Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy znajdzie sie w końcu jakiś odpowiedzialny człowiek, który pokocha Śnieżka? On nie zasługuje na bezdomność! To taki kochany pluszak, który ciągle mruczy i jest spragniony miłości.

Posted

Mam w zasadzie tymczas dla kociaka, ale po kastracji. To warunek. Ja nie mam kiedy i jak po niego jechac teraz żeby go wykastrować. Póxniej musiałabym go zawieźć koło Pniew do tymczasu. Tam sa juz kotki, ale wszystko jest otoczone wielka miłością. Sa też nasze pieski staruszki maleńkie. Na razie innego pomysłu nie mam.

Posted

supergoga napisał(a):
Mam w zasadzie tymczas dla kociaka, ale po kastracji. To warunek. Ja nie mam kiedy i jak po niego jechac teraz żeby go wykastrować. Póxniej musiałabym go zawieźć koło Pniew do tymczasu. Tam sa juz kotki, ale wszystko jest otoczone wielka miłością. Sa też nasze pieski staruszki maleńkie. Na razie innego pomysłu nie mam.

Mój kot po kastracji po 2 dniach nawet nie wiedział, że coś mu się przydarzyło. Moszna się praktycznie sama powinna zasklepić, nawet szwów nie trzeba było zakładać. Mogę go zawieźć do Pniew w łikend.

Posted

Kot przebywa w miejscowości Iwno 27km od Poznania za Kostrzynem Wlkp w kierunku na Gniezno. Możemy umówic się na konkretny dzień np, piatek pójdę złapać kota, ale ktoś musiałby po niego od razu przyjechać ,ponieważ nie mam samochodu a pksem z zestresowanym kotem w transporterze tak nie za bardzo. Jeżeli dogadamy się w kwestii transportu to nie widzę problemu. A to będzie kot wychodzący czy w domu będzie siedział rozumiem że to tylko DT i nadal będzie szukał tego wymarzonego domku.

Posted

Ja mam niestety ostatnio ograniczone pole działania.. Złapać to może nie problem, tak myslę, gorzej z dowiezieniem, muszę najwyżej popytać. Napiszcie mi jeszcze jak sprawa wyglądała by z nim..Tzn czy to miejsce będzie dla niego dobre. Przepraszam, że tak pytam wprost, ale się martwię o niego. Czy będzie wychodził na dwór czy się dogada tam z innymi zwierzętami.. Tak się ostatnio zawiodłam na jednej fundacji, nie będę nadmieniać jakiej..Wyobraźcie sobie że wzięli kota niby na DT zrobili zabieg, trzymali w klatce 2 tyg.a teraz mam kota znów wypuścić ....To jest chore, nie dość,że kotek juz sie przyzwyczaił do ludzi, miejsca to jeszcze tam gdzie byłby wypuszczony jest niebezpiecznie, a kot jest potulny i moze nie dac sobie rady.. Masakra, więc przepraszam, ale nie dziwcie się, że mam takie obawy:-(... Choć na
Ciebie Supergogo mogłam liczyć w kryzysowej sytuacji..
Dzięki Tobie 2 psiaki znalazły kochające domki -Ruda i Inka:multi:

Posted

Odezwał się DT, ktory mogłby stać się DS, ale trzeba sprawdzić jak się sprawa ma..Śnieżek musi trafić do dobrego domku, we wtorek rozmowa-to już ustalone. Trzymajcie kciuki mocno. Niestety jest problem ze Śnieżka siostrą-ktora tez szuka domu

Posted

Właśnie, mała koteczka po sterylce, odrobaczona jest teraz u mnie na tymczasie, ale może tu byc tylko do soboty 1 lipca, ja wyjeżdzam 2 w góry i niestety nie mam jej gdzie ani z kim zostawić:( szkoda,żeby trafiła na ulicę jest już oswojona. Ja i tak jej dłużej nie mogłabym trzymać bo zwyczajnie nie mam miejsca na 3kota. HELP!

Posted

wiem, ale to nagle wyszło, bo kotka miała DT w innej fundacji, w której panuje teraz grzybica i babka, którą się nią zajmowała nagle dzwoni ,że mi ją oddaje bo nie może jej trzymać jak jest grzyb. To jest chore. Postawiła mnie w takiej sytuacji, miałam nagle zadecydować na ulicę czy w domu ją przechowam. Żal mi jej bo juz się przyzwyczaiła do domu i zabawek a tu ma znowu na ulicy lądować... Jeden z moich kotów ma Fiv i nie chcę małej zarazić a mieć wiecznie jeden z dwóch pokoi wyłączony to też nie jest fajne i dla mnie i dla kota, który wiecznie siedzi sam. Zdjęcia najwcześniej jutro zrobię, podobna do Snieguska, spokojna, mruczy. Jak dam radę to jutro prześlę fotki z opisem.

Posted

Zapytam Pani która miała wziąć Ahmeda (a mały ma dom) na tymczas - od poniedziałku. Może weźmie Śnieżkę. Nie ma kotów w domu. W jakim jest wieku i czy zna kuwetę.

Posted

Pani Ania zgodziła się wziąć Śnieżke na tymczas, ale na 2 tygodnie. PÓźniej chyba wyjeżdża czy jakos tak. To pewnie nas nie urządza. Miałam nadzieję, że na dłużej. Jak będą zdjęcia będziemy myśleć.

Posted

Coś nie widać Snieguli, strasznie się boję o niego. Jakoś ostatnio się nie pokazuje, co idę to go nie ma..Mam nadzieję, ze po prostu tylko gdzieś poszedł..:(