Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']

moge isc z Toba:cool3::evil_lol:

wali mi chyba dzisiaj niezle na glowe:lol::roll:[/quote]
no jasne sis...pozycze ci zelu pod prysznica...mam taki ladny pachnacy...napisali na nim "modelujący" hihi moze nas wymodeluje:diabloti:

Posted

[quote name='luzia']Tylko dzisiaj?? Jesteś pewna :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Eeee czy to jakas aluzja:diabloti::evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']no jasne sis...pozycze ci zelu pod prysznica...mam taki ladny pachnacy...napisali na nim "modelujący" hihi moze nas wymodeluje:diabloti:[/quote]

Byle nie zabardzo modelowal bo znikne:evil_lol: a ja mam taki fajny szampon... wiesz na reklamach jecza przy nim strasznie:diabloti:

Posted

Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie?
Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :)

Posted

[quote name='Agushka']Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie?
Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :)[/quote]

To zwidy :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ej:mad:
co sie czepiasz???
jak ktos nie ma mozgu i musi udawac ze mysli to od razu sie go czepiac mozna??[/quote]

Ty zawsze mnie bronisz:loveu:

a co to jest mozg??:evil_lol:

[quote name='luzia']Ej no to chyba jakaś zmowa wszyscy na mnie... A ja tu jestem taka jedna biedna samiutka jak paluszek :-( :diabloti:[/quote]

Ale na koniu w plaszczu i z mikroskopem:eviltong::evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']haha...ladnie pachnie...ale kudly mi po nim wypadaja:shake:[/quote]

To co peruke mam Ci kupic:evil_lol:

[quote name='Agushka']Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie?

Kogo moje oczy widza:loveu: Agus co ty tu robisz o tej godzinie... z kawa pewnie przyszlac cio:cool3::loveu:

Posted

dla doroslych?
nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong:

Posted

a co to jest mozg??:evil_lol:

[COLOR=red][B]nastepna sie czepia...a po co tobie co to jest mozg?? przeciez i tak go nie masz[/B][/COLOR]:eviltong:

Ale na koniu w plaszczu i z mikroskopem:eviltong::evil_lol:

[COLOR=red][B]uuuuuuuuuuuu:cool3:[/B][/COLOR]

To co peruke mam Ci kupic:evil_lol:

[COLOR=red][B]no w sumie:lol:[/B][/COLOR]

[/quote]
ja wymiekam...ide pod ten prysznic...Fur rob kawe!!!

Posted

[quote name='Niki-lidka']dla doroslych?
nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong:[/quote]

Nio ja nie widze w tym nic nieprzyzwoitego:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']ja wymiekam...ide pod ten prysznic...Fur rob kawe!!![/quote]

Idz idz tylko sie nie utop:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']dla doroslych?
nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong:[/quote]
no mnie te żele, prysznice i inne takie tam to się o tej porze kojarzą :evil_lol: co poradzę?
Kogo moje oczy widza:loveu: Agus co ty tu robisz o tej godzinie... z kawa pewnie przyszlac cio:cool3::loveu:[/quote]
Aj bo własnie skończyłam moje hazardowanie:evil_lol: Wiesz, to silniejsze niż moja chęć snu

Posted

[quote name='luzia']No właśnie co to mózg bo też się ostatnio zastanawiałam :evil_lol:[/quote]

Jesli sie zastanawialas to musisz miec mozg:evil_lol:
a co to jest to nie wiem:shake: takie cos jak kalafior chyba:roll:

[quote name='Agushka']no mnie te żele, prysznice i inne takie tam to się o tej porze kojarzą :evil_lol: co poradzę?

Aj bo własnie skończyłam moje hazardowanie:evil_lol: Wiesz, to silniejsze niż moja chęć snu[/quote]

hmmm jakies dziwne skojazenia masz moja droga hazardzistko:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Jesli sie zastanawialas to musisz miec mozg:evil_lol:
a co to jest to nie wiem:shake: takie cos jak kalafior chyba:roll:

[/quote]

Mamusia mi zawsze mówiła że moja głowa jak kapusta wiecznie pusta :evil_lol:

Posted

[quote name='luzia']I 600 stronka i ja byłam pierwsza :evil_lol: :diabloti:

:multi::multi::multi:[/quote]

Mialam nadzieje ze na 600 strone Furcia juz tu bedzie:-(....

nio ale cio wypic trzeba:drinking::drinking::drinking:

Posted

No kojarzy mi się, kojarzy :evil_lol: O hazardzie już zapominam bo drogo mnie ta zabawa wyniosła dzisiejszego wieczoru :angryy:
na dodatek Tina spapugowała po Kreonie i dziś cały dzień miałam bieganie z góry na dół, 5 piętro to nie jest dobre miejsce dla psa ze s...czką

Spadam spać bo chyba już najwyższa pora
Buziaki :)

Posted

[quote name='furciaczek']Dobra ja smigam do wyra(albo do sis pod prysznic:evil_lol:) a wy robcie co chcecie:evil_lol:[/quote]
ja ju byla pod prysznicem...:eviltong:
tez smigam do wyra popatrzec w sufit troszke...za trzt godziny wstaje wiec chyba nie zadze zasnac...czy jak to sie tam nazywa co normalni ludzie robia...:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja ju byla pod prysznicem...:eviltong:
tez smigam do wyra popatrzec w sufit troszke...za trzt godziny wstaje wiec chyba nie zadze zasnac...czy jak to sie tam nazywa co normalni ludzie robia...:diabloti:[/quote]

A co normalni ludzie robią w nocy bo ja nie za bardzo się orientuję :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='luzia']A co normalni ludzie robią w nocy bo ja nie za bardzo się orientuję :eviltong:

:diabloti:[/quote]
no ja kiedys slyszalam, ze ...spią...
nawet nam to (mi i Fur) na specjalnym wątku tlumaczyli co to znaczy...ale wiesz trudno zrozumiec cos z czym sie nie mialo do czynienia:cool1:
wiec my teraz mowimy czasem "oki idziemy spac"
"no to ja spadam do wyrka spac"
"ja juz ide spac , pa do jutra"....ale to tylko taka sciema z naszej strony (Fur sorki ze nas wydalam)...bo my po prostu nie spimy i tyle...czy to takie dziwne jest??:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no ja kiedys slyszalam, ze ...spią...
nawet nam to (mi i Fur) na specjalnym wątku tlumaczyli co to znaczy...ale wiesz trudno zrozumiec cos z czym sie nie mialo do czynienia:cool1:
wiec my teraz mowimy czasem "oki idziemy spac"
"no to ja spadam do wyrka spac"
"ja juz ide spac , pa do jutra"....ale to tylko taka sciema z naszej strony (Fur sorki ze nas wydalam)...bo my po prostu nie spimy i tyle...czy to takie dziwne jest??:diabloti:[/quote]

No właśne to dziwne nie jest moim skromnym zdaniem oczywiście :diabloti: