Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Oczko się zagoiło. Widocznie to co mu przeszkadzało to pękło i po sprawie. Chłopak lata szczęśliwy, śpi w przedśnionku koło kaloryferka. Wieczorem zrobie foteczki oczka.[/QUOTE]

uwazam, ze wizyta u weta jest konieczna, trzeba to skonsultowac...moze ktos podjechac z Nim do weta?
pieniadze sa

Lilu dowiadywalas sie moze jak przyjmuje dr Kielbowicz?

Posted

[quote name='LILUtosi']Oczko się zagoiło. Widocznie to co mu przeszkadzało to pękło i po sprawie. Chłopak lata szczęśliwy, śpi w przedśnionku koło kaloryferka. Wieczorem zrobie foteczki oczka.[/QUOTE]

to moze nic groznego, suczka znajomych tez tak miala-taka gulke na powiece i peklo jej to przy mnie i tez pozniej bylo ok, a moj Brono ma tez na dolnej powiece taka gulke, ale to juz od 4 lat ma, odkad go wzielismy ze schronu i minimalnie uroslo, wetka powiedziala, ze to gruczolak (jesli dobrze pamietam) i mogl byc nastepstwem pogryzienia (w schronie byl pogryziony), i ze jesli to mu nie przeszkadza to nie trzeba ruszac, kiedys troszke mu peklo i wylecialo troche krwi z ropa,

Posted

[quote name='LILUtosi']Na razie Toro nie wykazuje znamion zlego samopoczucia. Hasa po domu i sika na wszystko. Taki lej wstrętny. Mieliśmy dzisiaj goscia - Ciocie Zosie z Tztem.[/QUOTE]

Sika na wszystko :o Toro, nicponiu, zachowuj się.

Posted

[quote name='monika083']mysle ze nie, zreszta na watku Retrusia juz to dawno zaproponowalam,[/QUOTE]

To jeśli nie było sprzeciwów, dobrze byłoby je przekazać- pieniądze teraz bardzo Toro potrzebne...

Czy stan podany na pierwszej stronie jest aktualny?

Posted

[quote name='zuzlikowa']To jeśli nie było sprzeciwów, dobrze byłoby je przekazać- pieniądze teraz bardzo Toro potrzebne...

Czy stan podany na pierwszej stronie jest aktualny?[/QUOTE]

stan aktualny to + 6 zl. zrobilam przelew za styczen.

Posted

Cioteczki bardzo dziękuję, ze Jestescie :)
postaram sie jutro wpasc na neta na dluzej, dzisiaj tylko zalozylam watek kolejnej Bidulce w mega potrzebie :(
nie mogła dluzej czekac :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222200-Jestem-labci%C4%85-Bary%C5%82eczk%C4%85-mam-mega-guza-i-30-kg-nadwagi...Pom%C3%B3%C5%BC-mi-%28?p=18531052#post18531052[/url]

Posted

[quote name='zioberek87']a co z tą kasą z Retra??[/QUOTE]

nie bylo sprzeciwow na watku Retra , wiec mysle, ze mozna ja przekazac na Tora, to troszke ponad 400zl wiec przyda sie bardzo , bo jednorazowe zapasy juz wydany , a deklaracje stale niepelne.Takze bedzie na spokojne oplacenie jeszcze 2 miesiecy, ale co pozniej... moze ktos mialby jakies fanty na bazarek?