__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ktoś by się przydał - kto chętny z okolic? Quote
BUDRYSEK Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='LILUtosi']Oczko się zagoiło. Widocznie to co mu przeszkadzało to pękło i po sprawie. Chłopak lata szczęśliwy, śpi w przedśnionku koło kaloryferka. Wieczorem zrobie foteczki oczka.[/QUOTE] uwazam, ze wizyta u weta jest konieczna, trzeba to skonsultowac...moze ktos podjechac z Nim do weta? pieniadze sa Lilu dowiadywalas sie moze jak przyjmuje dr Kielbowicz? Quote
BUDRYSEK Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 dostalam info z PP, ze trwa przesyłanie pieniedzy od [B]Kamila_s - 51,50 zł.[/B]..bardzo dziękuję :) Quote
zioberek87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 po Retro troszkę grosza zostało... akurat by się dla Torusia przydało.. Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='zioberek87']po Retro troszkę grosza zostało... akurat by się dla Torusia przydało..[/QUOTE] Czy stoi coś na przeszkodzie, by te środki przekazać na Toro? Quote
monika083 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='LILUtosi']Oczko się zagoiło. Widocznie to co mu przeszkadzało to pękło i po sprawie. Chłopak lata szczęśliwy, śpi w przedśnionku koło kaloryferka. Wieczorem zrobie foteczki oczka.[/QUOTE] to moze nic groznego, suczka znajomych tez tak miala-taka gulke na powiece i peklo jej to przy mnie i tez pozniej bylo ok, a moj Brono ma tez na dolnej powiece taka gulke, ale to juz od 4 lat ma, odkad go wzielismy ze schronu i minimalnie uroslo, wetka powiedziala, ze to gruczolak (jesli dobrze pamietam) i mogl byc nastepstwem pogryzienia (w schronie byl pogryziony), i ze jesli to mu nie przeszkadza to nie trzeba ruszac, kiedys troszke mu peklo i wylecialo troche krwi z ropa, Quote
monika083 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='zuzlikowa']Czy stoi coś na przeszkodzie, by te środki przekazać na Toro?[/QUOTE] mysle ze nie, zreszta na watku Retrusia juz to dawno zaproponowalam, Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Hei Torusiu jak minął Ci dzisiejszy dzień :) ? Quote
zioberek87 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Toro biedactwo, martwimy sie o Ciebie chłopaku. To jak z tym wetem, jest ktoś chętny pojechać z rana?? Quote
LILUtosi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Na razie Toro nie wykazuje znamion zlego samopoczucia. Hasa po domu i sika na wszystko. Taki lej wstrętny. Mieliśmy dzisiaj goscia - Ciocie Zosie z Tztem. Quote
__Lara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='LILUtosi']Na razie Toro nie wykazuje znamion zlego samopoczucia. Hasa po domu i sika na wszystko. Taki lej wstrętny. Mieliśmy dzisiaj goscia - Ciocie Zosie z Tztem.[/QUOTE] Sika na wszystko :o Toro, nicponiu, zachowuj się. Quote
zioberek87 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chlopaczku a co to z Ciebie taki szczoszek?? Nie zaznaczaj terenu u cioteczki w domciu:) Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='monika083']mysle ze nie, zreszta na watku Retrusia juz to dawno zaproponowalam,[/QUOTE] To jeśli nie było sprzeciwów, dobrze byłoby je przekazać- pieniądze teraz bardzo Toro potrzebne... Czy stan podany na pierwszej stronie jest aktualny? Quote
monika083 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='zuzlikowa']To jeśli nie było sprzeciwów, dobrze byłoby je przekazać- pieniądze teraz bardzo Toro potrzebne... Czy stan podany na pierwszej stronie jest aktualny?[/QUOTE] stan aktualny to + 6 zl. zrobilam przelew za styczen. Quote
BUDRYSEK Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Cioteczki bardzo dziękuję, ze Jestescie :) postaram sie jutro wpasc na neta na dluzej, dzisiaj tylko zalozylam watek kolejnej Bidulce w mega potrzebie :( nie mogła dluzej czekac :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/222200-Jestem-labci%C4%85-Bary%C5%82eczk%C4%85-mam-mega-guza-i-30-kg-nadwagi...Pom%C3%B3%C5%BC-mi-%28?p=18531052#post18531052[/url] Quote
Kocurek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Torusiu melduje pospiesznie ,ze dzis pofrunela do Moniki moja styczniowa i lutowa stala. Quote
__Lara Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='monika083']stan aktualny to + 6 zl. zrobilam przelew za styczen.[/QUOTE] Kurcze, krucho z kasą :( chyba trzeba będzie wznowić żebry dla Toro :( Quote
monika083 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='zioberek87']a co z tą kasą z Retra??[/QUOTE] nie bylo sprzeciwow na watku Retra , wiec mysle, ze mozna ja przekazac na Tora, to troszke ponad 400zl wiec przyda sie bardzo , bo jednorazowe zapasy juz wydany , a deklaracje stale niepelne.Takze bedzie na spokojne oplacenie jeszcze 2 miesiecy, ale co pozniej... moze ktos mialby jakies fanty na bazarek? Quote
zioberek87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 te oczko mnie martwi.... ja bym jednak to sprawdziła jak najszybciej... Quote
monika083 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='zioberek87']te oczko mnie martwi.... ja bym jednak to sprawdziła jak najszybciej...[/QUOTE] a Lilu nie masz gdzies blizej weta? czy to musi ten dok. we wrocku ogladac? Quote
LILUtosi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Zwykli weci i wcześniej i poźniej ogladali to oczko i nie widzieli zagrożenia. Naprawdę już nie wyglada źle. Zaplnujemy na spokojnie tą wizytę. Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Toruś Ty lejku dosyć tego ... nie masz sikać gdzie popadnie ! Quote
Recommended Posts