Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie zauwazylam zeby ktokolwiek a tym bardziej Inga.mm, posadzal Pauline o jakies malwersacje:roll:Wszystko poszlo o telefon do kliniki..Prosze dajcie juz spokoj.

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem miałam awarie , By łam na sprawie Psotki i została ona odroczona na 2 sierpień na godzine 13 , Sędzia kazała przeprowadzić wywiad środowiskowy dwóch oskarżonych i dlatego że też oskarżona W .powiedziała ze chciała psa oddać na oczyszczalnie do Przytuliska Sędzia też nakazała to sprawdzić .

Posted

Widzę ze zrobiło się cicho , byłam dziś u weta bo kot mi prawie wyłysiał i jeszcze z innym i tak chciałam tylko napisać , rozliczyć się ;
kupiłam Aptus, witaminy/witaminok-MULTICAT-24zł
VetoSkin-wiB1, B2 ,B6 itd -35zł .
Z innym kotkiem zastrzyk i 4 duże tabletki i listek Phytophale-50zł
piasek duży 18zł. , puszek już nie liczę .
Dowiedziałam się dziś że w lesie są wyrzucone dwa psy , nie dałam rady dziś tam podreptać , ale widzę że to chyba nie będzie was interesować .

Posted

Witajcie byłam w lesie piesków nie widać , pewnie gdzieś poleciały biedactwa .Bela51 jak dojdzie to napiszę dziękuje .Z Lordem pojadę po niedzieli do weta niech mu obejrzy te oczy bo ma brzydkie , pojadę do Mogilna bo to jest najbliżej 15 km.

Posted

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/5682/zdjcie020d.jpg[/IMG]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6082/zdjcie035y.jpg[/IMG]

Pierwszy kotek po kk a drugi zupełnie zdrowy. Szukają domku, obie dziewczynki

Posted

Witaj Maksowi trudno zrobić zdjęcie bo ciągle jest w ruchu.
Piesek ten został wyrzucony na stacji benzynowej w Strzelnie , jest młody nie ma jeszcze roku , szczepienia nie , kastracja nie .Bardzo lubi towarzystwo człowieka , lubi dzieci , psy i koty chodzący ideał .Tylko że jest bardzo żywiołowy nie każdemu to może opowiadać , jechałam z nim na kastracje ale ze względu na muchy wet powiedział żeby się wstrzymać bo rana , wiecie .Maks jak był u mnie przez moment w domu to pod śikuje ściany , musiano by go tego oduczyć albo nadawał by się koło domu tak jak jest teraz u mnie na działce .Lubi zabawki , lubi zwracać na siebię uwagę .

Posted

Pikola,Max ma ogłoszenia wykupione na bazarku Paulina_Mickey, z tym że nie podane są tam jeszcze żadne dane ani zdjęcia.Miala podać Yv1958 ale czekała na jakieś fotki Maxa a teraz coś jej nie ma na Dogo.

Posted

[quote name='arim']Pikola,Max ma ogłoszenia wykupione na bazarku Paulina_Mickey, z tym że nie podane są tam jeszcze żadne dane ani zdjęcia.Miala podać Yv1958 ale czekała na jakieś fotki Maxa a teraz coś jej nie ma na Dogo.[/QUOTE]

To nie dobrze.Bez intensywnego oglaszania domku nie znajdzie.

Posted

Dziewczyny a nie może być ten opis co ja dałam tu taj o Maksie po wyżej , on jest u mnie to co o nim wiem to napisałam , a zdjęcie ładne jest zrobione na wątku Leona ładnie psa widać .Piesek sięga do pół łydki .Jutro jadę do weta z tym kotkiem nie widomym , jeszcze dziś nie robił siku i te węzły takie duze już jestem umówiona .Trzymajcie za niego kciuki to już staruszek .

Posted

Paulino,napisałam pw do Yv jak będzie na Dogo to się pewnie odezwie odnośnie ogłoszeń.A zdjęcie Maxa wśród tych krzaków-cudowne ,bo i piesek śliczny!