_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='furciaczek'] zazdroscisz:evil_lol: [/quote] wiadome:D ............ Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 O wiq siemanko jak ja dawno nie miałam przyjemności z Tobą konwersować :D fakt nie u siebie jestem ale się rozgoszczę :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No właśnie nie wiem co było tego powodem, ale popatrz wpadłyśmy na siebie teraz. Wiec opowiadaj co u was i futrzaków :) Bo u nas wyśmienicie i więcej obowiązków doszło... Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 po nowości zapraszam do mnie, coby Gosi nie śmiecić;) ale najogólniej mówiąc - nic się nie zmieniło;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No do Ciebie to az się boje wchodzić gdyż zaległości mam wszędzie ogromne :( Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ale sie rozgadalyscie:evil_lol: ja wlasnie szukam jakis zdiec do wstawienia... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Oooo... ja się niezmiernie z tego cieszę :D i czekam :D Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 poryczalam sie :-( [URL]http://www.youtube.com/watch?v=RDmBDJdUBtM[/URL] dlaczego one tak szybko odchodza??..... Quote
furciaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 k**** jak ja strasznie tesknie za tymi mordami:placz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/49/b8e3b3ac6e371a9a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/49/c64abeefa1da0e7c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/381/cb9c5609383970d7.jpg[/IMG][/URL] Quote
despera Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Cudowne mordeczki:loveu: [SIZE=1] Ja chyba nie w temacie... Czemu Prezesik ma kołnierz?[/SIZE] Quote
furciaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='wiq']futrzaki kochane :multi:[/quote] oj bardzo kochane:loveu: [quote name='despera']Cudowne mordeczki:loveu: [SIZE=1]Ja chyba nie w temacie... Czemu Prezesik ma kołnierz?[/SIZE][/quote] oj to fotki z poczatku roku.... a Preziu na tym zdieciu kilka dni po operacji byl, jakis h*** go otrul:angryy: ale naszczescie morda moja doszla juz dawno do siebie:loveu: [quote name='Tina.Sara']Łoj, śliczne :loveu: :glaszcze:[/quote] dzieki:) ehhh smutnio mi...jeszcze tyle bezfutrowych dni przedemna:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cześc kochana :* Miło zobaczyć te kochane mordki one na pewno też tęsknią, ale jak już powiedziałam nim się obejrzysz znowu będziecie raaazem :) Quote
Likaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Furciaczek masz zaa czym tęsknić :loveu: One pewnie też mają za kim :) Pozdrawiamy PS. Śliczne masz te futrzaki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A ja ostatnio przegladalam zdjecia z naszego spotkania i przypomnialam sobie ta zwariowana Furcie, teraz juz jest napewno sporo wieksza, mam nadzieje ze zasypiesz nas fotkami futrzakow jak juz z Toba beda:loveu: Quote
furciaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześc kochana :* Miło zobaczyć te kochane mordki one na pewno też tęsknią, ale jak już powiedziałam nim się obejrzysz znowu będziecie raaazem :)[/quote] w sumie zwierzaki dobrze znosza to rozstanie, czasami podobno lapia doly, sa smutne, siedza przy bramie...:-( wolalabym zeby wogole nie tesknily... [quote name='eria']jak miło znowu widzieć Twoje futrzaki!![/quote] juz niedlugo znowu nastale beda:loveu: [quote name='Likaa']Furciaczek masz zaa czym tęsknić :loveu: One pewnie też mają za kim :) Pozdrawiamy PS. Śliczne masz te futrzaki :loveu:[/quote] dziekuje serdecznie :) i witam w mojej galerii:loveu: [quote name='Marta_Ares']A ja ostatnio przegladalam zdjecia z naszego spotkania i przypomnialam sobie ta zwariowana Furcie, teraz juz jest napewno sporo wieksza, mam nadzieje ze zasypiesz nas fotkami futrzakow jak juz z Toba beda:loveu:[/quote] hehe oj urosla i to bardzo...teraz prawie 2 razy wieksza jest :loveu: mozecie byc pewnie ze od 20 pazdziernika bedzie pelno fotek:cool3: zaraz cos poszukam i wkleje;) Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy i czekamy na fotki:) Pozdrawiamy!! Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 dziendobry wszystkim :) wpadal tylko na chwile, fotki beda wieczorem:loveu: Quote
Likaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzień doberek :) W takim razie czekamy na foteczki :) Quote
Recommended Posts