Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Oliwka...? Cóż. Z Oliwką sprawa przedstawia się znacznie ciekawiej. Otóż Oliwka jest rozwydrzoną histeryczką. Prowadzenie Oliwki na smyczy powoduje zbiegowisko sąsiadów, ponieważ można przypuszczać, że pies jest katowany:) O ona ma tylko smycz na której piłuje dziobek:)
Na dokładkę panienka jest strasznie sfochowaną dziewczynką. Zrobienie czegokolwiek co jest nie po jej myśli, kończy się obrazą majestatu na czas dłuuuugi;) Sama miałam okazję się przekonać, jak zawiozłam kiltixy:) Przy próbie załozenia obróżki był wrzask, myślałam że jej łepetynę urwało (chociaż nawet delikatnego szarpnięcia nie było) a potem się dowiedziałam, że na tym spacerze możemy sobie darować kolejną próbę założenia obroży, bo jej królewska mość nie raczy nas już zaszczycić swoją obecnością w okolicy ręki:)
Cieszę się, że małe toto jest i urocze:) Bo jakby się duże trafiło z takim charakterkiem, to by był problem. A że ;) ładne i jednak słodko przylepne, to są szanse, że ktoś pokocha rozwydrzoną niunię:)

Posted

no właśnie:) Już dawno doszłam do przekonania, że ruch na wątku jest wprost proporcjonalny do kalectwa psa. Im więcej członków psu brak, tym ruch większy. I dlatego u nas cisza. Mamy całe psy;)

Posted

[quote name='ludwa']
jest album na poprzedniej stronie
Z bazarki mamy wpłaty:
Bea100- 30 zł
anetaa200- 15 zł
zebrazebra- 30 zł
i jeszcze wpłata od Tersa Borcz, z bazarku- 10 złotych:)

[quote name='ludwa']i jeszcze bazarkowe wpłaty:
asl- 8 zł
zuzolina 51

i jeszcze 10 z bazarku od kinia1984

Ida, wstaw gdzieś, bo ciągle szukam i dopisuję

Posted

no właśnie mam dramat, mogę opisać;) ale zwiazane to jest z przewodem pokarmowym. To bardzo płynny temat jest. Nie wiem, czy chcecie go ciągnąć:)

Posted

[quote name='ludwa']no właśnie mam dramat, mogę opisać;) ale zwiazane to jest z przewodem pokarmowym. To bardzo płynny temat jest. Nie wiem, czy chcecie go ciągnąć:)[/QUOTE]

Cos bardziej romantycznego, albo mrozacego krew w zylach :):)

Posted

każdy z nich jest piękny.
A telefonów zero, aż się wierzyć nie chce.

Gdzie są ludzie? Czemu nie dzwonią? i za to utrzymamy psy na kolejny miesiąc?:(

Posted

zapraszam na bazarzysko dla naszych podopiecznych

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210709-****-Ciuchy-buty-torebki-biżu-na-Nadię-i-resztę.-Do-16.07[/URL]***