_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Mam nadzieję że Tinka dobrze przetrwała wiatrzyska???[/QUOTE] Tak wszystko jest O.K :D Tina ma sie dobrze fakt miała drobne problemy z chodzeniem i utrzymaniem rónowagi podczas załatwiania się.... ale przetrwała :) [quote name='Samturia']oj tak ona tak tycia to ją może wywiać ;-)[/QUOTE] jaka ona tycia... tożto ten diabeł do pasa sięga :diabloti: [quote name='Asia_M']Śliczna sunieczka :loveu: Podobna do jedego z moich piesiów :loveu: Pozdrowionka serdeczne!!!![/QUOTE] Witamy u nas :) a gdzie wasza galeria to bym pooglądala fotki :):):) [quote name='furiciaczek']dziendoberek edytko:smile:[/QUOTE] Czeeeść Gosia :) [quote name='Xiara']Cześć, jak tam po tornadzie? :lol:[/QUOTE] jeszcze żyjem :D Co tam cioteczki u was? Bo ja już wracam do zdrowia :D i już nic mnie nie boli... ale jak to mówi moja mama "musisz się wyleczyć do końca" no niemoge jeszcze wychodzić ale przynajmniej pozwoliła mi glowe sobie umyć :multi: Po za tym to luuuzik :) Quote
DiDDlina85 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 a co tam u Tinki..kiedy nowe fotki??:) Dobrze że już wracasz do zdrowia:) Pozdrowionka!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Hej :) naprawde nie wiem kiedy nowe foteczki będą.... jakoś niemamy weny, a łóżkowe fotki zdarzają sie zbyt czesto.... apataru nie mamy a nasze spacerki trwają zaledwie kilka minut.... bo Tince doopka marznie :diabloti: Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Witam Edytko :) u nas byl w miare maly wiatr i nic sie takiego nie działo :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Hej :) u nas wiało i to poządnie.... niedaleko mamy garaże to dachy pozrywało .... ;/ Quote
Agushka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej Edysia :) Cieszę się, że wracasz do zdrowia :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Hej Aguś :) dziękuje a tymczasem zegnam się z wami... idę posprzątać bo mamusia dostanie białej gorączki :diabloti: Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 hejka ;) to super ze wracasz do zdrowka ;) u mnie raczej juz po wielkich wiatrach :D:D miejmy nadzieje :) a ja chcem foty Tinusi !!!!! :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Wy chcecie foty a ja wam nie dam :D:D:D:D:D Quote
Xiara Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Wy chcecie foty a ja wam nie dam :D:D:D:D:D[/quote] Ale Ty jesteeeeeś.. :diabloti: Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 heheh :D:D mi tez sie nie chce dawac ani robic ;p;p no ale daj :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 aj nooooł :diabloti: wredna jestem :diabloti: Quote
Samturia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ej... wiesz ze ja tez akurat sprzątałąm :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Ja już posprzątałam z godzine temu... byczyłam sie z Tiną :diabloti: dopiero teraz zachciało mi sie wstać:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Tylko tyle? ja jak juz zaczełam to starałam sie pożądnie... i zeszło mi 15 min i 25 sek... :diabloti: nie no tak poważnie to z 45 min sprzątałam :D Quote
misiaczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej :). Ktoś wspominał,że u mnie się gada i fotek nie wkleja a tu widzę,że jeszcze gorzej ;) :lol:. Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Tylko tyle? ja jak juz zaczełam to starałam sie pożądnie... i zeszło mi 15 min i 25 sek... :diabloti: nie no tak poważnie to z 45 min sprzątałam :D[/quote] to mam was zadZziwić, ja jak sprzątm do chodzi mi jkieś 4,5 goddziny mniej nie :D moze być tylko wiecej :D czasami nawet pol dnia sprzątam :/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='misiaczek']Hej :). Ktoś wspominał,że u mnie się gada i fotek nie wkleja a tu widzę,że jeszcze gorzej ;) :lol:.[/quote] oj tak wiem u mnie strasznie nagadane a fotek nie ma, przez tydzien chyba nic nie dawłam... bo chora byłam.... :( [B]Lui [/B]no ja Ci już mówiłam ze Ty to zuch dziewczynka jesteś:D [B]no a teraz żeby nie było ze nagadane odrazu mowie ze zaraz nowe foteczki :evil_lol:[/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Edytko leniuszku :evil_lol:[/quote] Ja ci dam leniuszka :P Quote
Recommended Posts