Ulka18 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Anielico, niestety staruszkom trudno jest znalezc dom....w Mielcu jest tak samo. Smutne to bardzo :placz: :placz: :placz: Quote
BasiaD Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Rita.. Ty musisz znaleźć domek! Trzeba wierzyć w cuda! Nadzieja umiera ostatnia! Taka przesympatyczna sunieczka musi znaleźć swoje miejsce i swoich ludzi! Trzymam kciuki za psinkę! Do góry hopaj! Quote
Tiger Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Rita wciąz ma nadzieję ...... Wciąz czeka ......... I chyba wciąż jeszcze wierzy ............ No bo jak wytłumaczyć to , że od ponad 8 lat w schronisku , tak kurczowo trzyma się życia ? Quote
Tiger Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 I ja też pamiętam .......... Kiedy w końcu ktoś podaruje ci kawałek nieba? W tym wypadku to tylko ciepła buda i pełna miska....... Quote
paros Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A Rita ciągle bezdomna i czeka :shake: :-( Quote
anielica Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Ależ ona jest śliczna... Jak ona się cieszyła z tego jednego, jedynego spacerku, jaki miała :placz: Quote
Tiger Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Rita..... Staruszka , która już chyba nie ma szans............:-( Quote
Tiger Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
paros Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie ma szansy na zabranie jej :cool3: Taka śliczna sunia :roll: Quote
anielica Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Niestety, już tyle sunia siedzi na dogo, a nie ma żadnego zainteresowania :shake: Pocieszam się tym, że w schronisku jakoś sobie babcia Rita radzi... Zdjęć nie zrobiłyśmy, bo kierowniczki nie zgodziły się - "do zakończenia sprawy", którą żeśmy rozpętały w prokuraturze. Ja mam nadzieję, że po jej zakończeniu nie będą miały nic do powiedzenia w schronisku. Wszystko idzie w dobrym kierunku :cool3: Tak czy owak, napiszę jutro rano do prasy lubelskiej i poproszę aby zainteresowali się czego też administracja schroniska tak nie chce pokazać ludziom. No bo chyba coś chowają, skoro zabraniają. Może zobaczyły, że ostatnio robiłyśmy zdjęcia puściusieńkim budom, a był 1 luty :shake: PA RA NO JA Quote
Tiger Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Rita się nie poddaje ..... Ale jak długo jeszcze ? Niedługo schronisko będzie przenoszone ....... Jak ona to zniesie ? 8 lat w jednym miejscu...... Albo dłużej ........ Co z nią będzie ? a jeśli okaże się , że nie m DLA NIEJ MIEJSCA w nowym schronisku, bo stara i tak długo nikt jej nie zabrał ?:-( Quote
Tiger Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Łojezuniu !!!!!! Lupe !!!!!!! Jakie cudne te banerki !!!!!! Dziękujemy pieknie !!!!!! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: No to teraz to już Rita na pewno znajdzie swojego ludzia ......... Quote
lupe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 niech jej przyniosa szczescie :lol: Cioteczki i Wujkowie Rita zaprasza TUTAJ brać brać Quote
Recommended Posts