-o Nie uwierze dopoki nie zobacze :shake: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='kamila-dog']Super foteczki,widze ze ladna mieliscie pogode :loveu: Ty przytylas? :-o Nie uwierze dopoki nie zobacze :shake: :evil_lol:[/quote] nio pogoda dopisala:loveu: a nio przytylam przytylam i to calkiem sporo:multi: jeszcze ze 3 kilo i moge wracac do polski:evil_lol: teraz spadam spac bo padnieta jestem jak niewiem:shake: zajze jakos na dniach trzymajcie sie cieplo:p Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='furciaczek']nio pogoda dopisala:loveu: a nio przytylam przytylam i to calkiem sporo:multi: jeszcze ze 3 kilo i moge wracac do polski:evil_lol: teraz spadam spac bo padnieta jestem jak niewiem:shake: zajze jakos na dniach trzymajcie sie cieplo:p[/quote] Ej,juz uciekasz? :mad: No dobrze,ja sie odezwe na poczatku tygodnia :p Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hej(!), nie wiem, dlaczego mnie tu wcześniej nie było:-(:oops: Quote
Recommended Posts