Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Zaglądnijcie proszę , może uda nam się coś wymyślić -już raz uniknął śmierci - "tubylcy " chcieli go utopić , drugi raz może się mu nie udać :-( http://www.dogomania.pl/threads/209989-mia%C5%82-si%C4%99-utopi%C4%87-ale-prze%C5%BCy%C5%82...czy-mia%C5%82-po-co-czy-kto%C5%9B-go-zechce-b%C5%82agamy-o-DT... Quote
savahna Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Już miałam tak mało subskrypcji, no ale Rudzia ciagle coś podsyła i znowu mam dużo:razz: Podrzuce Frania smakosza.:multi: Wracaj do zdrowia psiaczku. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 A żebyś savahnko miała co robić ;) po co spać za długo :) A wracając do Franka to goi się nam chłopak :) Miałam straszne zamieszanie przez ostatnie dni i wpadłam tylko wczoraj do gabinetu po jedzenie dla moich łotrów , nie miałam przy sobie aparatu . Ale Franek już bez kołnierza , pomału zaczyna na spacerkach wiedzieć co się robi ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='savahna']To mądry z niego psiaczek.;)[/QUOTE] No pewnie że mądry :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Franciszku wybaczysz mi prawda ;) Maleństwa nie mają nic ... chrześniak czy chrześnica sam wybierasz-sprawdź Quote
savahna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Franus, wiesz co, nie wiem czemu, ale przypomniała mi sie teoria kuli śniegowej....:razz: A ty psiaku zdrowiej....:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wieści od Franka - chłopak ma się coraz lepiej, jest szansa że po wypadku nie będzie śladu . Nie mam zdjęć bo na razie nie mam na nic czasu ale postaram się wkrótce o jakieś . Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Wieści od Franka - chłopak ma się coraz lepiej, jest szansa że po wypadku nie będzie śladu . Nie mam zdjęć bo na razie nie mam na nic czasu ale postaram się wkrótce o jakieś . Super ;) I czekam na zdjecia... urósł coś może?:) Przytył?:) Quote
savahna Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Aaaa tam, najważniejsze ,że z psiakiem lepiej. Fotki to tylko miły dodatek.;) Już tak dawno tu nie byłam,że nie mogłam skojarzyć po tytule o jakiego psiaka chodzi.:roll: Jeszcze offika malutkiego wkleje. Do Jaagi wrocił z adopcji roczny psiak w stanie krytycznym.Najbliższe dni zdecyduja czy przezyje. Jak ktoś ma chwilke to zajrzyjcie na watek. weci nie daja szans. erka z Jaaga zdecydowały się walczyć o psiaka... http://www.dogomania.pl/threads/194838-Porzucona-przez-bezdomnych-sunia-ze-szczeniakiem!-Potrzebna-pomoc-na-utrzymanie-w-dt/page6 Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No ja czekam na zdjęcia bo zostały wspomniane;) Jakby nie były wspominanne to moż ebym nie czekała;0 Tylk odopytywała :evil_lol::) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Saththa']Super ;) I czekam na zdjecia... urósł coś może?:) Przytył?:) Kochana na fotki przyjdzie poczekać z kilka dni pewnie ... [quote name='savahna']Aaaa tam, najważniejsze ,że z psiakiem lepiej. Fotki to tylko miły dodatek.;) Już tak dawno tu nie byłam,że nie mogłam skojarzyć po tytule o jakiego psiaka chodzi.:roll: Jeszcze offika malutkiego wkleje. Do Jaagi wrocił z adopcji roczny psiak w stanie krytycznym.Najbliższe dni zdecyduja czy przezyje. Jak ktoś ma chwilke to zajrzyjcie na watek. weci nie daja szans. erka z Jaaga zdecydowały się walczyć o psiaka... http://www.dogomania.pl/threads/194838-Porzucona-przez-bezdomnych-sunia-ze-szczeniakiem!-Potrzebna-pomoc-na-utrzymanie-w-dt/page6 Widziałam Savahnko :( serce się kraje . Myślę nad bazarkami, ale muszę najpierw porozliczać się ze wszystkich zaległych . A kto może zapraszamy do opieńka -0 dopiero co cieszyliśmy się że zaczyna nowe cudowne życie a teraz nie wiadomo czy przeżyje :( Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Kochana na fotki przyjdzie poczekać z kilka dni pewnie ... Ja poczekam a w między czasie może się dowiemc zy się zmienił jakoś? przytył urósł?:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Saththa napisał(a):Ja poczekam a w między czasie może się dowiemc zy się zmienił jakoś? przytył urósł?:) Wstyd się przyznać ale nie wiem nie widziałam go od dawna ...tylko telefonicznie się dowiaduję o jego stan . Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Wstyd się przyznać ale nie wiem nie widziałam go od dawna ...tylko telefonicznie się dowiaduję o jego stan . A no to wycofuję pytanie i pozostawiam do odpowiedxi w przyszłości:) Quote
savahna Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Dzieki Rudzia,że zajrzałaś do Opieńka.:loveu: Pani Teresa Borcz tez się tam pojawiła. Ja nie wiem skąd ta kobitka ma taka wiedze, muszę sobie pokopiowac te jej wpisy, bo nigdy nie wiadomo co się kiedy przyda. Ona coś tam Jaadze poleca podobno bardzo skuteczne, a na innym watku mi odpisała,że ona te różne środki na sobie stosowała, bo lekarze ją tak leczyli,ze juz by jej nie było... Naprawdę warto to sobie gdzies pozapisywać.Wcześniej o ranach i ich leczeniu pisała....Wszystko stosowane w praktyce, nie jakies tam wyczytane tylko.....;) A za Frania kciukam, ale on to już chyba na prosta wychodzi? :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Kochana u Opieńka to ja byłam zaraz jak tylko zobaczyłam ze znowu pojawił mi się w subskrypcji :( oby tylko maluch wyszedł z tego . A TERESA BORCZ to niesamowita kobieta a jej wiedza powinna zostać spisana żeby się nie zmarnowała .... Quote
savahna Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Kochana u Opieńka to ja byłam zaraz jak tylko zobaczyłam ze znowu pojawił mi się w subskrypcji :( oby tylko maluch wyszedł z tego . A TERESA BORCZ to niesamowita kobieta a jej wiedza powinna zostać spisana żeby się nie zmarnowała .... A, no fakt. I masz racje, warto by jej rady spisać.:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No to jedziemy z wieściami :) Franek ma dom, swój własny , cudowny dom . Rodzina pokochała Franka całym sercem . Wypatrzyły go dziewczynki w gabinecie weterynaryjnym i chodziły pomagac opiekować się Frankiem , potem Franek zaczął odwiedzać dziewczynki na kilka godzin żeby nie siedział w klatce no i w końcu Franek został :) Rodzina jest super, kochają Franka , kontynuują cały czas leczenie ( które jest bardzo optymistyczne ) . Ponieważ w rodzinie się nie przelewa to ustaliłam ze za leczenie Franka do czasu adoptowania go zapłacę ja pozostałe koszty bierze już na siebie nowa rodzina Franka . Dziś zapłaciłam 100 zł z bazarku na Franciszka . Zostało nam jeszcze ok. 200 zł długu za leczenie Franciszka ( 100 zł zabieg i 100 zł leki i leczenie Franka w gabinecie ) . Będę prosiła oo pomoc - oczywiście na bazarku :) musimy uzbierać 174 zł . Quote
erka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 To świetne wieści:), oczywiscie te o domku Frankowym, bo o długo trochę mniej :cool3:, ale mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda się dlug zlikwidowac:). Quote
savahna Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja się na nowe zakładki nie mogę doczekać. Super wieści.:p Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Zapraszam serdecznie na zakładkowy szał nr 4 - na spłatę długu Franciszka :) http://www.dogomania.pl/threads/212729-Zak%C5%82adkowy-sza%C5%82-nr-4-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-Franciszka-do-21.08-ZAPRASZAM-OTWARTE?p=17422327#post17422327 Quote
Recommended Posts