Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Co do kotki. To sa jej pierwsze kociaki. O sterylce porozmawiam z nią.
Chciałam jeszcze dodać, że te wszystkie kotki nie są do wydania :) Wszystkie zostają u cioci. No chyba ze w jakieś sprawdzone, naprawde dobre ręce. Ja podziwiam ich. W tamtym roku trzymały wszystkie 7 w domu. Sąsiedzi przychodzili i chcieli kotki ale nie oddały ani jednego. A Midnight tylko jest do wydania bo dla mnie to moja mi oddać. Oczywiście później będą wysterelizowane :)
aaa i mleka mają pod dostatkiem w końcu moja ciocia ma mleczarnie :evil_lol:[/quote]Wraz z zagłębianiem się w to co napisałaś oczy mi się szerzej otwierały :lol: Bo jesli kotki miałyby zostać, a urodziły się również kociczki to za pół roku... :mdleje: Ale doszłam do przedostatniego zdania i mi przeszło :lol:
Takich cioć to ze świecą szukać, moja rodzina jest cała pokręcona. Dziś kuzynka zakomunikowała mi że u niej również są małe kotki, 4. Ja się jej zapytałam "I co jesteś z siebie dumna" to usłyszałam pozytywną odpowiedź :roll: Co jest najlepsze - jednego kota dadzą kuzynce [ta kuzynka co 3 miesiące ma nowego kota :roll:], a drugiego NAM :crazyeye: Podobno moja mama powiedziała że Kuba jest już stary.. [2,5 roku ma :roll:]. A pozostałe 2 zostaną u nich. Oczywiście o sterylce nie ma mowy, zastrzyki przeciw cieczce dla ich suczki ja im funduję :roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wraz z zagłębianiem się w to co napisałaś oczy mi się szerzej otwierały :lol: Bo jesli kotki miałyby zostać, a urodziły się również kociczki to za pół roku... :mdleje: Ale doszłam do przedostatniego zdania i mi przeszło :lol:
Takich cioć to ze świecą szukać, moja rodzina jest cała pokręcona. Dziś kuzynka zakomunikowała mi że u niej również są małe kotki, 4. Ja się jej zapytałam "I co jesteś z siebie dumna" to usłyszałam pozytywną odpowiedź :roll: Co jest najlepsze - jednego kota dadzą kuzynce [ta kuzynka co 3 miesiące ma nowego kota :roll:], a drugiego NAM :crazyeye: Podobno moja mama powiedziała że Kuba jest już stary.. [2,5 roku ma :roll:]. A pozostałe 2 zostaną u nich. Oczywiście o sterylce nie ma mowy, zastrzyki przeciw cieczce dla ich suczki ja im funduję :roll:[/quote]

Tak, moja ciocia (i chrzestna :diabloti:) jest naprawde złotym człowiekiem. Uwielbiam ją. Ciesze się że Bóg obdarował mnie kimś takim. Oni tak kochają zwierzęta :loveu: w ogóle ja i moja ciocia nadajemy na tych samych falach. Mamy te same zajawki na punkcie zwierzaków. Uwielbiam u nich spędzać czas :) Oczywiście tylko ona mi sie taka udała bo reszta rozinki to ma takie podejście jak Twoja.
Ech... a co Twoja mam chce zrobić z tym waszym "starym" kotem ??
A co do fundowania. Ja fundowałam preparaty przeciwpechelne dla psa mojej babci. Mimo iż mieszka tam tez wujek to on sie niegdy nie zainter4esował nim :shake:

Posted

[quote name='Marlena:)']Super fotki,ale modelka najlepsiejsza :evil_lol: .....Tinko,Tinko...bedziesz/już jesteś sławną modelką:evil_lol: ..[/quote]

