Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']kociak mial cos w rodzaju zaparcia, dostal zastrzyki tez bo byl odwodniony...nie zostawilam go sobie...pojechal z wetem jak sie uspokoil a wet kawe wypil no i jak juz Timowi go zabralismy, bo mial opory wyzelek:) teraz przynajmniej wiem ze od malego kotka moge brac bo Tim ma instynkt macierzynski:)[/quote]

:loveu: wiedzialam ze Timek nie jest taki zly:loveu: zupelnie jak Preziu

[quote name='agaciaaa']ale musze już sie zacząć przestawiać, bo potem to będzie ciężko :cool3: zresztą już mam troche dość spania do 13 :eviltong:[/quote]

ja jakos nie spie do 13:diabloti:

Posted

[quote name='AśkaK']Hej rozgadane dziewczyny, ja w życiu nie nadrobię tego wszystkiego i nawet nie próbuję!:lol:

Piję sobie winko...Twoje zdrówko Gosiu!:loveu: Za szczęśliwy przyjazd Prezia i Furci!:beerchug:[/quote]

Dziekuje:loveu: och juz niedlugo bede tarmosic moje pieseczki:multi:

[quote name='agaciaaa']no i właśnie nie rozumiem jak Ty funkcjonujesz :evil_lol: ja musze spać 8 godzin :diabloti:[/quote]

ja?? normalnie funcjionuje:loveu:

[quote name='Niki-lidka']8godzin???/ zwariowalas? toz to mozg sie lasuje wtedy...przesypiasz wiekszosc zycia:eviltong:[/quote]

wlasnie... szkoda zycia na spanie:diabloti:

Posted

Furr nie wiem jak ty (podejrzewam ze podobnie do mnie) ale ja spie tylko jak mam tooooootalne nudy pod warunkiem odciecia od neta (czyli od dogo?), odciecia od tv (a raczej od nationalu, animal planet itp) i braku mojego psa lub jakiegokolwiek innego pod reka...w dzien jestem z psem na spacerze, z jakims psem na szkoleniu, w schronisku, w pracy , na uczelni lub w domu z moim psem na szkoleniu lub przez tv z moim psem na kolanach a wnocy moj pies spi a ja siedze na dogo....i tak sie jakos kreci:)

Posted

[quote name='agaciaaa']jak śpie mniej to jestem nie do życia.. wole dłużej pospać i czuć sie jak normalny człowiek niż cały dzień sie męczyć :cool3:[/quote]
czuc sie jak normlany czlowiek?? czyli jak?
jak to jest? bo ja sie tak chyba nigdy nie czulam:evil_lol: a ty Furr jak ....czujesz sie czasem "jak normlany czlowiek"?

Posted

[quote name='agaciaaa']dziwne jesteście :eviltong: NORMALNY CZŁOWIEK potrzebuje 8 godzin snu dziennie! Ja inaczej chodze niedobita i myśle tylko o tym, żeby sie przespać :cool3:[/quote]
chodzisz niedobita? i kto tu jest nienormalny?:eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']jak śpie mniej to jestem nie do życia.. wole dłużej pospać i czuć sie jak normalny człowiek niż cały dzień sie męczyć :cool3:[/quote]

normalny:roll: a jak to jest:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']Furr nie wiem jak ty (podejrzewam ze podobnie do mnie) ale ja spie tylko jak mam tooooootalne nudy pod warunkiem odciecia od neta (czyli od dogo?), odciecia od tv (a raczej od nationalu, animal planet itp) i braku mojego psa lub jakiegokolwiek innego pod reka...w dzien jestem z psem na spacerze, z jakims psem na szkoleniu, w schronisku, w pracy , na uczelni lub w domu z moim psem na szkoleniu lub przez tv z moim psem na kolanach a wnocy moj pies spi a ja siedze na dogo....i tak sie jakos kreci:)[/quote]

ja spie wtedy kiedy Tz mi kaze:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']czuc sie jak normlany czlowiek?? czyli jak?
jak to jest? bo ja sie tak chyba nigdy nie czulam:evil_lol: a ty Furr jak ....czujesz sie czasem "jak normlany czlowiek"?[/quote]

chyba nie...nigdy nie bylam normalna wiec nie wiemjak to jest:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']dziwne jesteście :eviltong: NORMALNY CZŁOWIEK potrzebuje 8 godzin snu dziennie! Ja inaczej chodze niedobita i myśle tylko o tym, żeby sie przespać :cool3:[/quote]

to trzeba Cie dobic:diabloti:

[quote name='Niki-lidka']chodzisz niedobita? i kto tu jest nienormalny?:eviltong:[/quote]

o to jest pytanie:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']a mi sie "niedobita" jakos tak kojarzybto slowo....z biciem...w tylek:)[/quote]

co to jest "kojarzybto ":cool3: nie mam tego w slowniku:lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']opisz dokladnie......my czekamy i czytamy:)[/quote]

tak tak czekamy...

[quote name='agaciaaa']aktualnie padam na twarz. nie moge przestać ziewać. i generalnie straaaaaaaaasznie chce mi sie spać... tak więc DOBRANOC dziewczyny :bye:[/quote]

coooo:crazyeye: juz Cie nie lubie:diabloti:

Posted

Poprawka!:lol:NORMALNY CZŁOWIEK potrzebuje min. 12 godzin snu!:evil_lol:
Chociaż nie, znowu poprawka - ja, czyli zupełnie nienormalny człowiek, potrzebuję 12 h spania!:lol: Owszem, zdaża się że śpię i 3 godziny, ale potem nie ma bata, muszę odespać swoje.
Podziwiam was jak wy egzystujecie po 3 godzinach.:cool3:

Posted

[quote name='AśkaK']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kupisz mi piffko..?:cool3::evil_lol:;)[/quote]
ona po fajnki leci...kupi tyle ze zabraknie jej miesca na wziecie piffka:)
a my po trzech godzinach snu to jestemy "przespane":evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kupisz mi piffko..?:cool3::evil_lol:;)[/quote]

nie piwko mam w lodowce:loveu:

[quote name='Niki-lidka']ona po fajnki leci...kupi tyle ze zabraknie jej miesca na wziecie piffka:)
a my po trzech godzinach snu to jestemy "przespane":evil_lol:[/quote]

Tylko jedna paczke kupilam:lol: i nik nie chcial mnie napasc... ciekawe dlaczego:diabloti: