furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']wiec...kto chce piwka, wina, wodki,likieru?????????????????[/quote] ja chcem wszystko:multi: najlepiej wymieszane od razu:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']wiec...kto chce piwka, wina, wodki,likieru?????????????????[/quote] Ja też chętnie!:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja znikam moje drogie...chyba mnie goraczka lamie...zapomnialam powioedziec...Furr bylam dzis na rowerku wieczorkiem...chyba mi sie pogorszylo:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zostawiam wam trunki i znikam, do jutra:) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja znikam moje drogie...chyba mnie goraczka lamie...zapomnialam powioedziec...Furr bylam dzis na rowerku wieczorkiem...chyba mi sie pogorszylo:([/quote] Tobie to by sie pozadne trzepanie doopska przydalo:mad: i mowie to calkiem powaznie:angryy: jeszcze raz cos takiego zrobisz a nakopie Ci do tego twojego zgrabnego tylka:mad: [quote name='Niki-lidka']zostawiam wam trunki i znikam, do jutra:)[/quote] Po tym co napisalas wyzej musisz mi ze 2 l zostawic:diabloti: ale mnie wkurzylas... Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Furr siostro nie zlosc sie na mnie zbyt mocno zbyt dlugo ...zostawie 3 litry ( do jutra ci przejdzie zlosc?) i litra dla Asi(bo ona nie jest zla wiec mniej jej wystraczy hihihi) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']Furr siostro nie zlosc sie na mnie zbyt mocno zbyt dlugo ...zostawie 3 litry ( do jutra ci przejdzie zlosc?) i litra dla Asi(bo ona nie jest zla wiec mniej jej wystraczy hihihi)[/quote] Bede sie zloscic ile zechce:mad: No tak mnie wnerwic na koniec dnia:shake: chcesz sie gorzej rozchorowac prosze bardzo ale ja cie w szpitalu odwiedzac nie bede:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a w szpitalu maja tv z dvd? bo jak nie to ja sie na to nie pisze hihii oki ja juz zmykam, buziaki siostro i pseudo kuzynko mojej siostry:) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']a w szpitalu maja tv z dvd? bo jak nie to ja sie na to nie pisze hihii oki ja juz zmykam, buziaki siostro i pseudo kuzynko mojej siostry:)[/quote] Nawet jak maja to zaplace im za to zeby Ci zabrali:diabloti: Dobranoc...i nie waz mi sie jutro wybierac na jakies przejazdzki rowerowe, rolkowe, lyzwowe i jakie sobie tam jeszcze wymyslisz:mad: w domu siedziec i psa szkolic a nie... Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O. literek dla mnie, dziękuję bardzo!:lol:Dobranoc Niki-lidka i nie szalej jutro na rowerku!:evil_lol: [quote name='furciaczek']mysl mysl to nie trudna zagadka:cool3: [/quote] No tak, wiedziałam że o tą osobę chodzi...pieniaczka jedna.:shake::diabloti: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 hehe Asiu uzywalas chyba podobnych metod dochodzeniowych jak ja:evil_lol: ehhh szkda slow nawet:shake: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='furciaczek']hehe Asiu uzywalas chyba podobnych metod dochodzeniowych jak ja:evil_lol: [/quote] Pewnie tak, chociaż nie musiałam żeby się domyśleć, wcześniej -już dawno temu, zwróciłam uwagę na sposób w jaki ta osoba czasem pisze...no i ostatnio ten wątek założony przez pajunię. Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 mam pytanie, prosbe do was...pomozcie wlasnie dostalam wiadomosc ze labradorka znajomych sie szczeni (znajoma jest za granica a pies zostal u ciotki)mysllei ze to urojoa, pozniej ze maja jeszcze czas a on sie wlasnie szczeni!! jak sie zajac takimi szczenietami? jak pomoc suce w opiece? Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Pewnie tak, chociaż nie musiałam żeby się domyśleć, wcześniej -już dawno temu, zwróciłam uwagę na sposób w jaki ta osoba czasem pisze...no i ostatnio ten wątek założony przez pajunię.[/quote] ehhh a mnie takie sytuacje bardzo martwia... nie potrafie zrozumiec jak mozna zucac klody pod nogi komus kto robi tyle dobrego, wklada w ta "prace" cale swoje serce, czas, niejednokrotnie rezygnujac z wlasnych marzen czy potrzeb... jak tak mozna?? jakim trzeba byc czlowiekiem zeby cos takiego robic?? Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']mam pytanie, prosbe do was...pomozcie wlasnie dostalam wiadomosc ze labradorka znajomych sie szczeni (znajoma jest za granica a pies zostal u ciotki)mysllei ze to urojoa, pozniej ze maja jeszcze czas a on sie wlasnie szczeni!! jak sie zajac takimi szczenietami? jak pomoc suce w opiece?[/quote] jesli suka bedzie miala problemy z porodem natychmiast po weta dzwonic!!! czasami moze chodzic o zycie nie tylko szczeniat ale i matki!!! jesli suka rodzi bez problemu to na poczatku warto obserwowac wszystko z boku, nie narzucac sie, nie stesowac dodatkowo suki... i niech pilnuja zeby za duzo lozysk nie zjadala... juz urodzila czy w trakcie?? jak w trakcie to moze zdazyc sie ze beda musieli sami odcinac pepowine... i jesli suka nie zacznie wylizywac szczeniat to musza usunac z nich sluz, szczegolnie z nosa i pyszczka... Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 oki ja tam chyba jade...ja juz taka jestem ze wszystkiego musze sama dopilnowac:) biore telefon do mlodego pana wet:) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tylko sie cieplo ubierz i zdaj relacje... kciuki trzymam :) Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ale akcja, poród na linii, trzymam kciuki!!!:thumbs::lol: Wiesz Gosia...szkoda w ogóle myśleć o tym co ludzie czasem wyprawiają, jak bezpodstawnie się czepiają.:shake: Ja nikogo nie bronię, nie wiem jaka jest sytuacja u pajuni, ale tego też właśnie A. nie wie, więc mnerwia mnie jej głupia polemika. Lidka pisz co tam z suką i malymi, ile się urodziło itd! Tylko...trochę to niepoważne że nie wiedzieli że suka w ciąży.:roll: Delikatnie mówiąc. Sorry ale ja jestem zdecydowaną przeciwniczką dopuszczania do takich niekontrolowanych ciąż. Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Ale akcja, poród na linii, trzymam kciuki!!!:thumbs::lol: Wiesz Gosia...szkoda w ogóle myśleć o tym co ludzie czasem wyprawiają, jak bezpodstawnie się czepiają.:shake: Ja nikogo nie bronię, nie wiem jaka jest sytuacja u pajuni, ale tego też właśnie A. nie wie, więc mnerwia mnie jej głupia polemika. Lidka pisz co tam z suką i malymi, ile się urodziło itd! Tylko...trochę to niepoważne że nie wiedzieli że suka w ciąży.:roll: Delikatnie mówiąc. Sorry ale ja jestem zdecydowaną przeciwniczką dopuszczania do takich niekontrolowanych ciąż.[/quote] ehhh szkoda nerwow sobie psuc... to i tak nic nie da:roll: Asiu Lidzia tez jest przeciwniczka niekontrolowanych ciaz itd;) ehhh a mi juz zaczyna powaznie odwalac przez ta kwarantanne... zaczelam sobie wyobrazac co bedzie jesli okaze sie ze z papierami cos nie tak i kolejne pol roku meczarni nas czeka:placz::placz::placz: w takim wypadku znowu na 6 miechow do PL przyjade... bo psow juz nie zostawie nawet na tydzien:-( jeszcze 25 dni... Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 PRZESTAŃ NATYCHMIAST!!!:diabloti:;):lol: Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Idę teraz z psami na minutę a ty się w tym czasie uspokój i jak wrócę, to chcę tu widzieć pełną optymizmu Gosię!;) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']PRZESTAŃ NATYCHMIAST!!!:diabloti:;):lol: Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Idę teraz z psami na minutę a ty się w tym czasie uspokój i jak wrócę, to chcę tu widzieć pełną optymizmu Gosię!;)[/quote] ojjj ale to silniejsze odemnie:shake: Nasluchalam sie tylu historii...co gorsza prawdziwych... o problemach na granicy ze teraz wszystko mi sie w glowie klebi:-( Ten stres i tesknota mnie wykoncza:placz: znowu schudlam... wygladam jak anorektyk... a jem prawie normalnie:roll: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jestem z powrotem!:cool3: Nie no, daj spokój! Paszporty masz? Szczepienia masz? Kwarantannę masz? Chipy itp masz? (nie wiem co jeszcze jest konieczne) Jeśli tak, to znaczy że nie masz się czym martwić.:p Ja też ostatnio coś chuda jestem:roll:, fakt że zapominam czasem zjeść śniadania lub kolacji... Ja chudnę przez TZta, ty przez psiaki.:roll: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Jestem z powrotem!:cool3: Nie no, daj spokój! Paszporty masz? Szczepienia masz? Kwarantannę masz? Chipy itp masz? (nie wiem co jeszcze jest konieczne) Jeśli tak, to znaczy że nie masz się czym martwić.:p Ja też ostatnio coś chuda jestem:roll:, fakt że zapominam czasem zjeść śniadania lub kolacji... Ja chudnę przez TZta, ty przez psiaki.:roll:[/quote] Nio niby wszystko w porzadku...ale oni zawsze moga sie do czegos przyczepic:placz: ze chip jest w zlym miejscu itd itp... Najgorsze jest chyba to ze ostatnio u nas tzn w Uk rozpetala sie wojna na temat "psow z listy" i teraz wszystko co groznie wyglada jest pod bardzo czujnym okiem spoleczenstwa... wystarczy z pies krzywo sie spojzy juz mozesz miec problemy:shake: a nie oszukumy sie Furcia wyglada jak wyglada (dla mnie jest malutka i slodziutka:loveu:) i boje sie ze na granicy mozemy miec maly problem:roll: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hmm, no rzeczywiście Furcaiczkowej nie da się w pudelka przerobić...:roll::evil_lol: Ale wiesz, jakieś fajne jasne szelki, nawet różowe :diabloti:... Żeby pierwsze skojarzenie celników było "o, jaka miła suczka".:lol: Albo może te szelki przerobisz z napisem "rescue" :cool3: lub coś w podobie, od razu by się zaczęli na granicy podniecać, że pies ratownik.;) Nie martw się, zmykaj spać! Dobranoc!:bye: Quote
Recommended Posts