Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kirke jest w schronisku bardzo krótko,wcześniej też nie miała łatwego życia ale ma szczęście do ludzi.Wyczerpaną,brudną i skołtuniona suczkę znaleziono w rowie przy ulicy.Właściciel sąsiadującej z rowem posesji zobaczył skuloną,przerażoną suczkę i zaniósł ją do domu.Wyleczył ,odkarmił i zaopiekował się nią na czas leczenia.Ale teraz Kirke jest w schronisku,pomimo wielkiego serca,człowiek który pomógł Kirke wyzdrowieć nie mógł zatrzymać jej u siebie i przywiózł do schroniska.Suczka ma około 6 miesięcy,beżową,szorstkowłosą sierść i wesołe oczy.Jest bardzo oryginalnym psem ,tak jak imię ,które dostała.Suczka musiała mieć bliski kontakt z ludzmi jest bowiem radosna,kontaktowa,lubi dotyk i prosi o uwagę.Przed adopcją zostanie wysterylizowana,jest odrobaczona i zaszczepiona.SZUKAMY DOMU DLA KIRKE!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna sunia! Zaglądałam jej w ząbki i wyglądają na całkiem dorosłe, tak właśnie na 3-4 lata, bardzo się wierciła, więc nie jestem pewna, spróbujcie sprawdzić jeszcze raz w sobotę. I ktoś podobnie ocenił jej wiek. Na oko wygląda jak szczeniak, może przez te ubytki sierści?

Posted

Donata napisał(a):
Tez uważałam że Kirke jest młodsza a skoro wyglada młodo to po co jej dodawac lat?

Ogłaszajmy ją jako 1.5 - 2 lata.
Wygląda bardzo młodziutko, poza tym ktoś, kto oceniał jej wiek mógł się pomylić - np. jak przy Gordonie czy pudlu.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ogłaszajmy ją jako 1.5 - 2 lata.
Wygląda bardzo młodziutko, poza tym ktoś, kto oceniał jej wiek mógł się pomylić - np. jak przy Gordonie czy pudlu.

Dobrze,niech będzie...potem wrzucę ją na bazarek...

Posted

[quote name='Kaja10014']Ogłaszajmy ją jako 1.5 - 2 lata.

UWAGA! Wg Pani Wet KIRKE MA PÓŁ ROKU!!! Na pewno nie ma roku.

Posted

Paula03 napisał(a):
Romciu ja ją ogłoszę, tylko poczekam na jakieś zdjęcia z soboty ;)

Paula,jeśli mogę zasugerować...na wątku jest mnóstwo super zdjęć...może można już dziś ja zacząć ogłaszać...są znów 2 nowe psiaki...

Posted

Romka napisał(a):
Paula,jeśli mogę zasugerować...na wątku jest mnóstwo super zdjęć...może można już dziś ja zacząć ogłaszać...są znów 2 nowe psiaki...

Zdjęcia nie są najgorsze, ale poza schroniskiem mogą być o wiele lepsze. A Paula i tak dziś nie ogłosi bo jest zajęta ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Zdjęcia nie są najgorsze, ale poza schroniskiem mogą być o wiele lepsze. A Paula i tak dziś nie ogłosi bo jest zajęta ;)

No dobrze,jak tak to pewnie macie rację...do jutra zatem...;)