Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rita.. Ty musisz znaleźć domek! Trzeba wierzyć w cuda! Nadzieja umiera ostatnia! Taka przesympatyczna sunieczka musi znaleźć swoje miejsce i swoich ludzi! Trzymam kciuki za psinkę! Do góry hopaj!

Posted

Rita wciąz ma nadzieję ......
Wciąz czeka .........
I chyba wciąż jeszcze wierzy ............
No bo jak wytłumaczyć to , że od ponad 8 lat w schronisku , tak kurczowo trzyma się życia ?

Posted

Niestety, już tyle sunia siedzi na dogo, a nie ma żadnego zainteresowania :shake: Pocieszam się tym, że w schronisku jakoś sobie babcia Rita radzi...
Zdjęć nie zrobiłyśmy, bo kierowniczki nie zgodziły się - "do zakończenia sprawy", którą żeśmy rozpętały w prokuraturze. Ja mam nadzieję, że po jej zakończeniu nie będą miały nic do powiedzenia w schronisku. Wszystko idzie w dobrym kierunku :cool3: Tak czy owak, napiszę jutro rano do prasy lubelskiej i poproszę aby zainteresowali się czego też administracja schroniska tak nie chce pokazać ludziom. No bo chyba coś chowają, skoro zabraniają. Może zobaczyły, że ostatnio robiłyśmy zdjęcia puściusieńkim budom, a był 1 luty :shake:
PA RA NO JA

Posted

Rita się nie poddaje .....
Ale jak długo jeszcze ?

Niedługo schronisko będzie przenoszone .......
Jak ona to zniesie ?
8 lat w jednym miejscu......
Albo dłużej ........

Co z nią będzie ?
a jeśli okaże się , że nie m DLA NIEJ MIEJSCA w nowym schronisku, bo stara i tak długo nikt jej nie zabrał ?:-(

Posted

Łojezuniu !!!!!!

Lupe !!!!!!!

Jakie cudne te banerki !!!!!!

Dziękujemy pieknie !!!!!!

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

No to teraz to już Rita na pewno znajdzie swojego ludzia .........