anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 acha ;) no ciesze sie ze mnie nie boli :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 O kurde niedługo impreza :D bedzie 100 strona :D No ciesz sie ciesz i wracaj do zdrówka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bedzie sie działo heheh :) nawet nie zauwarzyłam kiedy tak szybko sie zblizyłysmy do 100 ale leci :) Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [COLOR=Red][B]hey...a wlasciwie to dobranoc chialam powiedziec....bo ja juz spacQ idem :) paa:** ps. swoja droga duuuuzo gadacie:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']To bedziesz miała na 9 cały tydzien :mad:[/quote] Nom bede miała na 9:multi: normalnie suuper bo nie moge sie zwlec z łóżka ostatnio...:roll: Ale tylko to jest chyba plusem...bo potem bede musiała nadrabiac to co straciłam a zwlaszcza nauke poloneza i spr...:mad: Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=red][B]hey...a wlasciwie to dobranoc chialam powiedziec....bo ja juz spacQ idem :) paa:**[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]ps. swoja droga duuuuzo gadacie:eviltong:[/COLOR][/B] [/quote] Nooooo zgadzam sie duuuużo gadacie:eviltong: Czyżby Edytka chciała dobić dziś do 100?:evil_lol: Ciekawe kiedy ja dojde do 100...:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No tak pewnie jakbym jeszcze tu troche posiedziała to 100 byłaby dzisiaj :diabloti: A my dużo nie gadamy tylko dziisaj tak wyjatkowo :) Anka nas odwiedziła i sie rozgadalyśmy za bardzo i chyba z 1 strone nagadałysmy :diabloti: hehe :) Paulina zobaczysz nim sie obejrzysz :) ja tez sie doczekac nie moglam a dzisiaj patrze już prawie 100 :) no to wy sobie gadajcie jak chcecie a ja lecem spać :) no mam na 7:10 tak więc DOBRANOC :*:*:*::*:* Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] tak więc DOBRANOC :*:*:*::*:*[/quote] DOBRANOC :*:*:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]No wlasnie, w ktorym terminie macie feriej , ja mam od 29.01 a wy???[/SIZE][/FONT] Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 w sumie to nie wiem...wiem tylko że 10 lutego mam studniówke a potem ferie:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 siedze sobie w firmie symulacyjnej i na razie nic nie robie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale Wy rozgadane... normalnie zero fotek, a ciągle tylko jakieś ploteczki, ploteczki... nie ładnie, nie ładnie :P [quote name='"Bonsai"'] Za to Tobie Justuś francuskiego szczerze współczuje. :evil_lol:[/QUOTE] Ja sobie też współczuję. Język podobał mi się do momentu, w którym się nie zaczęłam go uczyć. Teraz mam go szczerze dosyc :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale Wy rozgadane... normalnie zero fotek, a ciągle tylko jakieś ploteczki, ploteczki... nie ładnie, nie ładnie :P Ja sobie też współczuję. Język podobał mi się do momentu, w którym się nie zaczęłam go uczyć. Teraz mam go szczerze dosyc :angryy:[/quote] ja tez sie uczyłam francuskiego...tez go nie lubiałam:angryy: najbardziej to lubie anglielski:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale Wy rozgadane... normalnie zero fotek, a ciągle tylko jakieś ploteczki, ploteczki... nie ładnie, nie ładnie :P Ja sobie też współczuję. Język podobał mi się do momentu, w którym się nie zaczęłam go uczyć. Teraz mam go szczerze dosyc :angryy:[/quote] A nie ma fotek bo nie mam nowych no i tyle wstawiłam ostatnio ze szok chyba z50... mi sie fr ancuski podoba bo sie go nie ucze:D A Ty Paulina zamiast sie uczyć to na Dogo siedzisz... nieładnie nie ładnie :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] A Ty Paulina zamiast sie uczyć to na Dogo siedzisz... nieładnie nie ładnie :eviltong:[/quote] już wruciłam do domu...nie bylo co robic to sobie siedziałam na DGM :D Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o jaaaaaa dobilam Ci do 100:multi: :multi: :multi: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :knajpa: :knajpa: :laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Gratulacje!!!!!!! Quote
Agushka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No proszę tu 100 strona a gospodyni nie ma. Same się porządzimy w takim razie :) [CENTER]:laola: :cunao: :laola: :knajpa: :drink1: :knajpa: :drink1: :beerchug: :cunao: :beerchug: :cunao: [/CENTER] Quote
anka11 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hehehe super!!!! :eviltong::p 100 strona brawo!! :D:D :multi::multi::klacz::chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::drink1::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!::tort::tort::santagri::BIG::BIG::pepsi::cunao: a co tam slychac u psiknki??? :D :p Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Agushka']No proszę tu 100 strona a gospodyni nie ma. Same się porządzimy w takim razie :) [CENTER] [/CENTER] [/quote] no pewnie:D :chlup: :chlup: :chlup: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :cool2: :cool2: :cool2: a swoja droga gdzie sie podziewa Edytka:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 :chlup: :chlup: :chlup: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :cool2: :cool2: :cool2: Jestem jestem :D No i mamy imprezke :D ide z siostra pyknąc w gierke i zaraz wracam swietować :lol: Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czeeeeść i następa galeria gdzie balujemy...:smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: Quote
Samturia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :laugh2_2: :ylsuper: :new-bday: :cunao: :knajpa: :laola: :beerchug: :popcorn: :new-bday: :BIG: :tort: :B-fly: :Rose: :Cool!: :iloveyou: :smilecol: :bigcool: :megagrin: :multi: :multi: :multi: [SIZE=7][COLOR=plum]100 strona ciotka!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=palegreen]CONGRATULATIONS[/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Hi hi dziękuje cioteczki :) w końcu sie doczekalam :) Quote
Recommended Posts