Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja teraz odpadam, mam naprawdę coraz więcej nauki. Wiecie w maju, po maturkach to ja się mogę codziennie spotykać, hihi, ale po 13, bo mam zamiar odespać ten rok :evillol: Ale jak coś ustalicie, to może mi się uda, pozostawiam to Wam. Pozdrawiam

Posted

[quote name='kamilka91']Może wstrzymajmy się z tym na razie, bo ani pogoda ładna, ani nikt czasu nie ma... :roll:[/QUOTE]

Z psem trzeba wyjść, pomimo pogody :evil_lol: no nic, jakoś sobie poradzimy. :eviltong:

Posted

Ja bym się chętnie wybrała kiedyś na wspólny spacer, przy czym dopiero, jak do końca zaleczymy rany po ostatnim pogryzieniu. Niestety, ale mamy to nieszczęście mieszkania w okolicy, gdzie właściciele uważają, że nie muszą zamykać bram, furtek, używać smyczy. W związku z tym praktycznie każdy spacer jest walką o przeżycie. W zeszłym tygodniu poległam i mój pies został dość poważnie poturbowany przez boksera. Niestety skutków na pewno możecie się domyślić- pies reaguje zesztywnieniem na widok praktycznie każdego dużego (na mniejsze reaguje nadal pozytywnie) psa i w wielu przypadkach już nie jest w stanie ignorować agresywnych zaczepek ze strony innych psów. Dlatego spacer połączony z ćwiczeniami, pokazaniem, że nie każdy pies chce nas od razu zjeść, byłby super. Jestem zmotoryzowana, więc dojechać mogę w każde miejsce, zabrać po drodze itp. Sama też znam parę fajnych miejsc spacerowych w okolicach Bydgoszczy. Najbardziej pasowałyby mi weekendy-w tygodniu pracuję.
No i pogoda nam niestarszna:)

Posted

Hmm..jestem ciekawa jak Twój psiak zareagowałby na moją łobuziarę, bo moja to totalne ADHD :evil_lol: wariatka do potęgi. W takim razie czekamy na jakiś termin który Wam pasuje, bo ja też raczej w weekendy mogę, w tygodniu ciężko, no chyba, że mam akurat wolne.

Posted

[quote name='agaton85']Hmm..jestem ciekawa jak Twój psiak zareagowałby na moją łobuziarę, bo moja to totalne ADHD :evil_lol: wariatka do potęgi. W takim razie czekamy na jakiś termin który Wam pasuje, bo ja też raczej w weekendy mogę, w tygodniu ciężko, no chyba, że mam akurat wolne.[/QUOTE]

ADHD nam nie straszne, bo nasz drugi pies niestety ominął kolejkę po rozum i opanowanie:diabloti: Nie wiem, jak wy, ale my preferujemy trochę bardziej ustronne miejsca spacerowe, z racji tego, iż psiaki, jako setery, generalnie nie uznają innej prędkości poruszania się bez smyczy niż galop, no i nie drepczą w odległości 1m od pani:evil_lol:
My się piszemy na spacer w pierwszy weekend lutego, teraz wyjeżdżamy.

Posted

hej, my tez chetnie sie wybierzemy na spacer, jezeli akceptujecie molosy?
Za bardzo rozbiegany pies nie jest, bo po operacji, i pol rocznej przerwie w spacerach, ale troche psiego towarzystwa mu nie zaszkodzi, wiec jak ktos by byl chetny to czekamy na propozycje

Posted

Witam Bydgoszczan!

Ja zapraszam tu:

[url]http://mapy.zumi.pl/,Bydgoszcz,,17.9705447,53.109304,3,1,index.html?loc=Bydgoszcz[/url]

właściwie codziennie, po uprzednim ustaleniu godziny :)

gg: 12301525

Posted

To tam można chodzić? :lol: nigdy tam nie byłam, a tak blisko mnie :evil_lol:
Szerkanka molosy oczywiście mi nie przeszkadzają, a i chętnie poznam ta rasę :eviltong:
To jak, robimy jakieś spotkanie?

• 3 weeks later...
Posted

Szukamy chętnych na wspólny spacer w ten weekend. Jesteśmy z Fordonu i często zaglądamy na górki, ale możemy dojechać gdziekolwiek. Jeśli ktoś jest chętny i ma propozycję, gdzie moglibyśmy się spotkać, proszę o odzew:lol:

Posted

Jeśli chodzi o mnie to w sobotę mogę po 15, a niedziela to jeszcze nie wiem, miałam jechać na spotkanie owczarkowe do Torunia, ale chyba nie dam rady, w piątek będę wiedziała co i jak. :)

Posted

Tak jak przypuszczałam zostaję w Bdg, także mogę spotkać się w niedzielę np. o 11, moja propozycja - Myślęcinek. Może być?
Osobiście wolałabym mniej zaludnione miejsce, ale Myślęcinek to raczej większości pasuje. :)