Samturia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 heeeej... tak długo mnie tu nie byłóo a ciebie nima i nima... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hej kobitki :buzi: dzisiaj mam troszkę czasu żeby z Wami posiedzieć, ale niestety nie umiem zgrać zdjęć z aparatu. w ogóle się nie da... i już normalnie stracilam nadzieje. A chciałam Wam pokazać tą sunie.... Quote
Carolcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hej!!! sunia miala szczescie ,ze wlasnie przejezdzaliscie obok :loveu: :loveu: :loveu: .Super ,ze jest juz bezpieczna- i to dzieki Wam :multi: .Czekam na fotki Loli:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 kurde, może podpytaj jakiegoś qmpla, co to się zna na technice.. bo ja nic nie pomogę..:shake: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Wianko;-) .....przesyłamy słodkie kwietniowe buziaczki ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 O jak miło że ktoś jeszcze o nas pamięta, mimo iż mamy mały kryzys fotkowy. Tzn. aparat sie obraził i nie da rady. Ale za to mogę sie rozpisać co tam u nas. Wiem ze nikt nie będzie tego czytał ale to w końcu też blog. Więc, w niedziele miałam jechać do Loli, ale nie wyszło więc planuje na czasie się wybrać, ale teraz święta i lipa nie mam kiedy. Tinka ma się dobrze... Świnka także.... (wczoraj nauczyła sie korzystać z poidełka :)) A ja.... mniejsza o większość.... Jak aparat sie odbrazi to bedzie nasz wielki powrót, więc prosze o cierpliwość :) Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witaj Edytko :calus: Super że uratowaliście te psinkę, pomyśl jak wiele Ci mała zawdzięcza - życie :calus: Z moim tatą rozpętała się ostatnio rozmowa na temat psów i wiesz jak mnie podsumował? :roll: Ze tyle złego wsród ludzi się dzieje, a ludzie idioci zajmuja się zwierzętami :( Że najpierw trzeba pomóc ludziom bo są wazniejsi.. ja w ogóle nie wiem jak mogę mieszkać z kimś takim.. Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej kochana... jeny ile zaległości... czekaj spróbujemy cosik nadrobić... poźniej ejszcze wpadnę... Quote
wiq Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to poczekam cierpliwie, aż się dogadacie z aparatem. Gratulacje dla świnki:lol: Jeśli odwiedziny dojdą do skutku napisz - przeczytamy;) [B]Figa[/B], łomatko:crazyeye::shake: nie zazdroszczę.. Quote
Samturia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kochana... a włączasz aparat przy podłączaniu do kompa ? :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Witaj Edytko :calus: Super że uratowaliście te psinkę, pomyśl jak wiele Ci mała zawdzięcza - życie :calus: Z moim tatą rozpętała się ostatnio rozmowa na temat psów i wiesz jak mnie podsumował? :roll: Ze tyle złego wsród ludzi się dzieje, a ludzie idioci zajmuja się zwierzętami :( Że najpierw trzeba pomóc ludziom bo są wazniejsi.. ja w ogóle nie wiem jak mogę mieszkać z kimś takim..[/quote] Wiesz chyba rozumiem bo ja mam w domu takich 3.... zawsze jak nawijam coś o jakimś psiaku, lub chce jakiegoś tylko na noc wziąść, albo coś to słyszę " daj se spokój"..... Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='wiq'] No to poczekam cierpliwie, aż się dogadacie z aparatem. Gratulacje dla świnki:lol: Jeśli odwiedziny dojdą do skutku napisz - przeczytamy;-) [/quote] Dziękuje za wyrozumiałość :) a o wszystkim oczywiście będę pisać :) [quote name='Samturia'] kochana... a włączasz aparat przy podłączaniu do kompa ? :smile: [/quote] Tak, musze miec włączony. Podpinam kabel USB i wyskakuje mi na aparacie 3 możliwości: Połączyć sie z PS szybkie drukowanie i cos tam jesczze włączam na PC i czekam, czekam, czekam..... x100 [quote name='Marta_Ares'] Hej Edytka;-) :loveu: :loveu: [/quote] Czeeść Martuś :buzi: [quote name='Tina.Sara'] cześć wam!!!! [/quote] Nooo kogo ja widzę :multi::multi: Karolciaaa :buzi: Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Z moim tatą rozpętała się ostatnio rozmowa na temat psów i wiesz jak mnie podsumował? :roll: Ze tyle złego wsród ludzi się dzieje, a ludzie idioci zajmuja się zwierzętami :( Że najpierw trzeba pomóc ludziom bo są wazniejsi.. ja w ogóle nie wiem jak mogę mieszkać z kimś takim..[/quote] Moi rodzice tez tak, a jak dzisiaj byli wkurzeni, ze pojechałam do schroniska:angryy: ChiQiTa [COLOR=#0000ff]Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale... Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego![/COLOR] [COLOR=blue]Pianka&Dianka[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Pianka']Moi rodzice tez tak, a jak dzisiaj byli wkurzeni, ze pojechałam do schroniska:angryy: ChiQiTa [COLOR=#0000ff]Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku [/COLOR] [COLOR=#0000ff]były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole [/COLOR] [COLOR=#0000ff]stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale...[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Wesołego królika, [/COLOR] [COLOR=#0000ff]co po stole bryka, [/COLOR] [COLOR=#0000ff]spokoju świętego [/COLOR] [COLOR=#0000ff]i czasu wolnego, [/COLOR] [COLOR=#0000ff]życia zabawnego [/COLOR] [COLOR=#0000ff]i w ogóle [/COLOR] [COLOR=#0000ff]-wszystkiego kurde najlepszego![/COLOR] [COLOR=blue]Pianka&Dianka[/COLOR][/quote] Dziękuje kochana :buzi: Quote
DiDDlina85 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dobry wieczorek!!! Co tam u Tinuchy i jej właścicielki?:p Quote
Recommended Posts