Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Widze :razz: [COLOR=Wheat][SIZE=1]leżącą świnię na moim wyrku która muczy i rusza kopytami :)

wiesz ja jestem akurat sama, bidna i chora :placz:

jak cos to podaj kuzynowi adres do mnie :diabloti:
[/SIZE][/COLOR][/quote][SIZE=1][COLOR=Yellow][COLOR=LightBlue]Pawian powiedzi że niezła d**a z Ciebie, mam mu przyje*ać?[/COLOR] :cool3:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Black]Damian kazał przekazać, że jak jesteś sama to da się to zmienić :cool3:[/COLOR]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=1][COLOR=Yellow][COLOR=LightBlue]Pawian powiedzi że niezła d**a z Ciebie, mam mu przyje*ać?[/COLOR] :cool3:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Black]Damian kazał przekazać, że jak jesteś sama to da się to zmienić :cool3:[/COLOR][/quote]

[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Gdzie pawian mnie widział ?? :razz:

[SIZE=2][COLOR=Black]Zapraszam w moje skromne progi :diabloti:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Przeciez dawałas swoje fotki tu na blogu[/COLOR][/SIZE] :siara:
[SIZE=1][/SIZE]
Wywaliłam dziada z pokoju, idem spać. Te 2 godzinki chociaż sobie pośpie :lol:
Na wychodnym powiedział, że smutno mu będzie tak samemu spac, zasugerował bym zaprosiła mu koleżankę, no ale zaniosłam mu pluszaka :evil_lol: Przytulił sie do niego i powiedział "O boźe, miałem takiego w dzieciństwie:loveu:", dobrze że w nast tygodniu leci sobie na wyspy brytyjskie - jednego downa mniej :eviltong:

Branoc kochana :buzi:
Wiesz jeśli jednak chcesz temu dziecku dotrzymac towarzystwa to.. Grodzisko Górne 166b... :evil_lol:

Branoc :bye:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Przeciez dawałas swoje fotki tu na blogu[/COLOR][/SIZE] :siara:

Wywaliłam dziada z pokoju, idem spać. Te 2 godzinki chociaż sobie pośpie :lol:
Na wychodnym powiedział, że smutno mu będzie tak samemu spac, zasugerował bym zaprosiła mu koleżankę, no ale zaniosłam mu pluszaka :evil_lol: Przytulił sie do niego i powiedział "O boźe, miałem takiego w dzieciństwie:loveu:", dobrze że w nast tygodniu leci sobie na wyspy brytyjskie - jednego downa mniej :eviltong:

Branoc kochana :buzi:
Wiesz jeśli jednak chcesz temu dziecku dotrzymac towarzystwa to.. Grodzisko Górne 166b... :evil_lol:

Branoc :bye:[/quote]

[SIZE=1][COLOR=Yellow]A no dawałam zapomniałam :eviltong:

[COLOR=Black][SIZE=2]Trzeba było mu rudą podrzucić niech go rano obudzi :diabloti::diabloti:
A ja już się ubieram i pędzę do niego :loveu::loveu:

Dobranoc :*
ja też uciekam papa :sleep2::buzi::buzi:
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

heeeej kochana... próbowałam cosik nadrobić chociaż fotami i widziałam fajniusie Foty pozowane białej i przecudowne foty z gór :loveu: no i wiatrówką całkiem całkiem zapierniczasz ;) fajnie, bardzo fajnie :)

Posted

Cześć Edysia :) Wpadłam się przywitać i pędzę bom ostatnio zabiegana straszliwie. Strasznie się cieszę, że wpadłaś do naszego okropnie zaniedbanego ostatnimi czasy FB :) Buziaki.

Posted

[quote name='Agushka']Cześć Edysia :) Wpadłam się przywitać i pędzę bom ostatnio zabiegana straszliwie. Strasznie się cieszę, że wpadłaś do naszego okropnie zaniedbanego ostatnimi czasy FB :) Buziaki.[/quote]

Agusia wybaczam wszystko a do Was zawsze wpadam z miłą chęcią :buzi:
Dzięki że o nas nie zapomniałaś :):):):buzi: wycałuj futrzaki ode mnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mielonko, mam strone gdzie są aktualne ciury szukające domu
[URL]http://szczury.org/index.php/board,138.0.html[/URL]

kontaktuj sie z tamtymi osobami ;)[/quote]

O dzięki dobra kobieto :)
Mam na miary na frasaj. Gryzaj pisała ze u niej są ciurki wiec zadzwonię do niej :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] O mamo, gaduły ruszyły z kopyta :-o Ale nagadane :-o

To ja może tylko się przywitam i uciekam :evil_lol:

CZEEEEEEEEŚĆ :loveu: :razz:[/QUOTE]

Gdzież tam znowu :cool3:

Hej hej :):buzi:

[quote name='agaciaaa'] Cześć :smile: szkoda że fotek narazie nie będzie :cool3: ale jakoś wytrzymam ;-)[/QUOTE]

A zaraz przeglądnę galerie może wygrzebie jakie foto co już o nim zapomniałyście :diabloti: