anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 yyyy...... :eviltong::eviltong::eviltong:.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='haska_12']Ja jak zwykle nie w temacie :diabloti:[/quote] a wiesz gadamy o tym jak to sie straktuje psy na wsiach. Że do budy i to wszystko. :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='anka11']yyyy...... :eviltong::eviltong::eviltong:....[/quote] a Ty mi tu nie liż monitora :x Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [B]bo potem jest obśliniony i mama do mnie mówi zebym tak blisko nie siedziała a to nie ja go lize tylko Ty :x[/B] Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :p :D to juz byl ostatni raz .. musialam sie wyzyc xD Quote
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aniu.. nie przesadzaj :evil_lol: Bo tak obślinisz ten monitor i Edytka wcale tu nie zajrzy jeszcze potem :mad: i co? co będzie? :diabloti: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 co bedzie?? bedzie nico :D bez Edytki nie przezyje juz:-(:p no wiec juz nie bede tak robila :evil_lol::evil_lol: Quote
Samturia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ania... bo Edytka już jest zła na Ciebnie, uważaj lepiej! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [B]Bo do mnie idzie sie szybko przyzwyczaic :D Wiem wiem jestem waszym Bogiem i mnie kochacie ponad wszystko... dzień bezemnie to dzień stracony.... :diabloti: ach... ta moja skromność :D:D:D:D [I]A teraz Cioteczki moje kochane żegnam się z Wami ponieważ moja księżniczka woła na spacerek i musze też sie pouczyć troche... chociaż... nie... niechce mi sie :diabloti: Mam zaproszenie na wagarki jutro... ale nie wiem czy skorzystam.... hmm.. no to cieżka decyzja jest hehehe :D:D:D No to 3majcie sie kochane cieplusio... moze jeszcze dzisiaj zajrze... a może foteczki dam... a moze... hmm... zastanowie sie... matko co ja pisze w ogole alemnie naszło na gadanie... a tu już musze Was opuścić... no tylko nie płaczcie bo i ja będę :bigcry: hehehe :diabloti: papapapa :buzi::buzi::buzi: [/I][/B] Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oh :placz::placz::placz::placz: nie idz :placz::placz::placz: nie opuszczaj Nas :placz::placz::placz: Quote
Samturia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jak masz okazje to kożystaj kochana :) Quote
Xiara Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] [B][I]A teraz Cioteczki moje kochane żegnam się z Wami ponieważ moja księżniczka woła na spacerek i musze też sie pouczyć troche... chociaż... nie... niechce mi sie :diabloti:[/I][/B][/quote] Jak możesz nas opuszczać.. :D No ale jak Tinka wzywa to Ci wybaczymy :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_'] [I][B]Mam zaproszenie na wagarki jutro... ale nie wiem czy skorzystam....[/B][/I] [I][B]hmm.. no to cieżka decyzja jest hehehe :D:D:D[/quote][/B][/I] Ty się jeszcze zastanawiasz? ;) Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehe :D nie ma to jak przekonywac do gorszego :p tzn lepszego :D:D no ale jak juz idziesz to papa :* i fajnie gdybys jeszcze przyszla.... :D Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Boszzzzzzzzz 5 stron przejrzałam i ani jedej fotki ;-) ........tylko gadu gadu heheeh........ czekam na jakies nowosci kochaniutka ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jestem dziś padanięta, więc tylko przyszłam powiedziec [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed]DOBRANOC[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
barbara.h Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B]Boszzzzzzzzz 5 stron przejrzałam i ani jedej fotki ;-) ........tylko gadu gadu heheeh........ czekam na jakies nowosci kochaniutka ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR][/quote] i ja też :angryy: ale za to szkołę to masz ładną :razz: a na wagary??? :mad::mad::mad: fotecki są u mnie :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [B]Ciotki jestem zdołowana :( za moją siostra przybłakała sie sunia. To jeszcze szczeniak, siedziałam z nia na klatce 2 godziny bo jej do domu nie chcieli :( bo za duża, bo czyjaś... a gowno... biedulka... ktos ją wyrzucił :( a ja jej niemoge wziąść do domu...:( to jeszcze dziecko :( [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2045.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2046.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2155.jpg[/IMG] Widać coś?? :bigcry: [/B] Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ojejciu :( biedna suneczka :placz::placz: szkoda ze nie mozesz wziac do domku.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [B]dziewczyny oszaleje... ciagle mam przed oczami jej mordke :bigcry:[/B] Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][B]Ciotki jestem zdołowana :([/B] [B]za moją siostra przybłakała sie sunia. To jeszcze szczeniak, siedziałam z nia na klatce 2 godziny bo jej do domu nie chcieli :( bo za duża, bo czyjaś... a gowno... biedulka... ktos ją wyrzucił :([/B] [B]a ja jej niemoge wziąść do domu...:( to jeszcze dziecko :([/B] [B][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2045.jpg[/IMG][/B] [B][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2046.jpg[/IMG][/B] [B][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/07-02-07_2155.jpg[/IMG][/B] [B]Widać coś?? :bigcry:[/B] [/quote] widać widać...:placz: biedna mam nadzieje że będzie ok z nia:placz: Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ehhh takie psie gesty(np merdanie ogonka) znaczą znacznie wiecej niż ludzka mowa...:roll: sa dużo wartościowsze i na pewno szczere... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [B]ide spać... dobranoc :buzi: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( [/B] Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 eh.... tez bym sie zalamala gdybym nie mogla jej wziac do domku..... :shake::shake: edit dobranocka kochana :buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jak można wyrzucic na ulicę takiego młodego psiaczka... i w ogóle jakiegokolwiek psa??? Oj, załamałaś mnie. I to jest kolejny przykład ludzkiej bezduszności i ... ach, szkoda gadac. :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts