ludwa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A Oliwka...? Cóż. Z Oliwką sprawa przedstawia się znacznie ciekawiej. Otóż Oliwka jest rozwydrzoną histeryczką. Prowadzenie Oliwki na smyczy powoduje zbiegowisko sąsiadów, ponieważ można przypuszczać, że pies jest katowany:) O ona ma tylko smycz na której piłuje dziobek:) Na dokładkę panienka jest strasznie sfochowaną dziewczynką. Zrobienie czegokolwiek co jest nie po jej myśli, kończy się obrazą majestatu na czas dłuuuugi;) Sama miałam okazję się przekonać, jak zawiozłam kiltixy:) Przy próbie załozenia obróżki był wrzask, myślałam że jej łepetynę urwało (chociaż nawet delikatnego szarpnięcia nie było) a potem się dowiedziałam, że na tym spacerze możemy sobie darować kolejną próbę założenia obroży, bo jej królewska mość nie raczy nas już zaszczycić swoją obecnością w okolicy ręki:) Cieszę się, że małe toto jest i urocze:) Bo jakby się duże trafiło z takim charakterkiem, to by był problem. A że ;) ładne i jednak słodko przylepne, to są szanse, że ktoś pokocha rozwydrzoną niunię:) Quote
Szarotka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ludwa napisał(a):No pewnie:) Lubimy publiczność;) Poza tym jest o czym pisac :):) Quote
ludwa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 no właśnie:) Już dawno doszłam do przekonania, że ruch na wątku jest wprost proporcjonalny do kalectwa psa. Im więcej członków psu brak, tym ruch większy. I dlatego u nas cisza. Mamy całe psy;) Quote
ludwa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='ludwa'] jest album na poprzedniej stronie Z bazarki mamy wpłaty: Bea100- 30 zł anetaa200- 15 zł zebrazebra- 30 zł i jeszcze wpłata od Tersa Borcz, z bazarku- 10 złotych:) [quote name='ludwa']i jeszcze bazarkowe wpłaty: asl- 8 zł zuzolina 51 i jeszcze 10 z bazarku od kinia1984 Ida, wstaw gdzieś, bo ciągle szukam i dopisuję Quote
Szarotka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 No coz mozecie opisywac jakies wlasne dramaty, moze pomoze :):) Quote
ludwa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 no właśnie mam dramat, mogę opisać;) ale zwiazane to jest z przewodem pokarmowym. To bardzo płynny temat jest. Nie wiem, czy chcecie go ciągnąć:) Quote
Szarotka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='ludwa']no właśnie mam dramat, mogę opisać;) ale zwiazane to jest z przewodem pokarmowym. To bardzo płynny temat jest. Nie wiem, czy chcecie go ciągnąć:)[/QUOTE] Cos bardziej romantycznego, albo mrozacego krew w zylach :):) Quote
ludwa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ja w kwestiach romantycznych kiepska jestem...ale czemu tu się dziwić. Jak ktos lubi w psich....się bebrać, to gdzie tu miejsce na romantyzm:) Quote
idusiek Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Dzizas ale one są piękne ! Szkoda tylko z na koncie mają 150 zł :( zaraz sie poryczę/(: Quote
LadyBell Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 uaktualniłam całej 3 ogłoszenia. Zero odzewu z poprzednich?? Quote
ludwa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 NIC. Absolutne zero. Jeden tel był o Migotkę ale się okazało, że pan myślał, że ona bliżej...Nawet o Oliwkę niekt nie dzwonił:( Quote
idusiek Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 każdy z nich jest piękny. A telefonów zero, aż się wierzyć nie chce. Gdzie są ludzie? Czemu nie dzwonią? i za to utrzymamy psy na kolejny miesiąc?:( Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 no właśnie... i tego się obawiam najbardziej. Quote
ludwa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 zapraszam na bazarzysko dla naszych podopiecznych [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210709-****-Ciuchy-buty-torebki-biżu-na-Nadię-i-resztę.-Do-16.07[/URL]*** Quote
Recommended Posts