Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy:)))) Szczególnie ten terier co skacze na wysokość głowy:) Ale maluchy górą w sumie, bo Oliwka to go dopiero potrafi ustawić:) Takiego wielkiego chłopa takie małe cóś;)

Posted

czy Wy wiecie, że po Lizaka nie było ANI JEDNEGO telefonu?!!!! A po Oliwkę sporo ale żaden konkretny?
A najlepiej by było jakby poszli razem, ktoś miałby z nich kuuuupę smiechu:)

Posted

Ja bardzo proszę o spokój i spokojne się cieszenie....Ja się cieszę dopiero po miesiącu albo 2;)
A Oliwka tak właśnie dyscyplinuje Lizaka:) A Lizak jako dżentelmen z krwi i kości pozwala:) Ale jak dostali na trochę Lenoxa do kojca, to go Lizak pilnował;) I tylko obserwował co jego dama na to. A że dama jest małpa, to dokuczała Lenoxowi i wtedy Lizak czuł się zobowiązany również pomrukiwać, więc zakochana para razem siedzi:)

Posted

mgie...nie ciesz się jeszcze, nie ciesz.
Przyjdzie pora na radochę. Na razie tylko pod nosem delikatnie się uśmiechamy!;)
A skoro masz taką rękę, to możemy prosić o ogłoszenia dla Lizaka? Bo mi się marzy dla niego mini pakiet:+25% w promocji;)

Posted

ludwa napisał(a):
mgie...nie ciesz się jeszcze, nie ciesz.
Przyjdzie pora na radochę. Na razie tylko pod nosem delikatnie się uśmiechamy!;)
A skoro masz taką rękę, to możemy prosić o ogłoszenia dla Lizaka? Bo mi się marzy dla niego mini pakiet:+25% w promocji;)

Cóż za wyczucie. Właśnie przekopywałam się przez wątek i ściągam zdjęcia na pulpit.

Posted

:Rose: a tak se pomyślałam. O niego nie ma ani jednego telefonu a pies jest naprawdę kochany. Ma jednakże wadę. Jak się zaweźmie, żeby pocałować, to dopnie swego:grins:

Posted

[quote name='ludwa']:Rose: a tak se pomyślałam. O niego nie ma ani jednego telefonu a pies jest naprawdę kochany. Ma jednakże wadę. Jak się zaweźmie, żeby pocałować, to dopnie swego:grins:

Bo ogłoszenia muszą być stale świeże a nie odnawiane raz na miesiąc. Jak mi nic nie stanie na przeszkodzie to zrobie pakiet 50 a nie 25. Na szybko tablica.pl http://tablica.pl/oferta/lizak-jak-terrier-niemiecki-kocha-ludzi-psy-pojetny-i-bystry-psiak-IDeSSL.html i muszę ogłaszać psa z kolejki.

Posted

Idek, dopisz rozliczenia: hotel 3 razy 750 (Oliwka i Lizak)+ karma 2 razy 105+ Mogotka hotrl 253

na plus Twój bazark ciuchowy
z moich bazarków
3x-90,01
wyrównałam Nadię (bo bazarki były na wszystkich) i dla dzieciaków pozostało z ciuchowych 255
5.08 kończą się inne bazarki. Sporo wpłat już wpłynęło ale podam zbiorczą informację o wpływach po rozliczeniu tych bazarków. Z 500 złotych będzie;)

Posted

3x to dogomanka, która zakupiła fanta za 90,01 (jedna kwota, jedna sztuka:))
czyli z mojego zbieractwa na plus dla dzieciaków 255+90,01+ te bazarki co się 5.08 zakończą