paulina02 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Witaj dziękuje kotki co je zawoziłam mają się bardzo dobrze pani mi pisała ze z nich zrobiłam małe kluchy , pomalutku się przyzwyczajają ;) Quote
sonia1974 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 to super - rozpieszczasz ten swój zwierzyniec o kurcze jaki rachunek - tragedia Quote
paulina02 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Wstawiam ten rachunek za sierpień żeby pokazać ze nie przepuszczam pieniędzy które ktoś mi przyśle tylko idą one w całości na zwierzaki .A rachunek faktycznie tragedia tak jest jak się zabiera kota z ulicy to zawsze jest chory a ja zabrałam maluchów 7 więc tak wyszło , a jestem osobą prywatną i nie mam żadnej fundacji więc ciężko mi jest leczyć i wykarmić zwierzęta .Napisałam do fundacji o pomoc w postaci karmy dla kotów zobaczymy co odpiszą , bo na gmine nie ma co liczyć mają wszystko w nosie , ja sama nie daje rady już w mieście przybyło 18 maluchów .Załamać się idzie nie wiadomo co rabić czy już przestać wychodzić z domu , w wiekrzych miastać dostają osoby co dokarmiają koty karme darmową a u nas nic te małe bidy siedzą na chodnikach i czekają , co zrobić przestać je karmić a kto im da jeść pojemniki szczelnie pozamykane już nie raz nie wiem co robić:shake: Quote
sonia1974 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam ! przelew poszedł dziś . Powiedz mi Paulinko jaką karmą napychasz te bidy , może uda mi się coś załatwić . Nic nie obiecuję ale może.... Quote
paulina02 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ja przeważnie psom kupuje czapi a kotą kiti-ket albo wiskas nie kupuje tych zupełnie najtańszych bo mają problemy żołądkowe .Dziękuje bardzo za pieniążki i ściskam z całą moją gromadą .;) Quote
bela51 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Wplacam dzisiaj na konto Pauliny 150 zl z bazarku dla Lorda. Quote
paulina02 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Bela51 jesteś aniołem , dziękuje również tym którzy pomogli w zrobieniu bazarku , dziękuje zakupię za te pieniążki karmę ;) Quote
sonia1974 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Paulina możesz przesłać mi numer telefonu pw. Chodzi o karmę dla kotów, musisz mi doradzić w sprawie ceny bo ja o kocim jedzonku to mam zero wiedzy. CZEKAM Quote
paulina02 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Witaj nie moge ci przesłać wiadomości więc podam nr.telefonu tutaj 693231087 Quote
bela51 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 paulina02 napisał(a):Bela51 jesteś aniołem , dziękuje również tym którzy pomogli w zrobieniu bazarku , dziękuje zakupię za te pieniążki karmę ;) To zasługa Arim. Ona powtornie podarowała wszystkie rzeczy na bazarek. Quote
paulina02 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 To dziękuje tobie i Arim no i tym co kupowali ;) potem wstawię zdjęcie przekazu za karmę bo zakupiłam też dzięki wam ....Dziękuje . Quote
sonia1974 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jutro zapłacę za karmę , więc u Ciebie paczka powinna być pod koniec tygodnia .Karmy będzie 12kg. Życzymy kociakom smacznego. Jak się udały poszukiwania nowych'' kocich skarbów'' . Quote
paulina02 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dzięki pieniążkom z bazarku i sonia twoim zakupiłam dwa worki karmy bo już prawie miałam pusto , w pokoju było zainteresowanie oglądały po kolei .Kotków nie było zostawiłam jedzenie pojadę jutro może będą , tam sama woda i trzcina może się bidule zgubiły .Wczoraj znajomy mi przysłał ich zdjęcie telefonem szkoda mi ich .Sonia dziękuje za karme jest tyle tych kotów teraz ide karmić na miasto może uda mi się zrobić jakimś zdjęcie .Pozdrawiam . Quote
paulina02 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 A te trzy kociaki to moje najmniejsze ostatni to chłopczyk a dwa z przodu to dziewczynki po kolei chorowały na kk ale jest lepiej , ten ostatni troche jeszcze choruje ale nie jest źle .Mogą iść do adopcji .;) Quote
arim Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 normalnie zdjęcie roku a uśmiech kociaków-bezcenny ;) Quote
paulina02 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Moi podopieczni koło szpitala brakuje 3 dorosłych i jednego malucha ...... Quote
paulina02 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Kupiłam pierwszy raz karme Bosza a koty jej nie lubią to ta w tym niebieskim worku ;( .Byłam ze szczeniakiem na drugim szczepieniu ma już pełne szczepienia wet zbadał stawy powiedział że prześwietlenie najlepiej robić jak pies ma co najmniej 6 miesięcy to zaczekamy .Stawy lepiej ale jeszcze nie to co powinno szczeniak musi brać płyn ARTHROFLEX na zmiane z tabletkami na stawy do 18 miesiąca długo ale to dla jej dobra i specjalna karma i potem powinno być wszystko dobrze .Jak będe przechodzić z płynu na tabletki to mam zrobić tydzień przerwy bez żadnych leków .A i jeszcze co dzień ugotowane jajko i ćwiartka białego sera sunia będzie jadła lepiej od nas ;) Quote
kinia098 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 PILNIE szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla kociąt w miejscowości RYPIN. Kujawsko-pomorskie. Zwrócę za bilet, czy paliwo, ale ogromnie proszę o pomoc. Będę wdzięczna za info na priv :oops: Quote
sonia1974 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Kociaki przyzwyczają się do nowej karmy tylko potrzeba czasu. Mój wet kazał dawać samo żółtko i to surowe wymieszane z białym serem , podobno żółtko to bomba witaminowa. To mała ma u Ciebie psie spa. Przelew za karmę zrobię jutro ,dziś musiałam zostać trochę dłużej w pracy. Śliczne masz te kociaki może ja się skusze na jednego , tylko co moje psiary na to powiedzą ...... Quote
paulina02 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Sonia1974 moge dać ci trzy ;) nie ma problemu bo ja i tak mam jeszcze 8 dzikich do wyłapania , a te co są na zdjęciu są takie miziaste .........Widzisz właśnie ugotowane jajko czy surowe co to za różnica ......Kinia098 ja mam do Rypina 130km więc nie da rady ale na pewno kogoś znajdziesz .Byłam nad wodą jedzenie nie ruszone kotków nie ma , kurczę tak mi ich żal nie wiem co mogło się stać , pojadę jeszcze raz jak ich nie będzie to juz nie przyjda mysle ze może ktoś je złapał ....nie lubie takich sytuacji jak wiem o zwierzaku a potem nie wiem co z nim bo go nie ma .Sonia nie przejmuj sie przelewem kiedy będziesz miała czas karma zawsze mi się przyda .A jak będziesz miała chwile to zapraszam na kawę ;) Nie mamy tak daleko ..... Quote
sonia1974 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Z kawy kiedyś skorzystam na pewno . Pozdrawiam Quote
Recommended Posts