_ChiQuiTa_ Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Witam kochane :buzi: Czy sie pokładało ? Hmm... muszę nauczyć sie z tym żyć. Chociaż nie jest łatwo, ale czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu... Staram sie jak mogę aby wszystko było normalnie.... Spotykam się ze znajomymi chociaż nie mam na to ochoty... Dzisiaj poszłam z kumpelami na piwo, było nawet fajnie... potańczyłyśmy trochę, spotkałam wielu znajomych.... Jakoś to będzie... musi.... Nie mam nowych fotek, jakoś ostatnio nie mam ochoty nawet robić zdjęć... a Tina łazi za mną jak cień... a ja... nie zwracam na nią uwagi, muszę jej jakoś wynagrodzić te kilka dni... bo zachowywałam sie w stosunku do wszystkich podle.... Quote
haska_12 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ojjj :buzi: Rozumiem cię... poczekamy w takim razie cierpliwie na fotki :* Nie smutaj :buzi: Quote
Bewarka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 nie smuć się Edytko...ty nawet nie wiesz co u mnie w domu jest...jak chcesz wiedzieć to PW ale od razu mówie, że nie wiem czy będe miała odwage to powiedzieć...:( Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Edytko, nie potrafię Cię pocieszyć, bo wiem, ze nie możesz tak po prostu przestać o tym wszystkim myśleć. Ale dziękuję Ci, że wczoraj mi się wygadałaś... Jedynie co mogę Ci powiedzieć to to, żebyś starała się wrócić do siebie, będzie dobrze, zobaczysz... Pamiętaj, ze zawsze mozesz do mnie pisać. Trzymaj się Kochana ;* Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dziękuje kochane :buzi: Ale wiecie co już jest lepiej. Dzisiaj rozmowa z Nim pomogła :) tak o niczym a jednak pomogła. Ale zacznę od początku. Pojechałam dzisiaj rowerkiem do koleżanki za Tarnobrzegiem, dobre kilka km ale nie wiem dokładnie ile jakieś 15. Towarzyszyli mi moi dwaj bracia "z wyboru" :) super dzień dzisiaj miałam, dużo zdjęć (ale nie Tinkowych :(). Ogóle super było. No a najważniejsze to że znaleźliśmy w lesie sunię. :bigcry: ktoś wyrzucił ją prawdopodobnie z samochodu i na dodatek ... W WORKU !!!!!! Nie wiem jak ona z niego wylazła, ale oglądałam ten worek i była wygryziona dziura a w środku kupy. Także nie miałam wątpliwości co do tego ze była w tym worku. Biedactwo takie malusie siedziało przy drodze i nikt się nie zatrzymał. Na początku na nas warczała, cała się telepała. Ale kolega podszedł do niej, powoli... pogłaskał. Uspokoiła się, ale powstał problem co z nią zrobić, jesteśmy jakies 10 km od domu i na dodatek na rowerach. Na szczęście 2 km za tym lasem była wieś gdzie miesza ciotka mojego kolegi. Niosłam ją na rękach 2 km a ona nawet nie drgnęła tylko rozglądała się na boki, nawet w policzek polizać mnie chciała. Mam jej zdjęcia ale wstawie później bo padam z nóg. A no i sunia została na tymczas u ciotki kolegi. Powiedziała że ma już dużo psów, ale jak nie znaleziemy małej domu to zostanie u nich :) wspaniały happy end :) A sunię nazwaliśmy Lola :) jak odchodziliśmy to ciotka kolegi powiedziała : "No Lolka pomachaj i podziękuj za życie" aż sie wzruszyłam wtedy. Wspaniale się zakończył dzisiejszy dzień :) Quote
anka11 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hejcia ;) to dobrze ze jest Ci juz lepiej :) biedna sunieczka :( ale dobrze ze ma domek [chyba] :) to moze dasz jakies fotki z dzisiaj?? :razz: pozdro :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Kurde chciałabym wstawić Wam zdjęcia ale kurde nie moge bo chyba cos mi sie z kablem popsuło, w ogole nie łączy sie z komputerem Quote
anka11 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 uuuuu :( szkodaa..... ja tez tak ostatnio mialam.... okazalo sie ze te takie malutkie preciki sie powykrzywialy wiec musialam je troche wyprostowac szpilka :razz: Quote
wiq Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 piękna historia:D:p bardzo się cieszę, bo jednak wszystko się polepsza:p Quote
Monika_tbg Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 boże ludzka bezmyślnośc siięga granic;/ czy jakoś to tak było ;/ jak tak można....:angryy: ale dobrze że ją Edytko znaleźliście (chyba ma być znaleźlićie kuleje z odmianą) teraz trzeba suni szukać domQ:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Monika_tbg']boże ludzka bezmyślnośc siięga granic;/ czy jakoś to tak było ;/ jak tak można....:angryy: ale dobrze że ją Edytko znaleźliście (chyba ma być znaleźlićie kuleje z odmianą) teraz trzeba suni szukać domQ:loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]teee siostra powinno być :ludzka bezmyślnośc nie ma granic:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]a co do suni to ma nadzieje że zjadzie sie dla niej domek...i dobrze że psiak trafił na Ciebie bo inni by ją zostawili:buzi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#00bfff][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#00bfff]Dobranoc:D[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Monika_tbg Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Paulina_mickey'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]teee siostra powinno być :ludzka bezmyślnośc nie ma granic:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]a co do suni to ma nadzieje że zjadzie sie dla niej domek...i dobrze że psiak trafił na Ciebie bo inni by ją zostawili:buzi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#00bfff]Dobranoc:D[/COLOR][/FONT][/B][/quote] przepraszam Cie bardzo ale napisałam ze nie umiem odmienieć:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kurde no nie moge zgrać tych durnych zdjęc ;/ może ktoś się orientuje jak sie to robi?? Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Całe szczęscie ze to wlasnie Wy znaleźliście tę sunię. :multi: I cieszę się, ze masz się lepiej :multi: A co do zdjęc - my kabel juz dawno zgubiliśmy na szczęscie mamy taki przenośny czytnik z kablem USB, do którego mozna wlasnie wsadzać różne karty i się zgrywa ;-) Quote
Alynkaaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [COLOR=Red][B]hejka....kurcze ale mialas przygode:crazyeye: ale ciesze sie ze sunci sie tak udalo!!!! gratuluje!!!i duzo buziakow za ten czyn:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*: z niecerpliwoscia czekam na fotki suniki........[/B][/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [FONT=Fixedsys][SIZE=4][COLOR=blue][B]Witam kochana:buzi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cześć Edytko! :wink: :buzi: :-o jak mnie tu dawno nie bylo:-(:oops: Quote
Pianka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Fajnie, ze ci juz lepiej, chociaż i tak nie wiem o co chodzi. Ale też dużo razy nie chce mi się żyć, ale żyje dla niech- właśnie dla takich psów jakie udało ci się uratowac. Mam nadzieje, że sunia znajdzie domek:loveu: Quote
Mada&Teodor Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P3120016.jpg[/IMG] Wspaniały z niej nietoperek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Witaj!! nie mam pojęcia skąd się tyle stron tu wzięło :razz::-o ja nieeee nadążam:placz: Perełka, też te kabanosiki lubi :lol: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/41.jpg[/IMG] SPECJALNIE DLA CIEBIE I TINKI U NAS W GALERI BęDZIE NIESAMOWITA HISTORIA, która dobrze się skończyła!!!!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie dobra Edytka:mad: nie ma czasu na DGM...:mad: Quote
Recommended Posts