sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='maciaszek'] Jak dojadą do Polski to już cały autobus będzie się chciał zalogować na dogo :eviltong:.[/quote] haha albo wywalą ją na jakims postoju:diabloti: jak tylko bede dostawac od niej jakies swieze smski bede przekazywac oczywiscie:loveu: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Niki-lidka']haha albo wywalą ją na jakims postoju:diabloti:[/quote] Myślisz, że Furciakowa dałaby się wywalić?? W życiu... :diabloti: Pozdrów ją bardzo, bardzo serdecznie ! Quote
BBeta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To ona jedzie autokarem :hmmmm: ?? Współczuje :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='maciaszek']Myślisz, że Furciakowa dałaby się wywalić?? W życiu... :diabloti:[/quote] nie ma takiej opcji...bedą musieli ją zabic...a ze zlego diabli nie biora...to nic jej nie bedzie:diabloti: a teraz off ( a co Fur nie ma , ja tu rządze!) bylam dzis w zamojskim schronisku i porobilam znow duzo fotek...co myslicie o pomysle zalozenia wspolnego wątku dla zamojskich schroniskowych psiakow? czy to wogole by cos dalo? na dogo jest tylko pare osob z zamoscia, wiec nie wiem:placz:...jak mysliscie? Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='BBeta']To ona jedzie autokarem :hmmmm: ?? Współczuje :diabloti:[/quote] busikiem chyba pomyka:diabloti: ona sie boi latac hihihi Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 no moi drodzy....bez glupiego gadania prosze...szybciutko wszyscy...:vamp::drinking::drink1::popcorn::beerchug::drinka::chlup:jak ktos na lekach to ostatecznie moze....:pepsi::kaffee_2::BIG:a jutro wiekszosc z nas bedzie tak:tard: milej nocy kochani:sg168: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Niki-lidka']a teraz off ( a co Fur nie ma , ja tu rządze!) bylam dzis w zamojskim schronisku i porobilam znow duzo fotek...co myslicie o pomysle zalozenia wspolnego wątku dla zamojskich schroniskowych psiakow? czy to wogole by cos dalo? na dogo jest tylko pare osob z zamoscia, wiec nie wiem:placz:...jak mysliscie?[/quote] Zawsze warto spróbować! ZAKŁADAJ !!! Może coś dobrego z tego wyniknie. A jak nie wyniknie nic to zawsze można wątek zlikwidować... Jak każą to: :drinking:i :chlup:. Quote
BBeta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :drink1: :drink1: :drink1: A z jakiej okazji pijemy ?? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='BBeta']:drink1: :drink1: :drink1: A z jakiej okazji pijemy ?? :diabloti:[/quote] jak to z jakiej ?? ? Furr nie ma...to mu harcujemy:loveu: Quote
BBeta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A myślałam, że się upijemy z tęsknoty :diabloti: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Spać mi się zachciało w wyniku tego picia :evil_lol:. Zatem żegnam się i do zobaczenia za kilkanaście godzin! Dobranoc :loveu:. Quote
Doginka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='BBeta']:drink1: :drink1: :drink1: A z jakiej okazji pijemy ?? :diabloti:[/quote] Za bolące doopsko Furciakowej:diabloti::B-fly::pepsi::drinka::beerchug::popcorn::drinking::drink1::cunao::knajpa::tort::huh::siara: Ciekawe, czy rano będzie mi virtualny kiciuś tupał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 współczuje bólu doopska :evil_lol: to ja wypije :drinking: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='maciaszek']Spać mi się zachciało w wyniku tego picia :evil_lol:. Zatem żegnam się i do zobaczenia za kilkanaście godzin! Dobranoc :loveu:.[/quote] dobrej nocki:loveu: [quote name='Doginka']Za bolące doopsko Furciakowej:diabloti::B-fly::pepsi::drinka::beerchug::popcorn::drinking::drink1::cunao::knajpa::tort::huh::siara: Ciekawe, czy rano będzie mi virtualny kiciuś tupał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] u kazdego bedzie...mi sie juz ciezko pisze:diabloti: [quote name='agaciaaa'] to ja wypije :drinking:[/quote] pijemy razem!!!!!!!!!!! Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 za zdrowie Gosi i piesów :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 5.56 - Fur wlasnie wjechala do Polski...za kilka godzin bedzie w domciu:loveu: ...nudzi jej sie (pewnie, juz wszystkich zagadala o psach i nikt nie chce z nią rozmawiac:evil_lol:) ....Fur mowi dziendobry!!! 9.04 - Fur wlasnie wjezdza do Poznania, ogląda jakas dziwna komedie (o czym ona pisze...przeciez ta komedia nie moze byc dziwniejsza od niej:diabloti:) ...pisze, ze ją pogięło (tez mi nowosc:evil_lol:) i chyba zacznie biec za busem zeby się odgiąc (naiwniara z tej mojej siostrunki:diabloti:) Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hehe no to super:multi: :multi: widze ze dobry humor jej dopisuje, ciekawe jak spotkanie z rodzicami Quote
agaciaaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Już pewnie jest w domku :loveu: :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Gonitwa']I ja tysz czekam.....[/quote] w zwizku z tym, ze ja tutaj zarządzam pod nieobecnosc Fur pozwole sobie na offa...co z Twoim piesiurem [B][U]Gonitwa[/U][/B]? Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dzień dobry :). Mam nadzieję, że Furciakowa została wyściskana przez rodziców :roll: i leży teraz wyciągnięta na kanapie i prostuje wymęczone gnaty :lol:. Niki, przekaż jej :loveu: :loveu: :loveu:. Czekamy na dalsze wieści. Quote
Gonitwa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Niki w galerii wszystko opisałam jak trzeba;) Powiem tyle, że znalazł się po 6 dniach- miał już nową rodzinę... Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='maciaszek']Dzień dobry :). Mam nadzieję, że Furciakowa została wyściskana przez rodziców :roll: i leży teraz wyciągnięta na kanapie i prostuje wymęczone gnaty :lol:. Niki, przekaż jej :loveu: :loveu: :loveu:. Czekamy na dalsze wieści.[/quote] dzien dobry!! narazie nic nie pisze...troche sie juz stresuje za siostre...dam jej troche czasu i zadzwonie:diabloti: [quote name='Gonitwa']Niki w galerii wszystko opisałam jak trzeba;) Powiem tyle, że znalazł się po 6 dniach- miał już nową rodzinę...[/quote] ja nie mam linka do twojej galerii:placz: edit: ach juz widze !!! :) Quote
Recommended Posts