Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORRAG napisał(a):

Cześć:multi:

Ja staram sie zabierać kogoś na spacery z psem, bo jak idę sama to nie zabieram aparatu ze sobą...nie potrafie jednocześnie robić zdjęć i rzucać piłki no a jeszcze muszę lukać czy nikt sie nie zbliża:razz:

A jak robie zdjęcia tak na ulicy to się troszkę ludzie na mnie dziwnie patrzą:oops: ciekawe czemu...

Helloł Fioneczki:multi::multi::multi::multi:
a ja ostatnio jakoś dochodzę do wprawy w robieniu fotek i rzucaniu patyczka i piłeczki... jeszcze trochę i będę się mogła pochwalić, coraz mniej są już zamazane:p:diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):
Hejka :)
Ja sama fotki robię, nikt mi nie chce pomóc:shake:
A wszyscy się na mnie patrzą tak:stupid::evil_lol:

:evil_lol: to cos tak jak u mnie:evil_lol:

witamy sie:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Helloł Fioneczki:multi::multi::multi::multi:
a ja ostatnio jakoś dochodzę do wprawy w robieniu fotek i rzucaniu patyczka i piłeczki... jeszcze trochę i będę się mogła pochwalić, coraz mniej są już zamazane:p:diabloti:

bonita napisał(a):
Hejka :)
Ja sama fotki robię, nikt mi nie chce pomóc:shake:
A wszyscy się na mnie patrzą tak:stupid::evil_lol:

evaxon napisał(a):
:evil_lol: to cos tak jak u mnie:evil_lol:

witamy sie:multi:

Witam w klubie:razz: ...

Posted

DORRAG napisał(a):

Ja staram sie zabierać kogoś na spacery z psem, bo jak idę sama to nie zabieram aparatu ze sobą...nie potrafie jednocześnie robić zdjęć i rzucać piłki no a jeszcze muszę lukać czy nikt sie nie zbliża:razz:

A jak robie zdjęcia tak na ulicy to się troszkę ludzie na mnie dziwnie patrzą:oops: ciekawe czemu...

No, tak, ja zwykle chodzę sama na spacery. W ziemie jeszcze było Ok, bo kupiłam sobie płaszcz pod psa [czarny + milion trzysta kieszonek], to wszystko mi się mieściło w kieszeniach (smakołyki, aporcik, aparat). Teraz jak jest ciepło to czasami nie mam nawet gdzie smakoli trzymać :shake: A aparat biorę na krótsze spacerki albo na dłuższe wyjścia jak biorę torbę ;)

Na mnie też się dziwnie patrzą :evil_lol: I to bardzo często, ale przestałam na to zwracać uwagę :diabloti:

Posted

Witam wszystkich:multi: :multi:

Za chwilkę wstawie jakieś zdjecia tylko najpierw muszę je pozmniejszać ale nie wiem czy się uda...bo troszku popsułam program do obróbki fotek:roll: :comp26:

......chciałam sie nauczyć robić ramki:cool3:

Pogodę mamy dzisiaj okropną za chwilę padne i się już chyba nie podniosę:shake:

Dobra teraz lece zobaczyć co u Was:cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):

Na mnie też się dziwnie patrzą...też mnie to ciekawi:diabloti:
A wogóle to cześć księżniczki, Fionka jak zwykle superancko wyszła na zdjęciach:loveu:

Posted

Witam wszystkich:multi: :multi:

Ja tylko tak na chwilkę bo dzisiaj troszkę w kuchni muszę posiedzieć i pogotować:placz: Mam troszkę nowych fotek to wstawie wieczorkiem jak będę mieć siłę:evil_lol: