Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Mam nadzieję że Tinka dobrze przetrwała wiatrzyska???[/QUOTE]

Tak wszystko jest O.K :D Tina ma sie dobrze fakt miała drobne problemy z chodzeniem i utrzymaniem rónowagi podczas załatwiania się.... ale przetrwała :)

[quote name='Samturia']oj tak ona tak tycia to ją może wywiać ;-)[/QUOTE]

jaka ona tycia... tożto ten diabeł do pasa sięga :diabloti:

[quote name='Asia_M']Śliczna sunieczka :loveu: Podobna do jedego z moich piesiów :loveu:
Pozdrowionka serdeczne!!!![/QUOTE]

Witamy u nas :) a gdzie wasza galeria to bym pooglądala fotki :):):)

[quote name='furiciaczek']dziendoberek edytko:smile:[/QUOTE]

Czeeeść Gosia :)

[quote name='Xiara']Cześć, jak tam po tornadzie? :lol:[/QUOTE]

jeszcze żyjem :D

Co tam cioteczki u was? Bo ja już wracam do zdrowia :D i już nic mnie nie boli... ale jak to mówi moja mama "musisz się wyleczyć do końca"
no niemoge jeszcze wychodzić ale przynajmniej pozwoliła mi glowe sobie umyć :multi: Po za tym to luuuzik :)

Posted

Hej :)
naprawde nie wiem kiedy nowe foteczki będą.... jakoś niemamy weny, a łóżkowe fotki zdarzają sie zbyt czesto.... apataru nie mamy a nasze spacerki trwają zaledwie kilka minut.... bo Tince doopka marznie :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Tylko tyle?
ja jak juz zaczełam to starałam sie pożądnie... i zeszło mi 15 min i 25 sek... :diabloti:
nie no tak poważnie to z 45 min sprzątałam :D[/quote]

to mam was zadZziwić, ja jak sprzątm do chodzi mi jkieś 4,5 goddziny mniej nie :D moze być tylko wiecej :D czasami nawet pol dnia sprzątam :/

Posted

[quote name='misiaczek']Hej :).
Ktoś wspominał,że u mnie się gada i fotek nie wkleja a tu widzę,że jeszcze gorzej ;) :lol:.[/quote]

oj tak wiem u mnie strasznie nagadane a fotek nie ma, przez tydzien chyba nic nie dawłam... bo chora byłam.... :(

[B]Lui [/B]no ja Ci już mówiłam ze Ty to zuch dziewczynka jesteś:D

[B]no a teraz żeby nie było ze nagadane odrazu mowie ze zaraz nowe foteczki :evil_lol:[/B]