sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] moge isc z Toba:cool3::evil_lol: wali mi chyba dzisiaj niezle na glowe:lol::roll:[/quote] no jasne sis...pozycze ci zelu pod prysznica...mam taki ladny pachnacy...napisali na nim "modelujący" hihi moze nas wymodeluje:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Tylko dzisiaj?? Jesteś pewna :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] ej:mad: co sie czepiasz??? jak ktos nie ma mozgu i musi udawac ze mysli to od razu sie go czepiac mozna?? Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Tylko dzisiaj?? Jesteś pewna :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Eeee czy to jakas aluzja:diabloti::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']no jasne sis...pozycze ci zelu pod prysznica...mam taki ladny pachnacy...napisali na nim "modelujący" hihi moze nas wymodeluje:diabloti:[/quote] Byle nie zabardzo modelowal bo znikne:evil_lol: a ja mam taki fajny szampon... wiesz na reklamach jecza przy nim strasznie:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ej no to chyba jakaś zmowa wszyscy na mnie... A ja tu jestem taka jedna biedna samiutka jak paluszek :-( :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] Byle nie zabardzo modelowal bo znikne:evil_lol: a ja mam taki fajny szampon... wiesz na reklamach jecza przy nim strasznie:diabloti:[/quote] haha...ladnie pachnie...ale kudly mi po nim wypadaja:shake: Quote
Agushka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie? Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :) Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Agushka']Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie? Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :)[/quote] To zwidy :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']ej:mad: co sie czepiasz??? jak ktos nie ma mozgu i musi udawac ze mysli to od razu sie go czepiac mozna??[/quote] Ty zawsze mnie bronisz:loveu: a co to jest mozg??:evil_lol: [quote name='luzia']Ej no to chyba jakaś zmowa wszyscy na mnie... A ja tu jestem taka jedna biedna samiutka jak paluszek :-( :diabloti:[/quote] Ale na koniu w plaszczu i z mikroskopem:eviltong::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']haha...ladnie pachnie...ale kudly mi po nim wypadaja:shake:[/quote] To co peruke mam Ci kupic:evil_lol: [quote name='Agushka']Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie? Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :)[/quote] Kogo moje oczy widza:loveu: Agus co ty tu robisz o tej godzinie... z kawa pewnie przyszlac cio:cool3::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Agushka']Albo ja źle widzę albo tu jakieś tematy dla dorosłych :D ale może mi się tylko wydaje bo o tej godzinie to człowiek ma prawo mieć zwidy nie? Wpadłam powiedzieć dobry wieczór :)[/quote] dla doroslych? nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] a co to jest mozg??:evil_lol: [COLOR=red][B]nastepna sie czepia...a po co tobie co to jest mozg?? przeciez i tak go nie masz[/B][/COLOR]:eviltong: Ale na koniu w plaszczu i z mikroskopem:eviltong::evil_lol: [COLOR=red][B]uuuuuuuuuuuu:cool3:[/B][/COLOR] To co peruke mam Ci kupic:evil_lol: [COLOR=red][B]no w sumie:lol:[/B][/COLOR] [/quote] ja wymiekam...ide pod ten prysznic...Fur rob kawe!!! Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']dla doroslych? nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong:[/quote] Nio ja nie widze w tym nic nieprzyzwoitego:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']ja wymiekam...ide pod ten prysznic...Fur rob kawe!!![/quote] Idz idz tylko sie nie utop:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No właśnie co to mózg bo też się ostatnio zastanawiałam :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']dla doroslych? nie wiem...my o zelach pod prysznic, szamponach...zycie po prostu:eviltong:[/quote] no mnie te żele, prysznice i inne takie tam to się o tej porze kojarzą :evil_lol: co poradzę? [quote name='furciaczek'] Kogo moje oczy widza:loveu: Agus co ty tu robisz o tej godzinie... z kawa pewnie przyszlac cio:cool3::loveu:[/quote] Aj bo własnie skończyłam moje hazardowanie:evil_lol: Wiesz, to silniejsze niż moja chęć snu Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']No właśnie co to mózg bo też się ostatnio zastanawiałam :evil_lol:[/quote] Jesli sie zastanawialas to musisz miec mozg:evil_lol: a co to jest to nie wiem:shake: takie cos jak kalafior chyba:roll: [quote name='Agushka']no mnie te żele, prysznice i inne takie tam to się o tej porze kojarzą :evil_lol: co poradzę? Aj bo własnie skończyłam moje hazardowanie:evil_lol: Wiesz, to silniejsze niż moja chęć snu[/quote] hmmm jakies dziwne skojazenia masz moja droga hazardzistko:diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Jesli sie zastanawialas to musisz miec mozg:evil_lol: a co to jest to nie wiem:shake: takie cos jak kalafior chyba:roll: [/quote] Mamusia mi zawsze mówiła że moja głowa jak kapusta wiecznie pusta :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 I 600 stronka i ja byłam pierwsza :evil_lol: :diabloti: :multi::multi::multi: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Mamusia mi zawsze mówiła że moja głowa jak kapusta wiecznie pusta :evil_lol:[/quote] Nio jak klepki zgubilas to pusta:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Nio jak klepki zgubilas to pusta:evil_lol:[/quote] No w sumie fakt :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']I 600 stronka i ja byłam pierwsza :evil_lol: :diabloti: :multi::multi::multi:[/quote] Mialam nadzieje ze na 600 strone Furcia juz tu bedzie:-(.... nio ale cio wypic trzeba:drinking::drinking::drinking: Quote
Agushka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No kojarzy mi się, kojarzy :evil_lol: O hazardzie już zapominam bo drogo mnie ta zabawa wyniosła dzisiejszego wieczoru :angryy: na dodatek Tina spapugowała po Kreonie i dziś cały dzień miałam bieganie z góry na dół, 5 piętro to nie jest dobre miejsce dla psa ze s...czką Spadam spać bo chyba już najwyższa pora Buziaki :) Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dobra ja smigam do wyra(albo do sis pod prysznic:evil_lol:) a wy robcie co chcecie:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Dobra ja smigam do wyra(albo do sis pod prysznic:evil_lol:) a wy robcie co chcecie:evil_lol:[/quote] ja ju byla pod prysznicem...:eviltong: tez smigam do wyra popatrzec w sufit troszke...za trzt godziny wstaje wiec chyba nie zadze zasnac...czy jak to sie tam nazywa co normalni ludzie robia...:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja ju byla pod prysznicem...:eviltong: tez smigam do wyra popatrzec w sufit troszke...za trzt godziny wstaje wiec chyba nie zadze zasnac...czy jak to sie tam nazywa co normalni ludzie robia...:diabloti:[/quote] A co normalni ludzie robią w nocy bo ja nie za bardzo się orientuję :eviltong: :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A co normalni ludzie robią w nocy bo ja nie za bardzo się orientuję :eviltong: :diabloti:[/quote] no ja kiedys slyszalam, ze ...spią... nawet nam to (mi i Fur) na specjalnym wątku tlumaczyli co to znaczy...ale wiesz trudno zrozumiec cos z czym sie nie mialo do czynienia:cool1: wiec my teraz mowimy czasem "oki idziemy spac" "no to ja spadam do wyrka spac" "ja juz ide spac , pa do jutra"....ale to tylko taka sciema z naszej strony (Fur sorki ze nas wydalam)...bo my po prostu nie spimy i tyle...czy to takie dziwne jest??:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']no ja kiedys slyszalam, ze ...spią... nawet nam to (mi i Fur) na specjalnym wątku tlumaczyli co to znaczy...ale wiesz trudno zrozumiec cos z czym sie nie mialo do czynienia:cool1: wiec my teraz mowimy czasem "oki idziemy spac" "no to ja spadam do wyrka spac" "ja juz ide spac , pa do jutra"....ale to tylko taka sciema z naszej strony (Fur sorki ze nas wydalam)...bo my po prostu nie spimy i tyle...czy to takie dziwne jest??:diabloti:[/quote] No właśne to dziwne nie jest moim skromnym zdaniem oczywiście :diabloti: Quote
Recommended Posts