Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie ze wiem gdzie jest Pijarów :D To dwa przystanki ode mnie. Na spacer i tak Cie kiedyś wyciągnę :) :P Mam dwa psy i podziele się z Tobą jednym :D
Pozdrawiam serdecznie i czekam na hasełko kiedy będziesz u babci, i będziesz miała ochotę na spacer :D

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzikei ;)
miałam jechać dzisiaj ale chyba nei weypali... A moja babcia to niedaleko szkoły mieszka dosłownie 2 kroki ;) Może pojadę ;)
A w jakim wieku jestes jesli mozna wiedziec ;)

• 2 months later...
Posted

witajcie dogi, my jesteśmy jeszcze przez 1,5 tygodnia w Bydgoszczy. chodzimy na soacery w okolicę doliny śierci- to jest chyba fordon, jeśli jest ktoś chętny z psiakiemna spacer- ale takim, ktory ładnie będzie się bawił z 5-cio miesiecznym yorkiem to proszę zgłosić się;)

• 1 month later...
Posted

[quote name='rzaba']witajcie dogi, my jesteśmy jeszcze przez 1,5 tygodnia w Bydgoszczy. chodzimy na soacery w okolicę doliny śierci- to jest chyba fordon, jeśli jest ktoś chętny z psiakiemna spacer- ale takim, ktory ładnie będzie się bawił z 5-cio miesiecznym yorkiem to proszę zgłosić się;)[/quote]
Hmm p pierwsze już za późno a po 2 nei mój rejon a szkoda :(

• 4 months later...
Posted

Witam wszystkich Bydgoszczan!
Ja również jestem z Bydzi. Konkretnie to mieszkam na bartodziejach.
A lodowisko, to rzeczywiście w zeszłym roku było lepsze. W tym roku nie ma nawet muzyki :(. No i choinka na Starym Rynku też najpiękniejsza nie jest :)

• 1 month later...
Posted

i się wcześniej nie Przyznawałaś...w sumie to nie ma się z czego chwalić...
kiedyś wysłałam do Ciebie pw na ten temat ale odpowiedzi nie dostałam :shake:
Może spotkanie na wystawie? Odpisywać szybko bo mało czasu 8)

• 9 months later...
Posted

Mam genialną propozycję:cool3:

KOCHANI spotkajmy się, jest NAS wielu i byłaby fajna zabawa!
Najlepiej ze swoimi pupilkami!
NA DŁUUUUUUGGIIIII SPACEREK:loveu:

Bydgoszcz to miasto DOGOMANIAKÓW!!!!!

Piszcie---> data i miejsce do ustalenia!:multi:

[B]:cool3: ZAPRASZAMY:cool3: [/B]

Posted

halo,halo! Bydgoszczanie :loveu:
my z Diunką oczywiście stawimy się na taki spacerek :D może jeszcze ukrednę Sonkę tacie to będą z dwoma piesami :loveu:
Limonka i wtedy będziesz mogła mi pomóc bo utrzymać Sonkę to nie lada wyczyn :loveu:

Posted

Witajcie kochani!

Robimy małe spotkanko na mieście z pupilakam!!
co WY na to??

WSZYSCY SĄ ZAPROSZENI---> BYDGOSZCZ:loveu:

Więcej info------>[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33744[/url]

Posted

Ja również jestem bydgoszczanką i jestem za spotkaniem ale najlepiej pasuje mi w weekedny bo w weekendy nie pracuję. A zjawie się z Żabka albo Kajtkiem. Pozdrawiam