Moja Tina sławna??
noo to super :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Tak, moja ciocia (i chrzestna :diabloti:) jest naprawde złotym człowiekiem. Uwielbiam ją. Ciesze się że Bóg obdarował mnie kimś takim. Oni tak kochają zwierzęta :loveu: w ogóle ja i moja ciocia nadajemy na tych samych falach. Mamy te same zajawki na punkcie zwierzaków. Uwielbiam u nich spędzać czas :) Oczywiście tylko ona mi sie taka udała bo reszta rozinki to ma takie podejście jak Twoja.
Ech... a co Twoja mam chce zrobić z tym waszym "starym" kotem ??
A co do fundowania. Ja fundowałam preparaty przeciwpechelne dla psa mojej babci. Mimo iż mieszka tam tez wujek to on sie niegdy nie zainter4esował nim :shake:[/quote]A ja nie mam nikogo takiego :shake:
Jedna babcia odnosi się do mnie z kpiną odkąd przyprowadziłam do domu Czabika [mieszka 10km od nas więc ch** jej do tego :angryy:], druga babcia wydziera się na mnie że pies w domu, ale to stara małpa :p
Siostra mojego taty zanim wejdzie do naszego domu dzwoni by zamknąc psa bo zrobi coś jej córuni :roll: Ciocie i wójkowie ze strony mamy byli wielce oburzeni no bo "jak można płakać po smierci psa, przecież będzie nastepy" :roll: Jedynie siostra mojej babci jest kochana, uwielbia koty, dba o swojego Azorka :loveu: Do niej własnie zawiozłam tego kociaka :)

[quote name='_ChiQuiTa_']Moja Tina sławna??
noo to super :multi::multi::multi:[/quote]Raczej właścicielka :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A ja nie mam nikogo takiego :shake:
Jedna babcia odnosi się do mnie z kpiną odkąd przyprowadziłam do domu Czabika [mieszka 10km od nas więc ch** jej do tego :angryy:], druga babcia wydziera się na mnie że pies w domu, ale to stara małpa :p

Siostra mojego taty zanim wejdzie do naszego domu dzwoni by zamknąc psa bo zrobi coś jej córuni :roll: Ciocie i wójkowie ze strony mamy byli wielce oburzeni no bo "jak można płakać po smierci psa, przecież będzie nastepy" :roll: Jedynie siostra mojej babci jest kochana, uwielbia koty, dba o swojego Azorka :loveu: Do niej własnie zawiozłam tego kociaka :)
[/quote]

No o to widze ładnie...
Dobrze że chociaż siostra Twojej babci jest inna :)
Wiesz w mojej rodzince tez nie wszyscy przepadają za zwieerzętami. Np. jak jade do wujka... słysze : "O to ta wasza suka jeszcze żyje. ?"
Babcia wchodząc do naszego mieszkania narzeka że śmierdzi "psem"
A jak jestem u Babci i Tina wejdzie na łóżko to jest tylko jeden krzyk "wypad !!" czasem to juz mnie taka biała bierze że nie moge wytrzymać. W tym roku w zimie bylam u babci, i pojechałam z kuzynem do sklepu. Nie było nas jakies 40 min. A wujek idiota za****** wyrzucil Tine na dwór. Bo mu przeszkadzała. A ona siedziała na schodach i sie telepała. Zrobilam mu awanture ale on to miał w dup**
Strasznie czesto sie tam dre o to ze ktos sie drze na mojego psa. Halo ale nie pozole na to że ona tam ciągle chodzi brzuchem przy ziemi....
i zapowiedziałam ze wiecej tam moja noga nie postanie... jakos mi sie nawet za nimi nie teskni.

[quote name=':: FiGa ::']

Raczej właścicielka :cool3:
[/quote]

a gadasz... poważnie ??
nie sądze :eviltong:

Posted

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4190008.jpg[/IMG]

Jaki słodki gremlinek :loveu: :loveu: :loveu:

A gdyby mój pies zobaczył tego krokodylka, to chyba dostałby ślinotoku - on je wprost uwielbia! :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4190008.jpg[/IMG]

Jaki słodki gremlinek :loveu: :loveu: :loveu:

A gdyby mój pies zobaczył tego krokodylka, to chyba dostałby ślinotoku - on je wprost uwielbia! :)[/quote]

gremlinek hahahaha :megagrin::laugh2_2::roflt::roflt::roflt::roflt:

Tina nie za bardzo chciala go jeść... ale jak sobie poleżał 2 dni na podłodze to sie w końcu skusiła :D

Posted

Cześć Justynko :):buzi:
A było nawet nawet... tzn. nie było za fajnie. Po 1 spotkałam kolege za którym no nie przepadam ale z grzeczności spędziłam z nim godzine. On strasznie się we mnie kocha prawi mi komplementy a mnie aż krew zalewała ...
no ale pomijając to, to później spotkalismy resztę "jego ekipy" no i w ogóle nie czaje tych ludzi, mają jakieś swoje krzywe zajawki... no ale na szczescie juz jestemw dom u...

PS. Ja sie tyle oprodukowałam zdjeć a tu co... nikt nie podziwia
(oprócz tych co juz podziwiali :))

Posted

U mnie też nikt nie ogląda, jesteśmy na dgm od stycznie ubiegłego roku a Wy nas doganiacie jeśli chodzi o liczbę stron, więc nie narzekaj ;) Mogło być gorzej - tak jak np u Figowej ;)

Posted

[quote name='justys95']Mówi się nie "zakochał" a "zabujał" :eviltong: bo to dwie różne rzeczy...:D[/quote]

Napisałam przecież że się we mnie "kocha" a nie że się "zakochał" to też są 2 różne rzeczy a ktoś tu chyba nie umie czytać...
Justyś widzę ze obeznana jesteś wytłumacz mi czym różni się "zakochanie" od "zabujania" bardzo jestem ciekawa :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']

U mnie też nikt nie ogląda, jesteśmy na dgm od stycznie ubiegłego rokua Wy nas doganiacie jeśli chodzi o liczbę stron, więc nie narzekaj ;-) Mogło być gorzej - tak jak np u Figowej ;-)[/quote]

A ta dalej swoje...
Tak troche przykro bo kazdy się fotek domaga a jak już dałam tak dużo to kilka osób coś skrobło i tyle.. no ale co tam :p

Posted

A ta dalej swoje...
Tak troche przykro bo kazdy się fotek domaga a jak już dałam tak dużo to kilka osób coś skrobło i tyle.. no ale co tam :p[/quote]Ja tylko stwierdzam fakt :eviltong:

Każdy sie fotek domaga bo tak robią wszyscy - byleby coś napisać :evil_lol: Jeszcze tego nie zauwazyłaś?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja tylko stwierdzam fakt :eviltong:

Każdy sie fotek domaga bo tak robią wszyscy - byleby coś napisać :evil_lol: Jeszcze tego nie zauwazyłaś?[/quote]

Ty lepiej sie zamknij a nie jakies fakty bedziesz mi tu satwierdzac fakty leca na TVN wiesz:P

A to ze każdy pisz e byle co to zauwarzyłam ale wmawiałam sobie że może jednak naprawde chcą. :roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ty lepiej sie zamknij a nie jakies fakty bedziesz mi tu satwierdzac fakty leca na TVN wiesz:P

A to ze każdy pisz e byle co to zauwarzyłam ale wmawiałam sobie że może jednak naprawde chcą. :roll:[/quote]
No kto by pomyślał :eviltong:

Ajj no nie łam się, niektórzy naprawdę chcą :cool3: ylko nie ma ich aktualnie na dgm, ale jak wejdą to napewno fotki obejrzą [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise][nie to co u nas :evil_lol:][/COLOR][/SIZE]

Posted

Taaak ja bardzo dzielna dziołszka jestem :diabloti:
A dzisiaj nic nie słychać :D długi weekend :D:D i jestm happy ide z moimi głupkami na piwko... no i bedzie lux :) zreszta jak zawsze w piatek..
no a moze jutro dam Wam fajne zdjecia oczywiście jak bedziecie grzeczne :D

Posted

Hej:multi:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4190022.jpg[/IMG]
Nazywa sie Zbychu [/quote]
Cześć Zbychy. Długie masz te swoje narządy:evil_lol:

oglądamy TV :evil_lol:
[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4190029.jpg[/IMG]

[/quote]
Byś jej puściła coś ciekawszego:cool3:

Spragniony:evil_lol:
[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4220096.jpg[/IMG]
[/quote]
Świetne to zdjęcie:multi:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4230124.jpg[/IMG]
[/quote]
Śliczne kicie. Mam najdzieje, zę mamusia pójdzie na sterylke.

[quote name='_ChiQuiTa_']Śpioszki :loveu:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4250184.jpg[/IMG]
:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Ślicznie wyglądają:loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_'][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4250189.jpg[/IMG]

[/quote]
Śliczny piesek, szkoda, ze na łańcuchu.

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4250218.jpg[/IMG][/quote]
Rozczulające zdjęcie:loveu: