Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gosia koniecznie odezwij sie jak bedziesz w Polsce o ktorej wyjazd? Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='agaciaaa']oj, no to najwyżej trzeba będzie ją ciachnąć.. ale wtedy już wszystko będzie ok! o której jedziesz? :cool3:[/quote] gdyby to byla sterylka to bym sie nie martwila, tez zabieg polega na czyms innym (nie wiem dokladnie:oops:) a sterylka to osobna bajka... [quote name='Marta_Ares']Gosia koniecznie odezwij sie jak bedziesz w Polsce o ktorej wyjazd?[/quote] Postaram sie odezwac, nie wiem czy tata mi lapka pozyczy:roll: a swojego nie biore... nie chce mi sie go tachac:evil_lol: Wyjezdzam o 12.30, w toruniu bede o 11.00 w niedziele:p Quote
agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek']gdyby to byla sterylka to bym sie nie martwila, tez zabieg polega na czyms innym (nie wiem dokladnie:oops:) a sterylka to osobna bajka...[/quote] no tak.. ale Furcia wyzdrowieje! nie może być inaczej. To Prezia zabierasz w pn, czy jak? Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='agaciaaa']no tak.. ale Furcia wyzdrowieje! nie może być inaczej. To Prezia zabierasz w pn, czy jak?[/quote] Ja sie zawsze zamartwiam.... Tak jade po niego w poniedzialek po polodniu:loveu: Ciekawa jestem jak zareaguje na moj widok:roll: jak mi sie nie chce pakowac:shake: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek']Ja sie zawsze zamartwiam.... Tak jade po niego w poniedzialek po polodniu:loveu: Ciekawa jestem jak zareaguje na moj widok...[/quote] Zje Ciebie z radości( odgryzie Ci nos):diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ojej chyba lekko sie zdziwi, jak zobaczy swoja ukochana pancie:loveu: to napewno bedzie wspaniale powitanie zarowno dla Ciebie jak i dla Prezia a Furci wogole nie zobaczysz w poniedzialek? Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 kochana pakuj sie i nie zapomnij o smsach do mnie....ja tu bede zdawac relacje z twojej podrozy:) Quote
agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek']Ja sie zawsze zamartwiam.... Tak jade po niego w poniedzialek po polodniu:loveu: Ciekawa jestem jak zareaguje na moj widok:roll:[/quote] Oj będzie duuuuużo radości :loveu::loveu::loveu: i nawet nie myśl, że może być inaczej!! :lol: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Doginka']Zje Ciebie z radości( odgryzie Ci nos):diabloti:[/quote] hehe nie obrazilabym sie:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ojej chyba lekko sie zdziwi, jak zobaczy swoja ukochana pancie:loveu: to napewno bedzie wspaniale powitanie zarowno dla Ciebie jak i dla Prezia a Furci wogole nie zobaczysz w poniedzialek?[/quote] Nie nie zobacze... nie chce... mi by serce peklo a i ona pewni by to jakos przezywala... [quote name='Niki-lidka']kochana pakuj sie i nie zapomnij o smsach do mnie....ja tu bede zdawac relacje z twojej podrozy:)[/quote] spakuje sie pozniej:eviltong: bedziesz moim lacznikem z dogo:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek'] bedziesz moim lacznikem z dogo:loveu:[/quote] jak ci podroz bedzie zle szla to sie mozesz smsowo nawet na mnie powyzywac...dla ciebie wszystko zniese:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='agaciaaa']Oj będzie duuuuużo radości :loveu::loveu::loveu: i nawet nie myśl, że może być inaczej!! :lol:[/quote] w glebi serca czuje ze preziuch od razu mnie pozna... no ale obawy i tak mam:roll: [quote name='Niki-lidka']jak ci podroz bedzie zle szla to sie mozesz smsowo nawet na mnie powyzywac...dla ciebie wszystko zniese:diabloti:[/quote] zrobie to z najwieksza przyjemnoscia:eviltong::loveu: Quote
maciaszek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Furciaczku kochany, trzymam kciuki za spokojny przebieg podróży, CUUUUDOWNEEEE powitanie z Preziem, przyjemne powitanie z rodzinką i w miarę bezstresowe oczekiwanie na spotkanie z Furią. Niki nam tu na pewno będzie wszystko przekazywać, a i Tobie od nas też pewnie pośle jakieś ciepłe słowa :). Pomyśl tylko jakie wspaniałe chwile przed Tobą :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek']w glebi serca czuje ze preziuch od razu mnie pozna... no ale obawy i tak mam:roll:[/quote] POZNA na pewno! :loveu: ja spadam :roll: trzymam mocno kciuki!!! i bede trzymać dopóki nie zobacze fotek jak jesteście wszyscy razem w UK :cool3: :loveu: dawaj znać jak najczęściej co u Ciebie i jak zdrówko psów! Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='maciaszek']Furciaczku kochany, trzymam kciuki za spokojny przebieg podróży, CUUUUDOWNEEEE powitanie z Preziem, przyjemne powitanie z rodzinką i w miarę bezstresowe oczekiwanie na spotkanie z Furią. Niki nam tu na pewno będzie wszystko przekazywać, a i Tobie od nas też pewnie pośle jakieś ciepłe słowa :). Pomyśl tylko jakie wspaniałe chwile przed Tobą :loveu: :loveu: :loveu:.[/quote] oj podroz bedzie dluuuga... postaram sie dzisiaj troche pospac bo bede wygladala jak zombie i mam sie przestraszy:evil_lol: [quote name='agaciaaa']POZNA na pewno! :loveu: ja spadam :roll: trzymam mocno kciuki!!! i bede trzymać dopóki nie zobacze fotek jak jesteście wszyscy razem w UK :cool3: :loveu: dawaj znać jak najczęściej co u Ciebie i jak zdrówko psów![/quote] Dobranoc:loveu: Postaram sie pozyczac kompa od taty... ale to pewnie bedzie raz dziennie i na chwile... o ile w ogole:roll: Quote
anetta Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Życze spokojnej podróży:bye: dogobranoc :sleeping: Quote
maciaszek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To ja też już się powoli pożegnam na te dwa tygodnie (:placz:). Jeszcze raz życzę spokojnej podróży i samych POZYTYWNYCH chwil w PL. Czekamy na pierwsze relacje i wrażenia, no i na szybki Wasz powrót (wszystkich, w komplecie!). Buziaki na podróż :loveu:. Dobranoc. Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='anetta']Życze spokojnej podróży:bye: dogobranoc :sleeping:[/quote] Dobranoc:loveu: [quote name='maciaszek']To ja też już się powoli pożegnam na te dwa tygodnie (:placz:). Jeszcze raz życzę spokojnej podróży i samych POZYTYWNYCH chwil w PL. Czekamy na pierwsze relacje i wrażenia, no i na szybki Wasz powrót (wszystkich, w komplecie!). Buziaki na podróż :loveu:. Dobranoc.[/quote] Moze wpadne od czasu do czasu;) a relacje postaram sie przekazywac codziennie:loveu: Dobranoc:loveu: Quote
Paula Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 My też się żegnamy i zaciskamy mocno kciuki i pazurki, i wysyłamy pozytywne myśli :loveu: Wierzę, że wszystko pójdzie dobrze :kciuki: Czekam na relacje smsowe od Niki i osobiste od Ciebie czasem :lol: Trzym się, do zobaczenia z powrotem w komplecie :hand: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Paula_']My też się żegnamy i zaciskamy mocno kciuki i pazurki, i wysyłamy pozytywne myśli :loveu: Wierzę, że wszystko pójdzie dobrze :kciuki: Czekam na relacje smsowe od Niki i osobiste od Ciebie czasem :lol: Trzym się, do zobaczenia z powrotem w komplecie :hand:[/quote] bede plakac:placz: ja nie wytrzymam bez dogo... i bez was cioteczki:-( Laduje wlasnie baterie do aparatu wiec fotorelacja z podrozy tez bedzie:loveu: Nikki moge Ci wyslac MMSA (czy jak to sie tam pisze:roll:)?? Edit: ehhh juz nie mysle... jestem wypompowana...spac nie ide, musze TZ przygotowac na 2 tygodniowa samotnosc, znajac jego zyl by na samych burgerach i innych swinstwach... ehhh nie cierpie gotowac... i to w takich ilosciach... Postaram sie jeszcze zajzec, jesli mi nie wyjdzie to przepraszam tych do ktorych sie nie dokopalam w subskrypcjach.... i pamietajcie o kciukach:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='furciaczek']bede plakac:placz: ja nie wytrzymam bez dogo... i bez was cioteczki:-( Laduje wlasnie baterie do aparatu wiec fotorelacja z podrozy tez bedzie:loveu: Nikki moge Ci wyslac MMSA (czy jak to sie tam pisze:roll:)?? Edit: ehhh juz nie mysle... jestem wypompowana...spac nie ide, musze TZ przygotowac na 2 tygodniowa samotnosc, znajac jego zyl by na samych burgerach i innych swinstwach... ehhh nie cierpie gotowac... i to w takich ilosciach... Postaram sie jeszcze zajzec, jesli mi nie wyjdzie to przepraszam tych do ktorych sie nie dokopalam w subskrypcjach.... i pamietajcie o kciukach:)[/quote] My wszyscy bedziemy tutaj za toba tesknic...a ja bede usychac... kto mnie bedzie do pionu ustawial? z kim sie bede przedrzezniac? z kim siedziec do piatej nad ranem? z kim bede ludziom galerie zasmiecac? ach ciezko bedzie:shake: mozesz mi wysylac mms-y...wszystkie fotki z mojej galerii sa z mojego telefonu, wiec taki strasznie zly nie jest chyba:diabloti: ja mam nadzieje, ze jednak jeszcze zajrzysz i to zobaczysz co napisalam...a jak nie to bede sie powtarzac w smsach:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Niki-lidka']My wszyscy bedziemy tutaj za toba tesknic...a ja bede usychac... kto mnie bedzie do pionu ustawial? z kim sie bede przedrzezniac? z kim siedziec do piatej nad ranem? z kim bede ludziom galerie zasmiecac? ach ciezko bedzie:shake: mozesz mi wysylac mms-y...wszystkie fotki z mojej galerii sa z mojego telefonu, wiec taki strasznie zly nie jest chyba:diabloti: ja mam nadzieje, ze jednak jeszcze zajrzysz i to zobaczysz co napisalam...a jak nie to bede sie powtarzac w smsach:diabloti:[/quote] Zosttawiam Ci maciaszka, ona ma podobno wprawe w pionizowaniu:cool3::loveu: Ale sie w nocy przestraszylam:shake: Bylo jakos po 4, stoje przy garach, pichce sobie zupke i nagle poczulam fale goraca, mialam wrazenie ze tysiace ostrych szpileczek wbija mi sie w twarz...mowie sobie ze to przez temperature w kuchni... po chwili szpileczki wbijaja mi sie juz w kark, dziwnie sie czuje, ide do lustra i galy mi wyszly:crazyeye: Pysk czerwony jak nie wiem co, na rekach, nogach wielkie czerwone plamy...myslalam ze cisnienie czerep mi rozwali:shake: Polozylam sie i jakos przeszlo ale strachu sie najadalm:roll: sztresza mam:placz: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cześć :loveu: Ty to masz przygody.. może zacznij troche spać :cool3: masz pospać chociaż troche w busie!!! to rozkaz!!! :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć :loveu: Ty to masz przygody.. może zacznij troche spać :cool3: masz pospać chociaż troche w busie!!! to rozkaz!!! :diabloti:[/quote] Oj w busie to sobie pospie:loveu: w nocy raczej za ciemno bedzie na czytanie zreszta ten stres zrobil swoje i zapewne padne:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='furciaczek']Oj w busie to sobie pospie:loveu: w nocy raczej za ciemno bedzie na czytanie zreszta ten stres zrobil swoje i zapewne padne:evil_lol:[/quote] i bardzo dobrze! chyba nie chcesz żeby rodzice sie przestraszyli :evil_lol: Już gotowa do wyjazdu? Spakowana, żarełko nagotowane TZtowi? Pozytywne myślenie włączone? :cool3: Quote
Cheritka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No to szerokiej drogi i czekami na wieści. Quote
Recommended Posts