AśkaK Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']nie piwko mam w lodowce:loveu: [/quote] Sie nie chwal!:eviltong: Smaka tylko robisz!:diabloti::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='AśkaK']No właśnie, ja po fajki poleciałam, ale piffko się skończyło.:roll:A raczej winko, ale piffkiem można dopić!;):lol:[/quote] ja mam piwko... chcesz:cool3: [quote name='AśkaK']Sie nie chwal!:eviltong: Smaka tylko robisz!:diabloti::evil_lol:[/quote] bo co:diabloti: bede sie chwalic ile wlezie mam piwko ,mam piwko a wy nie:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ja mam piwko, wino, wodke, likiery, whisky....wszystko schlodzone hihihi moi rodzice maja dwa bary i sklep monopolowy:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja mam piwko, wino, wodke, likiery, whisky....wszystko schlodzone hihihi moi rodzice maja dwa bary i sklep monopolowy:)[/quote] Moge zostac twoja siostra?? moge moge... tak ladnie plosie:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no przeciez ci wyslalam na pw ze zabije swoja siostre (bedzie miejsce dla ciebie...ale mamy pokoj razem:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']no przeciez ci wyslalam na pw ze zabije swoja siostre (bedzie miejsce dla ciebie...ale mamy pokoj razem:)[/quote] jakos to przezyje... do czasu az zechcesz mnie zabic, bo dlugo nie wytrzymasz:evil_lol: ale wiesz ze aska bedzie wtedy twoja kuzynka:cool3: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']kto????????????????????????[/quote] AskaK:cool3: matko net mi co chwile sie wylacza:angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 to twoja kuzynka? bliska?? jak bardzo bliska?? Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']to twoja kuzynka? bliska?? jak bardzo bliska??[/quote] hehe jesli nawet jestesmy kuzynkami to baaardzo dalekimi.... mamy to samo nazwisko:cool3: siostro:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ufff...ulzylo mi siostro:) mi net nadal muli, poza tym zdenerwowala mnie jedna dogomaniaczka i zaraz wylacze kompa i pojde polezec sobie:motz: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']ufff...ulzylo mi siostro:) mi net nadal muli, poza tym zdenerwowala mnie jedna dogomaniaczka i zaraz wylacze kompa i pojde polezec sobie:motz:[/quote] kto Cie zdenerwowal:mad: dawaj ja tutaj:diabloti::mad: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 wiesz ja wyznaje zasade wsrod ludzi, ze kazdy mierzy innych swoja miarą, wiec jak sie ktos dozszukuje u innych na sile oszustwa sam oszukuje...kiedys ktos ją odkryje... Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']wiesz ja wyznaje zasade wsrod ludzi, ze kazdy mierzy innych swoja miarą, wiec jak sie ktos dozszukuje u innych na sile oszustwa sam oszukuje...kiedys ktos ją odkryje...[/quote] Niki nie przejmuj sie, to nic nie da... olej... to najbardziej wkurza przeciwnika...ewentualnie mozesz byc jeszcze mila, ale t w "niektorych" przypadkach nie pomaga bo zawsze mozna sie doczepic do najdrobniejszego szczegolu:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a skad ty to wiesz? dawaj na pw Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja mam piwko, wino, wodke, likiery, whisky....wszystko schlodzone hihihi moi rodzice maja dwa bary i sklep monopolowy:)[/quote] :multi::lol:Wiiiitaj kuuuzyneczko!!!:evil_lol:;):lol: Gosia co ty gadasz że my dalekie kuzynki, bliskie, bliskie jak diabli!:lol:Ja ze swoimi ciotecznymi siorkami tak często nie gadam jak z tobą!:lol::loveu: Kogo obgadujecie, powiedzcie, pliiisss...:evil_lol::diabloti: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']a skad ty to wiesz? dawaj na pw[/quote] chwilunia:cool3: [quote name='AśkaK']:multi::lol:Wiiiitaj kuuuzyneczko!!!:evil_lol:;):lol: Gosia co ty gadasz że my dalekie kuzynki, bliskie, bliskie jak diabli!:lol:Ja ze swoimi ciotecznymi siorkami tak często nie gadam jak z tobą!:lol::loveu: Kogo obgadujecie, powiedzcie, pliiisss...:evil_lol::diabloti:[/quote] Nio w sumie jak by sie glebiej nad tym zastanowic to musimy byc blisko spokrewnione... taka sama milosc do psow nas laczy:loveu: ja nie moge powiedziec, to nie moja "wojenka";) Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja nie prowadze wojenki...bo to nic nie daje, tylko irytuje mnie fakt, ze przez prowadzenie kolejnych wojen "tej osoby" utrudnila nam sie pomoc psiakom w schronie jakis czas temu (teraz wrocilo do normy) a teraz utrudnila mi znow adopcje mojej suni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja ani tym razem ani poprzednio nie uczestniczylam w tej paranoji (dowiedzialam sie po fakcie nawet) ale jej skutki odczulam!!!! Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hmmm, czyżbym się domyślała o kogo chodzi... Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Oj tam, dawaj na pw!:diabloti::lol:[/quote] no rzeczywiscie roidzinka, bo taka sama ciekawska jak fur:cool3: nie ma o kim gadac tak naprawde...po prostu szkoda o niej rozmawiac:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Oj tam, dawaj na pw!:diabloti::lol:[/quote] oj nio.... [quote name='Niki-lidka']ja nie prowadze wojenki...bo to nic nie daje, tylko irytuje mnie fakt, ze przez prowadzenie kolejnych wojen "tej osoby" utrudnila nam sie pomoc psiakom w schronie jakis czas temu (teraz wrocilo do normy) a teraz utrudnila mi znow adopcje mojej suni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja ani tym razem ani poprzednio nie uczestniczylam w tej paranoji (dowiedzialam sie po fakcie nawet) ale jej skutki odczulam!!!![/quote] Oj tak juz kilka razy spotkalam sie z przypadkiem utrudniania zycia przez Ta osobe:roll: najabrdziej wkurza mnie to ze my milosnicy zwierzat klucimy sie miedzy soba o czasami tak banalne sprawy:angryy: Powinnismy wspolnymi silami dzialac, wspierac sie itd a nie jakies szopki robic bo ktos napisal nieodpowiednie slowo... Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 wiec...kto chce piwka, wina, wodki,likieru????????????????? Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Hmmm, czyżbym się domyślała o kogo chodzi...[/quote] mysl mysl to nie trudna zagadka:cool3: Quote
Recommended Posts