Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='AśkaK']No właśnie, ja po fajki poleciałam, ale piffko się skończyło.:roll:A raczej winko, ale piffkiem można dopić!;):lol:[/quote]

ja mam piwko... chcesz:cool3:

[quote name='AśkaK']Sie nie chwal!:eviltong:
Smaka tylko robisz!:diabloti::evil_lol:[/quote]

bo co:diabloti:
bede sie chwalic ile wlezie
mam piwko ,mam piwko a wy nie:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja mam piwko, wino, wodke, likiery, whisky....wszystko schlodzone hihihi
moi rodzice maja dwa bary i sklep monopolowy:)[/quote]

Moge zostac twoja siostra?? moge moge... tak ladnie plosie:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no przeciez ci wyslalam na pw ze zabije swoja siostre (bedzie miejsce dla ciebie...ale mamy pokoj razem:)[/quote]

jakos to przezyje... do czasu az zechcesz mnie zabic, bo dlugo nie wytrzymasz:evil_lol:

ale wiesz ze aska bedzie wtedy twoja kuzynka:cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ufff...ulzylo mi siostro:)
mi net nadal muli, poza tym zdenerwowala mnie jedna dogomaniaczka i zaraz wylacze kompa i pojde polezec sobie:motz:[/quote]

kto Cie zdenerwowal:mad: dawaj ja tutaj:diabloti::mad:

Posted

[quote name='Niki-lidka']wiesz ja wyznaje zasade wsrod ludzi, ze kazdy mierzy innych swoja miarą, wiec jak sie ktos dozszukuje u innych na sile oszustwa sam oszukuje...kiedys ktos ją odkryje...[/quote]

Niki nie przejmuj sie, to nic nie da... olej... to najbardziej wkurza przeciwnika...ewentualnie mozesz byc jeszcze mila, ale t w "niektorych" przypadkach nie pomaga bo zawsze mozna sie doczepic do najdrobniejszego szczegolu:roll:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja mam piwko, wino, wodke, likiery, whisky....wszystko schlodzone hihihi
moi rodzice maja dwa bary i sklep monopolowy:)[/quote]
:multi::lol:Wiiiitaj kuuuzyneczko!!!:evil_lol:;):lol:

Gosia co ty gadasz że my dalekie kuzynki, bliskie, bliskie jak diabli!:lol:Ja ze swoimi ciotecznymi siorkami tak często nie gadam jak z tobą!:lol::loveu:

Kogo obgadujecie, powiedzcie, pliiisss...:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']a skad ty to wiesz? dawaj na pw[/quote]

chwilunia:cool3:

[quote name='AśkaK']:multi::lol:Wiiiitaj kuuuzyneczko!!!:evil_lol:;):lol:

Gosia co ty gadasz że my dalekie kuzynki, bliskie, bliskie jak diabli!:lol:Ja ze swoimi ciotecznymi siorkami tak często nie gadam jak z tobą!:lol::loveu:

Kogo obgadujecie, powiedzcie, pliiisss...:evil_lol::diabloti:[/quote]

Nio w sumie jak by sie glebiej nad tym zastanowic to musimy byc blisko spokrewnione... taka sama milosc do psow nas laczy:loveu:

ja nie moge powiedziec, to nie moja "wojenka";)

Posted

ja nie prowadze wojenki...bo to nic nie daje, tylko irytuje mnie fakt, ze przez prowadzenie kolejnych wojen "tej osoby" utrudnila nam sie pomoc psiakom w schronie jakis czas temu (teraz wrocilo do normy) a teraz utrudnila mi znow adopcje mojej suni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja ani tym razem ani poprzednio nie uczestniczylam w tej paranoji (dowiedzialam sie po fakcie nawet) ale jej skutki odczulam!!!!

Posted

[quote name='AśkaK']Oj tam, dawaj na pw!:diabloti::lol:[/quote]

oj nio....

[quote name='Niki-lidka']ja nie prowadze wojenki...bo to nic nie daje, tylko irytuje mnie fakt, ze przez prowadzenie kolejnych wojen "tej osoby" utrudnila nam sie pomoc psiakom w schronie jakis czas temu (teraz wrocilo do normy) a teraz utrudnila mi znow adopcje mojej suni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja ani tym razem ani poprzednio nie uczestniczylam w tej paranoji (dowiedzialam sie po fakcie nawet) ale jej skutki odczulam!!!![/quote]

Oj tak juz kilka razy spotkalam sie z przypadkiem utrudniania zycia przez Ta osobe:roll: najabrdziej wkurza mnie to ze my milosnicy zwierzat klucimy sie miedzy soba o czasami tak banalne sprawy:angryy: Powinnismy wspolnymi silami dzialac, wspierac sie itd a nie jakies szopki robic bo ktos napisal nieodpowiednie slowo...