Megi77 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Pewnie ze wiem gdzie jest Pijarów :D To dwa przystanki ode mnie. Na spacer i tak Cie kiedyś wyciągnę :) :P Mam dwa psy i podziele się z Tobą jednym :D Pozdrawiam serdecznie i czekam na hasełko kiedy będziesz u babci, i będziesz miała ochotę na spacer :D Quote
Weron_ciau Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 dzikei ;) miałam jechać dzisiaj ale chyba nei weypali... A moja babcia to niedaleko szkoły mieszka dosłownie 2 kroki ;) Może pojadę ;) A w jakim wieku jestes jesli mozna wiedziec ;) Quote
rzaba Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 witajcie dogi, my jesteśmy jeszcze przez 1,5 tygodnia w Bydgoszczy. chodzimy na soacery w okolicę doliny śierci- to jest chyba fordon, jeśli jest ktoś chętny z psiakiemna spacer- ale takim, ktory ładnie będzie się bawił z 5-cio miesiecznym yorkiem to proszę zgłosić się;) Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='rzaba']witajcie dogi, my jesteśmy jeszcze przez 1,5 tygodnia w Bydgoszczy. chodzimy na soacery w okolicę doliny śierci- to jest chyba fordon, jeśli jest ktoś chętny z psiakiemna spacer- ale takim, ktory ładnie będzie się bawił z 5-cio miesiecznym yorkiem to proszę zgłosić się;)[/quote] Hmm p pierwsze już za późno a po 2 nei mój rejon a szkoda :( Quote
Weron_ciau Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Nie ma już Bydgoszczan? mam pytanie co sądzicie o lodowisku na starym rynku. za małe jak dla mnie, tzn ja sie zmieszcze :lol: lepsze było to rok temu. Moze jakiś spacer? Quote
Limonka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witam wszystkich Bydgoszczan! Ja również jestem z Bydzi. Konkretnie to mieszkam na bartodziejach. A lodowisko, to rzeczywiście w zeszłym roku było lepsze. W tym roku nie ma nawet muzyki :(. No i choinka na Starym Rynku też najpiękniejsza nie jest :) Quote
PATIszon Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ja tez jestem z Bydzi :wallbash: :sg168: Quote
Weron_ciau Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 i się wcześniej nie Przyznawałaś...w sumie to nie ma się z czego chwalić... kiedyś wysłałam do Ciebie pw na ten temat ale odpowiedzi nie dostałam :shake: Może spotkanie na wystawie? Odpisywać szybko bo mało czasu 8) Quote
& Gloria & Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Mam genialną propozycję:cool3: KOCHANI spotkajmy się, jest NAS wielu i byłaby fajna zabawa! Najlepiej ze swoimi pupilkami! NA DŁUUUUUUGGIIIII SPACEREK:loveu: Bydgoszcz to miasto DOGOMANIAKÓW!!!!! Piszcie---> data i miejsce do ustalenia!:multi: [B]:cool3: ZAPRASZAMY:cool3: [/B] Quote
Limonka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja się z Wami bardzo chętnie spotkam :). Chociaż raczej bez Astry (moja suczka :cool3: ), bo ona niezbyt jest przyjazna do innych psów. Quote
& Gloria & Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ooooo to super!!!:loveu: Znasz może jeszcze innych bydgoskich dogomaniaków?? Dzięki i czekam na propozycję terminu!:multi: Quote
Limonka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Trochę osób jest z bdg :). Tu bydgoski temacik: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2652&highlight=bydgoszcz[/URL] Quote
Estera Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 halo,halo! Bydgoszczanie :loveu: my z Diunką oczywiście stawimy się na taki spacerek :D może jeszcze ukrednę Sonkę tacie to będą z dwoma piesami :loveu: Limonka i wtedy będziesz mogła mi pomóc bo utrzymać Sonkę to nie lada wyczyn :loveu: Quote
& Gloria & Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witajcie kochani! Robimy małe spotkanko na mieście z pupilakam!! co WY na to?? WSZYSCY SĄ ZAPROSZENI---> BYDGOSZCZ:loveu: Więcej info------>[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33744[/url] Quote
Estera Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 nikt niejest chętny? :D ludzie.... :cool3: Quote
Limonka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Więc na razie jesteśmy w trójkę...super :D Quote
& Gloria & Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jeszcze Lorien :):loveu: Ale nie wiem gdzie się podziewa!:cool3: Bydgoska ŚWIĘTA TRÓJCA:eviltong: Quote
Madzia_19 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja też chetnie, ale wszystko zależy od daty i godziny :) Quote
& Gloria & Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 oo to super! MADZIA masz jakąś propozycję??:loveu: Quote
Madzia_19 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nie wiem. w tygodniu na pewno nie dam rady. Myślę, że może w którąś sobotę? Quote
Lorien:) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jestem za!:) razem z moim psiakiem grubaskiem ;) Quote
wobie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja również jestem bydgoszczanką i jestem za spotkaniem ale najlepiej pasuje mi w weekedny bo w weekendy nie pracuję. A zjawie się z Żabka albo Kajtkiem. Pozdrawiam Quote
Estera Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 no to z tych co się deklaruja wychodzi na to, że tylko Madzi_19 nie znam :cool3: to kiedy i gdzie sie spotykamy? :D Quote
wobie Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No to gdzie i kiedy idziemy z pieskami :dog: Quote
Recommended Posts