_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bo gooopoty gadasz :eviltong:[/quote] jaaa... ?? :razz::diabloti: [quote name='Agushka']Cześć Edysia :smile: [IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u69/mloda_tbg/tn_P3040015.jpg[/IMG] ja chyba za chwilkę pójdę za przykładem Tiny :evil_lol::evil_lol: ale swoją drogą wygodna z niej babka :smile:[/quote] no Ba... to straszna wygodnisia jest :):):) [quote name='Paulina_mickey'] Heeeeej:buzi: widze że Ty też nie masz za dużo czasu na DGM...:eviltong:[/quote] ojj tak, przez Dogo zaniedbałam troche znajomych, wszystcy sie dobijali do mnie żeby sie spotkać a ja wiecznie nie mgłam bo sobie w domu siedziałam na dogomani :D do tego nauka dochodzi i coraz mniej czasu mam....:shake: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja na dgmw tyg wcale nie mam czasu siedzieć, dlatego póxniejna weekendzie mam nadrabiania po 20 stron :roll: Co do pytania - [B][U]TAK TY![/U][/B] :-P Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ja głupoty gadam bo ja jedna wielka głupota jestem :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dzieńdoberek Sylwucha :) co tam słychać ciekawego :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hej dziewczynki:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hej hej :buzi: Sylwucha :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czesc Wam.. Aleś nawrzucała tych fotek... Ze 20 minut czekałam, żeby wszystkie się otworzyły. Jest co oglądac... Nie wiem, która najlepsza dlatego nie zacytowałam żadnej. Nie, chociaż jedna rzuciła mnie na kolana. Ta z tą łapką w górze, zrobiona w pościeli. Nie mogę jej znaleźc. A szkoda bo nie wiem która zWAs tam jest: TY Edytko ;), czy Tinka??? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Cześć Ewuś.. hmm... teraz sobie nie przypomnę bo sama się pogubiłam w ty ch fotach :D Quote
tusia. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Mi się fotki na osobnej str. ładują P.s. Czy Lalka znalazła dom? (brak banerka)?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 nie, Lalka nie znalazła jeszcze domu Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdoberek Sylwucha :) co tam słychać ciekawego :buzi:[/quote] Edytko nie moge sobie zmienić na ten avatar od Ciebie:placz: :placz: Quote
Bewarka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej!!! No więc...jak tam u was??? :) u nas jest cieplutko...;) Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='justys95']Hej!!! No więc...jak tam u was??? :) u nas jest cieplutko...;)[/quote] u nas dzisiaj bardzo zimno:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Helol cioteczki :buzi: co słychac? ja dzisiaj rozpoczełam sezon rowerowy :D pojechałam do Sandomierza i spowrotem. Nie powiem Wam dokładnie ile to km ale w jedną stronę jechałam 1 h 10 min :) mam też kilka fotek bo po drodze sptkałysmy miłego pana ze stadkiem kóz zdjecia postaram sie dać dzisiaj wieczorem albo jutro... ale to pewnie wieczorem bo zaraz spadam do kolegi na film a jutro do 15 mam lekcje także nie wiem jak sie wyrobie z czasem... a teraz papap :buzi: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 wpadlam powiedziec ze masz sliczny banerek:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Marta_Ares']wpadlam powiedziec ze masz sliczny banerek:loveu:[/quote] zgadzam sie:D:D:loveu: Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja też, ja też!!! :D bardzo ładny :) i taki wesoły :loveu: Quote
wiq Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wiosna działa na ludzi - tu rower, u Figulcowej rolki.. (a u mnie matura :roll:[no, powiedzmy, że się uczę..;) ]) Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Taaa na mnie też działa - usypiająco :evil_lol::evil_lol: Ledwie siedzę, oczy sobie chyba zapałkami podeprę. Edysia, a Ty znów gdzies śmigasz? Quote
Dobcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u69/mloda_tbg/tn_P3040015.jpg[/IMG] Cześć Edytko:lol: Śliczne te ostatnie fotki :loveu:I widoczki:loveu: Takiej to dobrze :evil_lol:Świetna fotka:evil_lol: Quote
Recommended Posts