Sajko Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nie, bo ona w tym czasie rzucała mi bullem, aż biedny na pleckach lądował, na pewno będzie miał traumę do końca życia:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 O ja cie co to za seminarium było :crazyeye: :lol: Quote
PATIszon Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']O ja cie co to za seminarium było :crazyeye: :lol: To byla przerwa.... A Ty, Sajko nie odwracaj kota ogonem, tylko bulla pokaz.....od tylu:evil_lol: Quote
Rauni Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Czy ma ktoś (przez ktosia rozumiem Sajko :lol:) zdjęcie Sundaya przy stole konferencyjnym? Względnie śpiącego na wyściełanym krzesełku, bo przecie królewnie na wykładzinie za twardo i za zimno? Quote
Sajko Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Proszę, miła osoba- miły dostawca:diabloti: Tylko tyle mam Księżniczki niestety;) Na usprawiedliwienie jakości, walczę z nieswoim aparatem, do tego z ciemnym obiektywem, więc zdjęcia jakościowo kiepskie:placz: Quote
Sajko Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No i jedna fotka pokazująca, jak doskonale na seminarium bawiła się Patiszon...:angryy: Quote
Magda i Saga Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Co za minka:roflt: zadowolona raczej Quote
sic! Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No nieeeeeeeeee ludzie! obscena jakaś !!!:p :p :p :p Quote
PATIszon Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No i jedna fotka pokazująca, jak doskonale na seminarium bawiła się Patiszon Sajko, przeca to nie moje jajka....:bigcool: Quote
CHI Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :megagrin: :megagrin: fajne mieliście seminarium - oplułam monitor.... Pati święta Ci się pomyliły?? Jak znam "czołgistów" to raczej był zadowolony???;) Pozdrrowienia od CHI & BBB Quote
PATIszon Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 CHI napisał(a): Jak znam "czołgistów" to raczej był zadowolony???;) Pozdrrowienia od CHI & BBB Raczej nawet nie przycial, ze mu ktos cos tworzy.....:p Quote
Rauni Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dzięki Sajko. To zdjęcie jak leży na segregatorze... :loveu: Quote
Ludek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale jaja były na tym seminarium.:evil_lol: Mokka napisał(a):Pobić kijem :angryy: . Miał taaaakiego gnata i gonił mnie :smhair2: . To było straszne :placz: . Bo Milo nie było. Jakby był to by Cię na pewno obronił.:diabloti: Quote
Mokka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Sajko']No i jedna fotka pokazująca, jak doskonale na seminarium bawiła się Patiszon...:angryy: No i teraz wiecie, dlaczego mój Lełon jajek nie ma. Za dużo zadajemy się z PATIszonem :evil_lol: . Quote
PATIszon Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mokka napisał(a):No i teraz wiecie, dlaczego mój Lełon jajek nie ma. Za dużo zadajemy się z PATIszonem :evil_lol: . Hmmm moj Leon ma......:cool3: :laugh2_2: Quote
belgunia Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Ładne jaja :) Mokka, nie dziwię się, że uciekałaś.... ten szyderczy, zadowolny z siebie uśmieszek ...:):loveu::evil_lol: A wracając jeszcze do seminarium, dziękuję wszystkim za obecność i baczną uwagę wytrwałym i pilnym uczniom Arpiego :) Myśle, że tematyka szkolenia w znacznym stopniu zmieniła u uczestników szkolenia spojrzenie na budowę toru, pułapki oraz kombinacje na torach. Myślę, że seminarium - reaktywacja nastąpi wkrótce! Będzie w niemal 100% dotyczyło samej praktyki na torze, więc będzie napewno wiecej ruchu. Co do siedzenia, wysiedzieliśmy duuuuużo, słuchaliśmy duuuuużo, bo było naprawdę czego posłuchać. Zio tlumaczyła bardzo wytrwale i Rauni też na zmianę i wielkie WAM DZIĘKI DZIEWCZYNY! A ja mam pytanko: czy ktoś z uczetników semianrium nie otrzymał jeszcze płytki? Pozdrawiam wszystkich I chyba tytaj złożę wszystkim takie życzonka: Święta zdrowe daj nam Boże, Razem z psami spędzić na torze! A choć na torze stołu brak, My na waflach jemy mak. Dla niezorientowanych czekoladowo: waflach z zawodów czekoladowych :) Zdrowia wszystkim i słodyczy, szampańskiego SZAMPANA i czekoladowej CZEKOLADY ! Żeby w Nowym Roku wszystko się odbyło to zaplanowane i chciane i wymarzone, oficjalne i nieoficjalne! Dużo dobrych wyników na zawodach tych polskich i tych zagranicznych. I wielu nowych torkow na zielonych płaskich poletkach! Życzy Dorota AgilityPsiSport Płock/Włocławek Quote
PATIszon Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 belgunia napisał(a): A ja mam pytanko: czy ktoś z uczetników semianrium nie otrzymał jeszcze płytki? Wlasnie. Ja dostalam, ale moj komp jej nie czyta :niewiem: Czy Wasze plytki dzialaja? Quote
Rauni Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moja płytka nie działa, komp twierdzi, że jest czysta całkiem... :shake: Quote
belgunia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Rauni napisał(a):Moja płytka nie działa, komp twierdzi, że jest czysta całkiem... :shake: Prześlę Wam drugą. czasami tak bywa z płytkami. Quote
Recommended Posts