Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']a co do londynu to ja mialam tam spedzic wakacje ale jakos mi sie popsulo i nie pojechalam...ale nie poznalybysmy sie na dogo gdybym pojechala:)[/quote]

Moze za rok Sie uda:cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Dobra spadam bo Tz zaraz wroci i bedziemy "ghost ridera ogladac":roll:
a potem moj ukochany C. milan w Tv bedzie lecial wiec do zobaczenia wieczorkiem:loveu:[/quote]
...nie podobal mi sie ten film...ale moze ty masz inny gust kinomaniaka:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']...nie podobal mi sie ten film...ale moze ty masz inny gust kinomaniaka:diabloti:[/quote]

wpadlam jeszcze na chwile ale juz zmykam:eviltong:

nie wiem czy bedzie mi sie podobal...nie widzialam go jeszcze:roll:
ja kocham horrory:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']e furciakowa!! aile sie leci do londka i ile ta przyjemnosc kosztuje? ile sie z psiaka placi?[/quote]

zalezy z ktorego lotniska w PL wylatujesz...srednio 1.30h, ceny rozne od 100 do ponad tysiaca...a za piesa ile sie placi to pjecia nie mam:shake: wszytko chyba zalezy od danego przewozniaka... erotunelem jak jedziesz to licza sobie 30f od futra

Posted

[quote name='furciaczek']pakuj sie za godzine masz samolot do Londka...nie spoznij sie bo herbata Ci wystygnie:evil_lol:[/quote]

Kończę pakowanie i lecę:evil_lol:, myśle że na mietle będę szybciej:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ej rybciu a to juz dzis 22 wrzesnia, kiedy ty do POLONII przybywasz po swoje futerka?[/quote]

Dokladnie za miesiec...moze nawet o podobnej godzinie bede sie witac z moimi futrami:loveu:

[quote name='bonita']Kończę pakowanie i lecę:evil_lol:, myśle że na mietle będę szybciej:diabloti:[/quote]

to za big benem skrec w lewo, przy wierzy BT w prawo i bedziesz u mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Kawy sie napij, tylko mocnej:loveu: Ja po 3 sie zazwyczaj budze:evil_lol:
Udanego spotkania zycze:loveu:[/quote]

kawe wypiłam jak tylko z łóżka wstałam :cool3: ale na mnie kawa nie działa :evil_lol:
a dziękuje, było miło :loveu:

Co słychać, jak dzień minął?

Posted

[quote name='agaciaaa']kawe wypiłam jak tylko z łóżka wstałam :cool3: ale na mnie kawa nie działa :evil_lol:
a dziękuje, było miło :loveu:

Co słychać, jak dzień minął?[/quote]

u mnie tradycyjnie nic ciekawego:roll: Obejzalam film... kupilam ksiazke:loveu: i wypilam ze 2 litry kawy:evil_lol:

[quote name='AśkaK']Hej gadułki!:lol::loveu:

Ja znowu dziś nie zdążę nadrobić wszystkiego... widzę tylko że coś o kawce gadacie.:lol:Ja tam na noc piffko preferuję!:evil_lol:[/quote]

A ja ostatnio cos ochoty na piwko nie mam:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']u mnie tradycyjnie nic ciekawego:roll: Obejzalam film... kupilam ksiazke:loveu: i wypilam ze 2 litry kawy:evil_lol:[/quote]

Jaką książke??? uwielbiam książki :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaką książke??? uwielbiam książki :loveu:[/quote]

[B]Cesar's Way - The Natural, Everyday Guide to Understanding and Correcting Common Dog Problems[/B]

[quote name='AśkaK']Ja też lubię czytać, jak mnie wciągnie to nie oderwiesz!:lol:[/quote]

ja kocham ksiazki:loveu: a ostatnio cos nie mialam nastroju na czytanie... w ogole ostatnio nic mi sie nie chce:placz: