Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']
Jak dojadą do Polski to już cały autobus będzie się chciał zalogować na dogo :eviltong:.[/quote]
haha albo wywalą ją na jakims postoju:diabloti:
jak tylko bede dostawac od niej jakies swieze smski bede przekazywac oczywiscie:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']haha albo wywalą ją na jakims postoju:diabloti:[/quote]
Myślisz, że Furciakowa dałaby się wywalić?? W życiu... :diabloti:

Pozdrów ją bardzo, bardzo serdecznie !

Posted

[quote name='maciaszek']Myślisz, że Furciakowa dałaby się wywalić?? W życiu... :diabloti:[/quote]
nie ma takiej opcji...bedą musieli ją zabic...a ze zlego diabli nie biora...to nic jej nie bedzie:diabloti:
a teraz off ( a co Fur nie ma , ja tu rządze!)
bylam dzis w zamojskim schronisku i porobilam znow duzo fotek...co myslicie o pomysle zalozenia wspolnego wątku dla zamojskich schroniskowych psiakow? czy to wogole by cos dalo? na dogo jest tylko pare osob z zamoscia, wiec nie wiem:placz:...jak mysliscie?

Posted

no moi drodzy....bez glupiego gadania prosze...szybciutko wszyscy...:vamp::drinking::drink1::popcorn::beerchug::drinka::chlup:jak ktos na lekach to ostatecznie moze....:pepsi::kaffee_2::BIG:a jutro wiekszosc z nas bedzie tak:tard:
milej nocy kochani:sg168:

Posted

[quote name='Niki-lidka']a teraz off ( a co Fur nie ma , ja tu rządze!)
bylam dzis w zamojskim schronisku i porobilam znow duzo fotek...co myslicie o pomysle zalozenia wspolnego wątku dla zamojskich schroniskowych psiakow? czy to wogole by cos dalo? na dogo jest tylko pare osob z zamoscia, wiec nie wiem:placz:...jak mysliscie?[/quote]
Zawsze warto spróbować! ZAKŁADAJ !!! Może coś dobrego z tego wyniknie. A jak nie wyniknie nic to zawsze można wątek zlikwidować...

Jak każą to: :drinking:i :chlup:.

Posted

[quote name='BBeta']:drink1: :drink1: :drink1:
A z jakiej okazji pijemy ?? :diabloti:[/quote]
Za bolące doopsko Furciakowej:diabloti::B-fly::pepsi::drinka::beerchug::popcorn::drinking::drink1::cunao::knajpa::tort::huh::siara:

Ciekawe, czy rano będzie mi virtualny kiciuś tupał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='maciaszek']Spać mi się zachciało w wyniku tego picia :evil_lol:. Zatem żegnam się i do zobaczenia za kilkanaście godzin! Dobranoc :loveu:.[/quote]
dobrej nocki:loveu:
[quote name='Doginka']Za bolące doopsko Furciakowej:diabloti::B-fly::pepsi::drinka::beerchug::popcorn::drinking::drink1::cunao::knajpa::tort::huh::siara:

Ciekawe, czy rano będzie mi virtualny kiciuś tupał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
u kazdego bedzie...mi sie juz ciezko pisze:diabloti:

[quote name='agaciaaa']

to ja wypije :drinking:[/quote]
pijemy razem!!!!!!!!!!!

Posted

5.56 - Fur wlasnie wjechala do Polski...za kilka godzin bedzie w domciu:loveu:
...nudzi jej sie (pewnie, juz wszystkich zagadala o psach i nikt nie chce z nią rozmawiac:evil_lol:) ....Fur mowi dziendobry!!!

9.04 - Fur wlasnie wjezdza do Poznania, ogląda jakas dziwna komedie (o czym ona pisze...przeciez ta komedia nie moze byc dziwniejsza od niej:diabloti:)
...pisze, ze ją pogięło (tez mi nowosc:evil_lol:) i chyba zacznie biec za busem zeby się odgiąc (naiwniara z tej mojej siostrunki:diabloti:)

Posted

Dzień dobry :).
Mam nadzieję, że Furciakowa została wyściskana przez rodziców :roll: i leży teraz wyciągnięta na kanapie i prostuje wymęczone gnaty :lol:.
Niki, przekaż jej :loveu: :loveu: :loveu:.
Czekamy na dalsze wieści.

Posted

[quote name='maciaszek']Dzień dobry :).
Mam nadzieję, że Furciakowa została wyściskana przez rodziców :roll: i leży teraz wyciągnięta na kanapie i prostuje wymęczone gnaty :lol:.
Niki, przekaż jej :loveu: :loveu: :loveu:.
Czekamy na dalsze wieści.[/quote]
dzien dobry!!
narazie nic nie pisze...troche sie juz stresuje za siostre...dam jej troche czasu i zadzwonie:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Niki w galerii wszystko opisałam jak trzeba;) Powiem tyle, że znalazł się po 6 dniach- miał już nową rodzinę...[/quote]
ja nie mam linka do twojej galerii:placz:
edit: ach juz widze !!! :)