_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Jest niesamowita, strasznie żałuję, ze nie mogła u mnie zostać... ale Tina i tak już obrażona była na pół światu... Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jaka cicia śliczna:loveu::loveu::loveu: na pewno sie spodoba:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Też tak sądzę :) ale nie ma co zapeszać :) Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Też tak sądzę :) ale nie ma co zapeszać :)[/quote] ehh nam "psiarom" to wszystko sie podoba hehe:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Kochana a co z Midnightem? Nie zamieszkał jednak u Was? Bo nic na ten temat nie pisałaś, albo ja tak czytam :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kochana a co z Midnightem? Nie zamieszkał jednak u Was? Bo nic na ten temat nie pisałaś, albo ja tak czytam :oops:[/quote] Oj niestety nie... nawet już nie wspominałam na ten temat. Po prostu strasznie mnie to boli bo kociak był dla mnie zarezerwowany, i wszystko było ok. A jak już miał do mnie jechać padło jedno wielkie NIE ! a że za mały dom, że to że sramto... i stało sie tak że jest u mojej babci. W sumie dobrze mu tam ale on jakoś bardziej widział mi się w cieplutkiej kanapie w moim domu :-(:-(:-( Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ja też miałam kiedyś swojego ukochanego kotka ale mi nie pozwolili jej wziąść do domu:placz:była tricolor:loveu: od tamtej pory postanowiłam że kiedyś bede miała taką jak ona:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wiem coś o tym :( Też mam rodzinke która w ostatniej chwili potrafi wszystko zepsuć choć już wszystko jest przygotowane :roll: Ważne że kociak ma super domek a Ty możesz go odwiedzać, a w środku i tak pewnie uważasz że jest on Twój :loveu: :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Wiadome :D Zawsze się pytam gdzie MóJ kot ? :D tak samo jest ze Spajkiem :D "Gdzie MóJ pies :D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja mam takiego psa u mojej babci :evil_lol: 4 lata temu wiozłam go na kolanach do niej, był małą szara kulką sierści, teraz sięga mi do pasa :evil_lol: Zawsze na dzien dobry pada hasło "gdzie moja psinka" :) Szkoda że babcia u której ten pies przebywa raczej za psami nie jest :roll: I gdyby nie dziadek to psiak byłby uwiązany do łancucha :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ech no niestety mentalność ludzi ze wsi mnie przeraża. Moja babcia jest strasznie za wszelkimi żyjącymi stworzeniami. Natomiast 2 babcia nie za bardzo. Jak dla niej to pies do budy i tylko na łańcuch ;/ Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ech no niestety mentalność ludzi ze wsi mnie przeraża. Moja babcia jest strasznie za wszelkimi żyjącymi stworzeniami. Natomiast 2 babcia nie za bardzo. Jak dla niej to pies do budy i tylko na łańcuch ;/[/quote] eh skąd ja to znam...:roll: moja babcia jednak ma inne podejście (na szczęście), psiak biega luzem i robi co mu sie podoba...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 U mojej babci Brubo (ONek) co prawda nie biega luzem ale ma maaaaase przestrzeni :) No i dogaduje się ze Spajkiem wiec razem sobie siedzą na takiej no... hmm... zagrodzie :))) Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']U mojej babci Brubo (ONek) co prawda nie biega luzem ale ma maaaaase przestrzeni :) No i dogaduje się ze Spajkiem wiec razem sobie siedzą na takiej no... hmm... zagrodzie :)))[/quote] moja Spajkula kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A no :) Już wielki bydle z niego:D ja wszystkim wcisnęłam ze będzie malutki a tu rośnie jak na drożdżach :D i do mnie się rzucają że co to za mała psinka miała być :D:D:D hahaha Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A no :) Już wielki bydle z niego:D ja wszystkim wcisnęłam ze będzie malutki a tu rośnie jak na drożdżach :D i do mnie się rzucają że co to za mała psinka miała być :D:D:D hahaha[/quote] hehehe to trzeba było powiedzieć że to taki bonus:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Hehehe ja już się nic nie odzywam jak mi tak mówią tylko w bas :D:D:D Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehehe ja już się nic nie odzywam jak mi tak mówią tylko w bas :D:D:D[/quote] hehehe słodziak z niego jak sobie przypomne:loveu: a dalej taki charakterek z niego?czy sie coś uspokoił? Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Coo? uspokoił?? on jest spokojny tylko jak śpi... :D Wariat i diabeł straszny z niego !:D Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Coo? uspokoił?? on jest spokojny tylko jak śpi... :D Wariat i diabeł straszny z niego !:D[/quote] noooo to takie lubie najbardziej:loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Oj niestety nie... nawet już nie wspominałam na ten temat. Po prostu strasznie mnie to boli bo kociak był dla mnie zarezerwowany, i wszystko było ok. A jak już miał do mnie jechać padło jedno wielkie NIE ! a że za mały dom, że to że sramto... i stało sie tak że jest u mojej babci. W sumie dobrze mu tam ale on jakoś bardziej widział mi się w cieplutkiej kanapie w moim domu :-(:-(:-([/quote] Najwazniejsze ze ma kochajacy domek a nie miszka na ulicy:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No tak :) Ale i tak wolałabym widzieć go u siebie, no ale cóż... Jak zamknę oczy to widze moje własne mieszkanko z gromadką psiaków i kociaków. Widzę też siebie studiujaca weterynarię.... marzenia :) dobrze, ze za nie nie karają :) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mnie rodzice namawiają na to bym studiowała wet, ja jednak siebie nie widze tam niestety.. Quote
Recommended Posts