agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek'][B]Cesar's Way - The Natural, Everyday Guide to Understanding and Correcting Common Dog Problems[/B][/quote] Aha :roll: [SIZE=1](niektóre słowa nawet zrozumiałam :evil_lol:)[/SIZE] Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']a tlumaczysz juz t a ksiazke? co? nie slysze!! tlumaczysz?:)[/quote] Najpierw musza mi ja przyslac z USA:diabloti: [quote name='agaciaaa']Aha :roll: [SIZE=1](niektóre słowa nawet zrozumiałam :evil_lol:)[/SIZE][/quote] Tytul jest prosty... gorzej bedzie z zawartoscia:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tytul to ja rozumiem nawet hihi...dog dog cos o psie understanding cos ze zrozumieniem...ale i tak najbardziej podoba mi sie slowo "natural" hihihi...nie no a tak powaznie to tytul jest prosty a zawartosc to mi furciaczek bedziesz tlumaczyc:) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']tytul to ja rozumiem nawet hihi...dog dog cos o psie understanding cos ze zrozumieniem...ale i tak najbardziej podoba mi sie slowo "natural" hihihi...nie no a tak powaznie to tytul jest prosty a zawartosc to mi furciaczek bedziesz tlumaczyc:)[/quote] A w PL nie ma jeszcze tej ksiazki?? Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja to ciemna jestem z angielskiego, miałam niski poziom w LO i na studiach. I już zakończyłam swoją edukację języka, bo na studiach tylko dwa lata miałam :cool3: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Fajnie, też powinnam coś po angielsku poczytać bo zapominam, TZ teraz Harrego Potera czyta.:lol: Może znajdziesz sposób Gosiu na wybryki Furci!:cool3::lol: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']A w PL nie ma jeszcze tej ksiazki??[/quote] A jaki autor? Ja nie kojarzę, jest tyle książek o zachowaniach i szkoleniu psów i wszystkie tytuły podobne.:roll: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Ja to ciemna jestem z angielskiego, miałam niski poziom w LO i na studiach. I już zakończyłam swoją edukację języka, bo na studiach tylko dwa lata miałam :cool3:[/quote] no cos tam przeciez pamietasz... ja z niemieckiego kompletny gab w szkole bylam:roll: [quote name='AśkaK']Fajnie, też powinnam coś po angielsku poczytać bo zapominam, TZ teraz Harrego Potera czyta.:lol: Może znajdziesz sposób Gosiu na wybryki Furci!:cool3::lol:[/quote] haryy poter:loveu::loveu::loveu: kocham to:loveu::loveu: Sposob to ja mam...ale na odleglosc nie moge psa wychowywac:roll: Mysle ze po paru dniach wszytko wroci do normy:loveu: [quote name='AśkaK']A jaki autor? Ja nie kojarzę, jest tyle książek o zachowaniach i szkoleniu psów i wszystkie tytuły podobne.:roll:[/quote] Cesar Millan:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 oki ja zmykam, od ryczenia mnie glowa boli:( a tej ksiazki nie czytalam i pewnie przeczytam z samej ciekawosci teraz:) wiec tlumacz!! :) do jutra!! Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']no cos tam przeciez pamietasz... ja z niemieckiego kompletny gab w szkole bylam:roll:[/quote] nie za wiele, nauczycielek nie miałam zbyt wymagających. mature z ruskiego zdawałam :cool3: niemieckiego uczylam sie kiedyś przez jakieś 5 lat, a umiem powiedzieć tylko jak sie nazywam :oops: wszystko już zapomniałam :cool3: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Poszukam w księgarniach, może jest!:cool3: To ten co miał program w Animal Planet (lub w Discovery)..? Widziałam krótkie filmiki w necie, facet osiaga niesamowite efekty w 30 minut! Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='AśkaK']Poszukam w księgarniach, może jest!:cool3: To ten co miał program w Animal Planet (lub w Discovery)..? Widziałam krótkie filmiki w necie, facet osiaga niesamowite efekty w 30 minut![/quote] to sie nazywa doswiadczenie:lol: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No!:lol: W szoku byłam! Potrafi psa "ustawić" w ciągu jednej wizyty w domu.:-o Psa który jest agresywny do innych psów/do ludzi/ucieka/rozrabia w domu. Tylko nie wiem czy to o tego gościa chodzi.:lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Niki-lidka']oki ja zmykam, od ryczenia mnie glowa boli:( a tej ksiazki nie czytalam i pewnie przeczytam z samej ciekawosci teraz:) wiec tlumacz!! :) do jutra!![/quote] TO NIE RYCZ!!! Jak dostane, przeczytam to zobacze czy warto tlumaczyc...napewno warto:loveu: [quote name='agaciaaa']nie za wiele, nauczycielek nie miałam zbyt wymagających. mature z ruskiego zdawałam :cool3: niemieckiego uczylam sie kiedyś przez jakieś 5 lat, a umiem powiedzieć tylko jak sie nazywam :oops: wszystko już zapomniałam :cool3:[/quote] hehe ja po niemiecku nic komplenie nie potrafie..a uczylam sie tez kilka lat.. [quote name='AśkaK']Poszukam w księgarniach, może jest!:cool3: To ten co miał program w Animal Planet (lub w Discovery)..? Widziałam krótkie filmiki w necie, facet osiaga niesamowite efekty w 30 minut![/quote] [quote name='AśkaK']No!:lol: W szoku byłam! Potrafi psa "ustawić" w ciągu jednej wizyty w domu.:-o Psa który jest agresywny do innych psów/do ludzi/ucieka/rozrabia w domu. Tylko nie wiem czy to o tego gościa chodzi.:lol:[/quote] Tak to on:loveu: Codziennie ogladam jego program "dog whisperer":loveu: No cudotworca po prostu...marzy mi sie pojechac na jego seminarium:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']hehe ja po niemiecku nic komplenie nie potrafie..a uczylam sie tez kilka lat..[/quote] a podobno nauka nie idzie w las... :evil_lol: [quote name='AśkaK']No!:lol: W szoku byłam! Potrafi psa "ustawić" w ciągu jednej wizyty w domu.:-o Psa który jest agresywny do innych psów/do ludzi/ucieka/rozrabia w domu. Tylko nie wiem czy to o tego gościa chodzi.:lol:[/quote] Jestem pod wrażeniem!! Cudotwórca jakiś :cool3: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='agaciaaa']a podobno nauka nie idzie w las... :evil_lol: Jestem pod wrażeniem!! Cudotwórca jakiś :cool3:[/quote] W las moze i nie...ale wiekszosci tego co sie uczylam juz nie pamietam:evil_lol: tak on jest cudotworca:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']W las moze i nie...ale wiekszosci tego co sie uczylam juz nie pamietam:evil_lol: tak on jest cudotworca:loveu:[/quote] No i ja niestety też :cool3: To zgłębiaj jego dzieło, może będziesz jego następczynią :loveu: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='agaciaaa']No i ja niestety też :cool3: To zgłębiaj jego dzieło, może będziesz jego następczynią :loveu:[/quote] Skleroza nie boli jak to mowia:evil_lol: A swoja droga to i tak spora czesc tego co uczyli mnie w szkole na nic mi sie nie przydaje:roll: Oj chaialabym chiala:loveu: Mowie Ci, on ma w sobie takie cos ze...normalnie nie wiem jak to opisac:loveu: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek'] hehe ja po niemiecku nic komplenie nie potrafie..a uczylam sie tez kilka lat..[/quote] Ja dokładnie 4 lata w liceum miałam niemca, babka była okropna, prawdziwa Helga! :diabloti: Chyba jakoś tak podświadomie wymazałam z pamięci wszystkie lekcje i to, co wkułam wtedy z niemieckiego.:evil_lol: [quote name='furciaczek'] Tak to on:loveu: Codziennie ogladam jego program "dog whisperer":loveu: No cudotworca po prostu...marzy mi sie pojechac na jego seminarium:loveu:[/quote] Raaany, a oglądasz na necie czy w tv?:loveu:Bo ja na necie miałam dostęp tylko do takich krótkich filmików, żadnej historii w całosci nie mogłam obejrzeć:oops:, a teraz nawet nie pamiętam na jakiej stronie to było (chyba na stronce discovery..?) Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='AśkaK']Ja dokładnie 4 lata w liceum miałam niemca, babka była okropna, prawdziwa Helga! :diabloti: Chyba jakoś tak podświadomie wymazałam z pamięci wszystkie lekcje i to, co wkułam wtedy z niemieckiego.:evil_lol: Raaany, a oglądasz na necie czy w tv?:loveu:Bo ja na necie miałam dostęp tylko do takich krótkich filmików, żadnej historii w całosci nie mogłam obejrzeć:oops:, a teraz nawet nie pamiętam na jakiej stronie to było (chyba na stronce discovery..?)[/quote] Moja od niemca tez taka byla:diabloti: az mi ciary przeszly na samo wspomnienie:evil_lol: W TV...ale mozna kupic DVD:loveu: Tu masz jego strone:loveu: [URL]http://www.cesarmillaninc.com/[/URL] Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek'] Oj chaialabym chiala:loveu: Mowie Ci, on ma w sobie takie cos ze...normalnie nie wiem jak to opisac:loveu:[/quote] Ma podejście facet i koniec!:lol: I zero obaw czy wahania w tym co robi...pamiętam filmik z ciłałą, który jak wściekły atakował każdego kto chciał się zbliżyć do jego pani. Whisperer usiadl koło pani, piesko sobie położył na kolanie i tak długo trzymał, aż tamtem zupełnie wymiękł.:lol: Ale rzucał się ostro ten mały gryzoń! A po 10 min...pełen relaks i sielanka.:-o:lol: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Moja od niemca tez taka byla:diabloti: az mi ciary przeszly na samo wspomnienie:evil_lol:[/quote] Moja na domiar złego była w-ce dyrektorką i nawet dyrcio się jej bał.:evil_lol: I miała zeza...Nigdy nie wiedzieliśmy, kogo pyta.:lol: [quote name='furciaczek']W TV...ale mozna kupic DVD:loveu: Tu masz jego strone:loveu: [URL]http://www.cesarmillaninc.com/[/URL][/quote] O, właśnie, dzięki Gosiu :loveu:, na tej stronce oglądałam filmy! Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Skleroza nie boli jak to mowia:evil_lol: A swoja droga to i tak spora czesc tego co uczyli mnie w szkole na nic mi sie nie przydaje:roll: Oj chaialabym chiala:loveu: Mowie Ci, on ma w sobie takie cos ze...normalnie nie wiem jak to opisac:loveu:[/quote] To żadna nowość, że uczą nieprzydatnych pierdół.. :evil_lol: ale jakieś tam pojęcie trzeba mieć o wszystkim :cool3: Ale bym go chciała obejrzeć w akcji! Zaintrygował mnie :cool3: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='AśkaK']Ma podejście facet i koniec!:lol: I zero obaw czy wahania w tym co robi...pamiętam filmik z ciłałą, który jak wściekły atakował każdego kto chciał się zbliżyć do jego pani. Whisperer usiadl koło pani, piesko sobie położył na kolanie i tak długo trzymał, aż tamtem zupełnie wymiękł.:lol: Ale rzucał się ostro ten mały gryzoń! A po 10 min...pełen relaks i sielanka.:-o:lol:[/quote] Ja juz obsesyjnie ogladam jego programy...nie daj Boze jak TZ mi sie odezwie miedzy 18 a 19:diabloti: [quote name='AśkaK']Moja na domiar złego była w-ce dyrektorką i nawet dyrcio się jej bał.:evil_lol: I miała zeza...Nigdy nie wiedzieliśmy, kogo pyta.:lol: O, właśnie, dzięki Gosiu :loveu:, na tej stronce oglądałam filmy![/quote] dziwne to ale chyba wiekszosc nauczycielek niemieckiego takich jest:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='agaciaaa']To żadna nowość, że uczą nieprzydatnych pierdół.. :evil_lol: ale jakieś tam pojęcie trzeba mieć o wszystkim :cool3: Ale bym go chciała obejrzeć w akcji! Zaintrygował mnie :cool3:[/quote] Link masz wyzej:cool3: znayczy sie na poprzedniej stronie... Quote
Recommended Posts